ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

Την Δευτέρα θα απολογηθεί ο 32χρονος χρυσαυγίτης

Την Δευτέρα θα απολογηθεί ο 32χρονος χρυσαυγίτης Facebook Twitter
3

Την Δευτέρα 14.10 αναμένεται να απολογηθεί ο 32χρονος χρυσαυγίτης, ο οποίος έχει συλληφθεί για άμεση συνέργεια στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Όπως είχαμε γράψει και χθες, ο 32χρονος βρισκόταν στο αυτοκίνητο του Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας, και είχε ξεχάσει το κινητό του στο σημείο. Ο 32χρονος είχε συλληφθεί με το πρώτο «κύμα» συλλήψεων, αλλά τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Σήμερα προσήλθε εκ νέου στο γραφείο της ανακρίτριας, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Να θυμίσουμε ότι στην απολογία του, ο Γιάννης Λαγός, ένας από τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χ.Α είχε πει, ότι ο εν λόγω 32χρονος ήταν «υπεύθυνος πολιτικής δράσης» της Τοπικής Οργάνωσης στη Νίκαια.

3

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ! ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ριπές έως 150 χλμ./ώρα: Γιατί το φετινό μελτέμι ήταν από τα πιο ακραία των τελευταίων 15 ετών

Ελλάδα / Ριπές έως 150 χλμ./ώρα: Γιατί το φετινό μελτέμι ήταν από τα πιο ακραία των τελευταίων 15 ετών

Οι καταγραφές της μονάδας ΜΕΤΕΟ του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών αποτυπώνουν ένα σπάνιο επεισόδιο μελτεμιών, με ιστορικές τιμές σε αρκετούς σταθμούς και ενδείξεις ότι η κλιματική αλλαγή μεταβάλλει τη συμπεριφορά τους.
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια