Οι καλύτερες δουλειές του 2013

Οι καλύτερες δουλειές του 2013 Facebook Twitter
2

Η εταιρεία έρευνας, συμβουλευτικών υπηρεσιών και εκπαίδευσης Great Place to Work δημοσίευσε την ετήσια λίστα με τις 25 πολυεθνικές που έχουν το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Στην «World's Best Multinational Workplaces» λοιπόν, πρώτη -μακράν- είναι η  Google και ακολουθούν η SAS, η NetApp και η Microsoft.

Οι εταιρίες αυτές, εκτός από το εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας, προσφέρουν επίσης στους εργαζόμενους, πολύ καλούς μισθούς, μπόνους, άδειες και ρεπό, απίθανες ασφαλιστικές καλύψεις, και πολλά πολλά ακόμα αξιοζήλευτα προνόμια που συντελούν στο να αισθάνεται ο εργαζόμενος πραγματικά χαρούμενος που δουλεύει σε αυτές.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τις εταιρίες:

 

1. Google

2. SAS Institute

3. Netapp

4. Microsoft

5. W. L. Gore & Associates

6. Kimberly Clark

7. Marriott

8. Diageo

9. National Instruments

10. Cisco

11. Autodesk

12. Monsanto

13. BBVA

14. American Express

15 Hilti

16. Telefónica

17. Accor

18. Quintiles

19. SC Johnson

20. Fedex Corporation

21. Atento

22. Mars

23. McDonald's

24. The Coca - Cola Company

25. Novartis

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Honey Nest: Στον concept παιδότοπο της Νέας Σμύρνης μικροί και μεγάλοι περνούν εξίσου καλά

Living / Honey Nest: Στον concept παιδότοπο της Νέας Σμύρνης μικροί και μεγάλοι περνούν εξίσου καλά

Η Μαντώ, η Δανάη και ο Αλέξης έφτιαξαν έναν χώρο όπου πρωταγωνιστούν τα ξύλινα παιχνίδια και τα παστέλ χρώματα, διαθέτει μαγαζί και μικρό μπαρ και οι κάτοικοι της γειτονιάς κάνουν φιλίες.
ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Τι γυρεύει μια Γιαπωνέζα ποδοσφαιρίστρια στην Αθήνα;

Living / Τι γυρεύει μια Γιαπωνέζα ποδοσφαιρίστρια στην Αθήνα;

Η Νανάκο Κομπαγιάσι μεγάλωσε σε μια επαρχία της Ιαπωνίας, έπαιξε ποδόσφαιρο στο πιο υψηλό επίπεδο, τα παράτησε, αφοσιώθηκε στη δουλειά της, αλλά αποφάσισε να επιστρέψει, στην Ευρώπη αυτήν τη φορά. Και η ζωή την έβγαλε στο Περιστέρι.
ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
Το HR του 2026: Όπου το AI και ο άνθρωπος συνεργάζονται

Living / Το HR του 2026: Όπου το AI και ο άνθρωπος συνεργάζονται

Η τεχνητή νοημοσύνη δεν είναι πια εργαλείο. Το 2026, στο HR γίνεται στρατηγικός παίκτης. Όχι για να αντικαταστήσει τον άνθρωπο, αλλά για να αλλάξει ριζικά το πώς οι οργανισμοί παίρνουν αποφάσεις γι’ αυτόν.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ

σχόλια

2 σχόλια