Η Κου Κλουξ Κλαν καλωσορίζει τη Χ.Α.

Η Κου Κλουξ Κλαν καλωσορίζει τη Χ.Α. Facebook Twitter
4

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Κου Κλουξ Κλαν φιλοξενείται εδώ και λίγες ημέρες η Χρυσή Αυγή, με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων της στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με το Έθνος, στη σελίδα των «Ιπποτών,» οι οποίοι είναι μια από τις έξι οργανώσεις που φέρουν το όνομα της ΚΚΚ, αναφέρεται ότι «η υπερεθνικιστική παράταξη Χ.Α. εγκαινίασε τα γραφεία της στη Νέα Υόρκη για να προσεγγίσει την ελληνική διασπορά. Ένα παρακλάδι της παράταξης λειτουργεί ήδη στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.»

 

Η Κου Κλουξ Κλαν καλωσορίζει τη Χ.Α. Facebook Twitter

Στην ανάρτηση γίνεται, σύμφωνα με την εφημερίδα, αναφορά και στα αποτελέσματα πρόσφατων δημοσκοπήσεων που φέρνουν τη Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα, αλλά δεν σχολιάζονται και οι αντιδράσεις των Ελλήνων της ΝΥ. που με κινητοποιήσεις αντιτάχθηκαν στην παρουσία της οργάνωσης στην αμερικανική μεγαλούπολη. Οι «Ιππότες» έχουν ανεβάσει, όπως σημειώνεται στο άρθρο, στη σελίδα τους και κείμενο από την ανενεργή αυτή τη στιγμή σελίδα της Χ.Α. στη Νέα Υόρκη.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Ευρωπαίοι ακροδεξιοί μιμούνται τον Τραμπ στην «εκστρατεία κατά της Antifa»

Διεθνή / Οι Ευρωπαίοι ακροδεξιοί μιμούνται τον Τραμπ στην «εκστρατεία κατά της Antifa»

Ο Αμερικανός πρόεδρος προσφέρει νομιμότητα, αφήγημα και συνοχή στη νέα ευρωπαϊκή δεξιά, ενώ γύρω του έχει ήδη στηθεί ένα δίκτυο χρηματοδοτών και δεξαμενών σκέψης που συνθέτουν μια «Maga internationale»
LIFO NEWSROOM
Στρατηγική συνεργασία ΗΠΑ-Φινλανδίας στην Αρκτική: Κατασκευάζονται 11 νέα παγοθραυστικά

Διεθνή / Στρατηγική συνεργασία ΗΠΑ-Φινλανδίας στην Αρκτική: Κατασκευάζονται 11 νέα παγοθραυστικά

Οι ΗΠΑ και η Φινλανδία ανακοίνωσαν κοινό σχέδιο για την κατασκευή 11 παγοθραυστικών, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας και των συμφερόντων στην Αρκτική, σε μια περίοδο γεωπολιτικής έντασης
LIFO NEWSROOM
ΜΟΔΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΙΝΔΙΑ

Διεθνή / Η «πρωτεύουσα των απορριμμάτων»: Πώς η ανακύκλωση ρούχων σκοτώνει εργάτες στην Ινδία

Η πόλη Πανιπάτ της Ινδίας, γνωστή ως «πρωτεύουσα της ανακύκλωσης ρούχων», πληρώνει βαρύ τίμημα - Οι εργάτες πνίγονται σε χνούδι και τοξικά λύματα, ενώ οι μικροΐνες καταστρέφουν πνεύμονες και περιβάλλον
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Αυτή την παράνοια δε θα την καταλάβω ποτέ! πώς γίνεται να είσαι εθνικιστής και ρατσιστής, να πιστεύεις ότι είσαι ο εκλεκτός λαός, ανώτερος από τους υπόλοιπους και πάραυτα να βλέπεις με συμπάθεια οργανώσεις εθνικιστικές άλλων χωρών οι οποίες φυσικά θεωρούν ότι η δικιά τους ράτσα είναι ανώτερη, εκλεκτή κτλ.