Κασιδιάρης: «Με τη δύναμη του μυαλού μου έπεσε ο φωτορεπόρτερ»

Κασιδιάρης: «Με τη δύναμη του μυαλού μου έπεσε ο φωτορεπόρτερ» Facebook Twitter
22

Ο Ηλίας Κασιδιάρης με την Ελένη Ζαρούλια ήταν το ντουέτο των παρουσιαστών στη διαδικτυακή εκπομπή της Χ.Α., χθες.

Σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις, και τη βίαιη συμπεριφορά του στα δικαστήρια, ο Κασιδιάρης είπε -υπό τους γέλωτες της Ζαρούλια-ότι τον φωτορεπόρτερ που έριξε κάτω στην Ευελπίδων, δεν τον ακούμπησε αλλά ίσως τον έριξε  με τα μαγνητικά του κύματα ή με τη δύναμη του μυαλού του.

Για τη σφαλιάρα στην κάμερα της Guardian, ο Κασιδιάρης παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος αντίδραση, για να σχολιάσει η Ζαρούλια: «Φυσιολογική αντίδραση ήταν».

Ο κ. Κασιδιάρης δήλωσε ότι τον θεωρούν εγκληματία και του καταλογίζουν το χαστούκι στη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη για να παρέμβει η Ζαρούλια με τη φράση: «Σιγά το χαστούκι».

Και οι δύο αναφέρθηκαν σε σκευωρία για την υπόθεση των διώξεων και των προφυλακίσεων, ενώ η Ζαρούλια αναφερόμενη στην προφυλάκιση του συζύγου της είπε «ο άντρας μου τους ξεβράκωσε τους δήθεν δημοκράτες και φάνηκε ο απόπατος».

Η κα Ζαρούλια δήλωσε ακόμη πως είναι τιμή τους να τους φυλακίζει το συγκεκριμένο καθεστώς.

22

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Πολιτική / «Διπλή Ανάπλαση»: Οι 10 παρεμβάσεις του δήμου Αθηναίων - Το καρφί Δούκα και η απάντηση Μπακογιάννη στις «μισές αλήθειες»

Ο δήμαρχος παραλαμβάνει στρωμένο έργο με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση €230 εκατ. απαντά ο Μπακογιάννης - Ο καθυστερήσεις οφείλονται στον προηγούμενο δήμαρχο, λέει ο Δούκας
NEWSROOM

σχόλια

20 σχόλια
"Για τη σφαλιάρα στην κάμερα της Guardian, ο Κασιδιάρης παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος αντίδραση" Έπρεπε πάλι να χρησιμοποιήσω την δύναμη του μυαλού μου ή τα μαγνητικά μου κύματα για να φάει σφαλιάρα η κάμερα χωρίς να κουραστώ!!!
Τώρα που ανακάλυψα αυτό το θείο χάρισμα θα εξαφανίσω τους μετανάστες με μια σκέψη, και θα κάνω την Μέρκελ να με ερωτευτεί για να μας απαλάξει από το μνημόνιο.Δηλώσε ο Ηλίας Κασιδιάρης
Κασιδιάρης για το επόμενο "Η Ελλάδα έχει ταλέντο"...Τύφλα να έχει ο Houdini...axaxaxaΒρε να δείς που αυτοί το πιστεύουν στα αλήθεια ότι είναι και ήρωες.
Τραγικό. Το επόμενο που θα πουν είναι πως o Killah P έπεσε κατά λάθος πάνω στο μαχαίρι.Για την ακρίβεια του πράγματος, όμως, και για να μην χρησιμοποιηθεί ένα επιχείρημα που το βλέπω να έρχετε, διορθώστε αυτό που γράφετε, δεν είπε για "μαγνητικά κύμματα" αλλά για "ηχητικά κύμματα".
Ποιο καθεστώς ακριβώς εννοεί η Ζαρούλια; Η κοινοβουλευτική δημοκρατία, την οποία δήώσε ότι υπερασπίζεται ο Μιχαλολιάκος;Ευτυχώς που υπάρχουν οι Χρυσαυγίτες και αποκτήσαμε μέτρο στο τι σημαίνει πραγματικό σίχαμα.
"Η κα Ζαρούλια δήλωσε ακόμη πως είναι τιμή τους να τους φυλακίζει το συγκεκριμένο καθεστώς."Ωραία. Έτσι αφού τους χώσουνε μέσα για τα καλά, θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
Αηδία με πιάνει Χριστέ μου, αηδία και απέχθεια... Τι να πει κανείς γενικά γι'αυτό το θέατρο. Αηδία γι' αυτούς που τους ψήφισαν και τους έδωσαν εξουσία... Βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας οι Έλληνες...
Το ότι χρήζουν ψυχιατρικής αγωγής αυτό το γνωρίζουμε , οτι θα συνεχίζουν να λένε αρλούμπες και να μιλούν ειρωνικά και απαξιωτικά για όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους και αυτό το ξέρουμε , αυτό που δεν ξέρουμε είναι πότε θα κάνουν το επόμενο "λάθος" γιατί οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι μεγάλες...