Επιστρέφουν τα άρματα στις παρελάσεις

Επιστρέφουν τα άρματα στις παρελάσεις Facebook Twitter
8

Επιστρέφουν και πάλι τα μηχανοκίνητα οχήματα του στρατού αλλά και τα ελικόπτερα στις εθνικές παρελάσεις, μετά από απόφαση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο».

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος, η απόφαση ελήφθη για δύο λόγους: να σταλεί μήνυμα στους πολίτες ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις εγγυώνται την άμυνα και την ασφάλεια, αλλά και ένα επιπλέον μήνυμα στο εξωτερικό ότι η δεν θα επιτραπεί η αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

Επιτελείς του Πενταγώνου, που επικαλείται η εφημερίδα, σημειώνουν ότι το κόστος «δεν θα είναι τόσο υψηλό όσο πριν από τρία χρόνια, όταν αποφασίστηκε η απαγόρευση».

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙΤΗ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

Ελλάδα / Διακόπηκε αγώνας δρόμου στην Οίτη λόγω κακοκαιρίας - Επιχείρηση απομάκρυνσης οκτώ δρομέων

Κατολίσθηση σε σημείο της διαδρομής δυσχέρανε σημαντικά την πρόσβαση των οχημάτων υποστήριξης, των εθελοντών και των ανθρώπων που βρίσκονταν στους σταθμούς εφοδιασμού
THE LIFO TEAM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΘΑΝΑΤΟΣ

Ελλάδα / Γιώργος Μαζωνάκης: Η φωτογραφία στο κινητό της γιατρού και το κενό των 87 λεπτών στο ιατρείο

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο γιατροί έσπευσαν να διαγράψουν δεδομένα στον υπολογιστή του ιατρείου, καθώς και να καθαρίσουν τον χώρο και το μηχάνημα της πλασμαφαίρεσης
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Εγώ θυμάμαι τις επιβλητικές παρελάσεις που γινόταν λίγο πριν οι Τούρκοι πάρουνε την Κύπρο !!!! Τι τανκς τι πύραυλοι τι σκιέρ, τι βατραχάνθρωποι. Το πετρέλαιο που θα κάψουν δε το δίνουν σε κάνα δύο νοσοκομεία λέω εγώ και να αφήσουν τις μαλακίες.
Η ιστορία κάνει κύκλους.Η οπισθοδρόμηση σε πολλά ζητήματα είναι εμφανής.Μεγαλώνοντας συνεχώς διαπιστώνω ότι η ευγένεια, η πρόοδος και ο πολιτισμός των ανθρώπων είναι 'υποχωρήσεις' που γίνονται σε καιρούς ευημερίας. Σαν αμοιβαίες συμβάσεις, οι οποίες έχουν στόχο να τιθασσέυουν τα γενετικά προκαθορισμένα και ιστορικά επιβεβαιωμένα ζωώδη ένστικτα του ανθρώπου, που βασίζονται στον απλό κανόνα της επικράτησης του πιό δυνατού ζώου στην αγέλη. Όταν τα πράγματα δεν πάνε κατ'ευχήν και οι συγκυρίες στραβώνουν, οι συμβάσεις αυτές πετιούνται με ευκολία και επιστρέφουμε σε αυτό που ορίζει το DNA και η ιστορία μας.