Έρχεται εκπτωτικό δεκαήμερο

Έρχεται εκπτωτικό δεκαήμερο Facebook Twitter
12

Την 1η Νοεμβρίου αρχίζει η πρώτη φθινοπωρινή ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος, σύμφωνα με τις τροποποιήσεις του τελευταίου νόμου 4177/2013.

Με ανακοίνωσή της η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ) υπενθυμίζει σε εμπόρους και καταναλωτές ότι κατά το νέο νόμο, η πώληση εμπορευμάτων ή η παροχή υπηρεσιών με μειωμένες τιμές, δηλαδή οι εκπτώσεις επιτρέπονται πλέον τέσσερις φορές το χρόνο, ως εξής:

α) Τακτικές εκπτώσεις: από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου και από τη δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

β) Ενδιάμεσες εκπτωτικές περίοδοι: το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου και το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Το εκπτωτικό δεκαήμερο αναφέρεται σε ημερολογιακές και όχι εργάσιμες ημέρες, επομένως οι εκπτώσεις θα ολοκληρωθούν στις 9 Νοεμβρίου.

Επίσης, με το νέο νόμο, τα καταστήματα κάθε είδους και σε όλες τις περιοχές της χώρας μπορούν να λειτουργήσουν προαιρετικά την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου, πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης φθινοπωρινής εκπτωτικής περιόδου του Νοεμβρίου 2013.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Υπάρχει πολύς κόσμος που μπορεί να ψωνίσει και ψωνίζει.Και στο κάτω κάτω, μπορεί τα 5 ευρώ μας να εμποδίσουν μια απόλυση για λίγο ακόμα. Καλύτερο από το να τα κρύβουμε στη ζαχαριέρα.
Ε ναι, τι του λείπει του ψωριάρη φούντα με μαργαριτάρι. Και το είχα αγωνία ποια Κυριακή θάναι ανοιχτά τα καταστήματα, τώρα που το γνωρίζω, ξέρω ποια Κυριακή δε θα βγώ από το σπίτι μου!!!!
Εντάξει βρε παιδιά. Ο καθένας τη γνώμη του γράφει. Πάντως για να είμαι ειλικρινής, αν πάτε μια βόλτα από The Mall θα δείτε ότι ο κόσμος ψωνίζει από τα μαγαζιά τύπου Zara, τα οποία δεν θεωρούνται πλέον φθηνά.
Αστειεύεστε φυσικά! Εδώ με τις κανονικές τιμές και τα μαγαζιά ειναι γεμάτα, δουλεύει ο/η άλλος/η κι όλο και "κατι" παίρνει και δεν θα εδώ δουν στις εκπτώσεις;; Εσείς πού ζείτε;
Αμα δεν ριξουν τις τιμες αναλογικα με τους ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ μισθους δεν θα πατησει ψυχη μεσα και να μην πατησει ποτέ οσο θα συνεχιζουν τιμες σαν τις σημερινες! Οι τιμες κυμαινονται σε τιμες προ κρισης !Που ζουν οι καταστηματαρχες?Σε ποιον πλανητη?