Προβλήματα αντιμετωπίζει το facebook

Προβλήματα αντιμετωπίζει το facebook Facebook Twitter
4

UPDATE 1: Αργά αλλά σταδιακά οι περισσότερες προβληματικές λειτουργίες του facebook επανέρχονται, χωρίς ακόμη να υπάρχει κάποια επίσημη εξήγηση.

UPDATE 2: "Όλο το πρόβλημα δημιουργήθηκε από εργασίες συντήρησης του server" όπως δήλωσε επίσημη πηγή από το facebook. "To site είναι και πάλι 100% λειτουργικό"

Για ανεξήγητους λόγους, εδώ και αρκετή ώρα, αναφέρονται σοβαρά προβλήματα στο status update, τα like και τον σχολιασμό των post, για τους περισσότερους συνδεδεμένους χρήστες του facebook.

Στην προσπάθεια να ανανεώσει κάποιος το status του, να σχολιάσει κάτι ή να κάνει like, έρχεται αντιμέτωπος με το αντίστοιχο μήνυμα, που ενημερώνει για το πρόβλημα, και προσκαλεί να ξαναδοκιμάσει σε λίγο. Μοναδική λειτουργία που δείχνει μέχρι στιγμής να μένει ανεπηρέαστη, είναι το chat.

Όπως αναφέρουν διάφορες πηγές, το συμβάν δεν αποτελεί κάτι σπάνιο αφού και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί παρόμοια κωλύματα σε υπηρεσίες της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης. Το έγκυρο σάιτ mashable πάντως, το χαρακτηρίζει "παγκόσμιας έκτασης".

Καμμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής.

Θα επανέλθουμε με update καθώς εξελίσσεται η ιστορία.

Τech & Science
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 18/05 - ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ-Γεώργος Χρούσος: «Με την τεχνολογία mRNA θα έχουμε σύντομα θεραπείες για τον καρκίνο»

Άκου την επιστήμη / Γεώργιος Χρούσος: «Με την τεχνολογία mRNA θα έχουμε σύντομα θεραπείες για τον καρκίνο»

Ο Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον ομότιμο καθηγητή Παιδιατρικής και Ενδοκρινολογίας στο ΕΚΠΑ, Γεώργιο Χρούσο, για το στρες και τις επιπτώσεις του, τα εμβόλια για τον καρκίνο και άλλα νοσήματα καθώς και για το πόσο κρίσιμα είναι τα πρώτα χρόνια ενός παιδιού.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

4 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ