ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Η Κου Κλουξ Κλαν καλωσορίζει τη Χ.Α.

Η Κου Κλουξ Κλαν καλωσορίζει τη Χ.Α. Facebook Twitter
4

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Κου Κλουξ Κλαν φιλοξενείται εδώ και λίγες ημέρες η Χρυσή Αυγή, με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων της στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με το Έθνος, στη σελίδα των «Ιπποτών,» οι οποίοι είναι μια από τις έξι οργανώσεις που φέρουν το όνομα της ΚΚΚ, αναφέρεται ότι «η υπερεθνικιστική παράταξη Χ.Α. εγκαινίασε τα γραφεία της στη Νέα Υόρκη για να προσεγγίσει την ελληνική διασπορά. Ένα παρακλάδι της παράταξης λειτουργεί ήδη στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.»

 

Η Κου Κλουξ Κλαν καλωσορίζει τη Χ.Α. Facebook Twitter

Στην ανάρτηση γίνεται, σύμφωνα με την εφημερίδα, αναφορά και στα αποτελέσματα πρόσφατων δημοσκοπήσεων που φέρνουν τη Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα, αλλά δεν σχολιάζονται και οι αντιδράσεις των Ελλήνων της ΝΥ. που με κινητοποιήσεις αντιτάχθηκαν στην παρουσία της οργάνωσης στην αμερικανική μεγαλούπολη. Οι «Ιππότες» έχουν ανεβάσει, όπως σημειώνεται στο άρθρο, στη σελίδα τους και κείμενο από την ανενεργή αυτή τη στιγμή σελίδα της Χ.Α. στη Νέα Υόρκη.

4

ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΡΑΪΑΝ ΤΖΟΝΣΟΝ ΑΥΤΟΑΝΟΣΟ

Διεθνή / Ο Μπράιαν Τζόνσον αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτοάνοσο νόσημα - «Το στομάχι μου τρώει τον εαυτό του»

Ο Μπράιαν Τζόνσον, ο οποίος ξοδεύει 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για την υγεία του, ισχυρίζεται ότι το αυτοάνοσο συνδέεται με τη διατροφή του κατά την παιδική του ηλικία, καθώς και με το άγχος και την κατάθλιψη που βιώνει ως ενήλικας
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Αυτή την παράνοια δε θα την καταλάβω ποτέ! πώς γίνεται να είσαι εθνικιστής και ρατσιστής, να πιστεύεις ότι είσαι ο εκλεκτός λαός, ανώτερος από τους υπόλοιπους και πάραυτα να βλέπεις με συμπάθεια οργανώσεις εθνικιστικές άλλων χωρών οι οποίες φυσικά θεωρούν ότι η δικιά τους ράτσα είναι ανώτερη, εκλεκτή κτλ.