Την Δευτέρα θα απολογηθεί ο 32χρονος χρυσαυγίτης

Την Δευτέρα θα απολογηθεί ο 32χρονος χρυσαυγίτης Facebook Twitter
3

Την Δευτέρα 14.10 αναμένεται να απολογηθεί ο 32χρονος χρυσαυγίτης, ο οποίος έχει συλληφθεί για άμεση συνέργεια στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Όπως είχαμε γράψει και χθες, ο 32χρονος βρισκόταν στο αυτοκίνητο του Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας, και είχε ξεχάσει το κινητό του στο σημείο. Ο 32χρονος είχε συλληφθεί με το πρώτο «κύμα» συλλήψεων, αλλά τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα προσήλθε εκ νέου στο γραφείο της ανακρίτριας, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Να θυμίσουμε ότι στην απολογία του, ο Γιάννης Λαγός, ένας από τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χ.Α είχε πει, ότι ο εν λόγω 32χρονος ήταν «υπεύθυνος πολιτικής δράσης» της Τοπικής Οργάνωσης στη Νίκαια.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΙΟΣ 11ΧΡΟΝΟΣ ΜΕΝΙΔΙ ΔΙΚΗ ΓΟΝΕΙΣ

Ελλάδα / Δίκη για θάνατο 11χρονου Μάριου: Ξεσπούν οι γονείς του - «Κατέθεσα και πίσω μου ήταν οι δολοφόνοι του»

Οι γονείς του 11χρονου Μάριου εξέφρασαν την οργή τους για την 9χρονη καθυστέρηση μέχρι να ξεκινήσει η δίκη, αλλά και για τη συμπεριφορά των κατηγορουμένων, λέγοντας πως τους εμπαίζουν
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια