Επιστολή Μιχαλολιάκου μέσα από τα κρατητήρια

Επιστολή Μιχαλολιάκου μέσα από τα κρατητήρια Facebook Twitter
13

Επιστολή έστειλε ο Νίκος Μιχαλολιάκος μέσα από τα κρατητήρια για να δημοσιευθεί στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας της Χρυσής Αυγής, όπου και αρθρογραφεί.

Σε αυτήν κάνει λόγο για άδικη κράτησή του και θυμάται ένα δημοτικό κλέφτικο τραγούδι.

Η επιστολή Μιχαλολιάκου

Αντιγράφουμε ακριβώς το κείμενο:

"Αγαπημένοι μου Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, σας γράφω από ένα κελί των κρατητηρίων. Επί είκοσι έτη στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας μας υπήρχε ένα άρθρο εκτενές.

Αυτήν την εβδομάδα δεν είχα αυτήν την ευκαιρία για λόγους ανωτέρας βίας. Άκουσα τις υπερήφανες και αδούλωτες φωνές σας μέσα από τον χώρο της κρατήσεως μου, όπου ευρίσκομαι ΑΔΙΚΑ μόνο και μόνο γιατί ΤΟΛΜΗΣΑ, γιατί ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ όλοι μαζί να υψώσουμε υπερήφανο το ανάστημά μας στην εσωτερική κατοχή της Πατρίδας μας. Στα διπλανά κελιά είναι άλλοι τέσσερις βουλευτές της Χρυσής Αυγής και αυτοί υπερήφανοι με ακέραιη την Τιμή και την Υπερηφάνειά τους.

Με κάθε τρόπο πονηρό, χρησιμοποιώντας μέσα δόλια προσπαθούν να παρουσιάσουν τον νόμιμο πολιτικό μας αγώνα σαν μια... εγκληματική οργάνωση.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ στο τέλος θα λάμψει, τα σχέδια τους δεν θα περάσουν. Έχετε ΠΙΣΤΗ και ΕΠΙΜΟΝΗ και στο τέλος είναι βέβαιο ότι θα δικαιωθούμε γιατί παραμείναμε ΟΡΘΙΟΙ σε καιρούς ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ, γιατί είχαμε την ξεχωριστή τύχη να μας επιλέξει η ΜΟΙΡΑ ώστε να γίνουμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς η επαγρυπνούσα συνείδηση του Έθνους. Όποια και εάν είναι η κατάληξη αυτής της τόσο σκοτεινής ιστορίας, το βέβαιον είναι ότι ΕΜΕΙΣ οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες γράψαμε ΙΣΤΟΡΙΑ και αυτό δεν μπορεί κανείς να μας το αφαιρέσει.

Είμαι Υπερήφανος για όλους ΣΑΣ, για όλους εσάς που παραμένετε Αγωνιστές της Μεγάλης ΕΘΝΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ στον καιρό του Εθνομηδενισμού, της Παγκοσμιοποίησης, της υποταγής στον ξένο αφέντη, στον καιρό της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας, στον καιρό των Μνημονίων.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΚΑΜΕ, γιατί ΔΕΝ παίξαμε τον ρόλο μιας μαριονέττας στο πολιτικό τους κουκλοθέατρο. Τελειώνω και σας χαιρετώ με τον στίχο ενός ηρωικού κλέφτικου τραγουδιού: «Οι κλέφτες προσκυνήσατε και γίνανε ραγιάδες, μα ένα μικρό κλεφτόπουλο δεν λέει να προσκυνήσει...»

13

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΠΑ

Πολιτική / Μάρκο Ρούμπιο: «Δεν θα επιτρέπαμε ποτέ μια σύγκρουση Ελλάδας-Τουρκίας»

Λίγη ώρα πριν την ομιλία του στην Πνύκα, ο Αμερικανός ΥΠΕΞ μίλησε για τη σχέση Ελλάδας-Τουρκίας, τους πολέμους σε Ιράν και Ουκρανία αλλά και την πιθανότητα να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟ ΡΟΥΜΠΙΟ

Πολιτική / Μητσοτάκης σε Ρούμπιο: «Συμφωνώ μαζί σας, αποτελούμε έναν αναντικατάστατο εταίρο για τις Ηνωμένες Πολιτείες»

«Η Ελλάδα δεν είναι απλώς ένας πυλώνας σταθερότητας σε μία ταραγμένη περιοχή, αλλά και μία "γέφυρα" μεταξύ της Ευρώπης, της Δύσης, των Ηνωμένων Πολιτειών, της Μέσης Ανατολής και του αραβικού κόσμου, των χωρών του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΡΟΥΜΠΙΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολιτική / Γεραπετρίτης σε Ρούμπιο: F-16 Viper και F-35 αναδεικνύουν την σταθερή αμυντική συνεργασία HΠΑ, Ελλάδας

Αναφερόμενος στην Κύπρο, επισήμανε ότι αποτελεί απαραίτητο κομμάτι της αρχιτεκτονικής ασφάλειας επισημαίνοντας ότι είναι αναγκαία η επανένωσή της με πυξίδα το διεθνές δίκαιο
THE LIFO TEAM
ΡΟΥΜΠΙΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΚΟΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πολιτική / Οι κοινές δηλώσεις Ρούμπιο - Γεραπετρίτη: «Σημαντικός πυλώνας για τη Μεσόγειο η Ελλάδα»

«Συναντιόμαστε σε μια εποχή αλλαγών» δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης ενώ ο Αμερικανός ομόλογός του επανέλαβε πως η Ελλάδα είναι «σημαντικός εταίρος για τις ΗΠΑ»
THE LIFO TEAM
ΡΟΥΜΠΙΟ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Πολιτική / Στο ΥΠΕΞ ο Ρούμπιο: Η συνάντηση με τον Γεραπετρίτη - Η ατζέντα και η ομιλία στην Πνύκα

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα κάνουν κοινές δηλώσεις προς τον Τύπο και θα κηρύξουν από κοινού την έναρξη των εργασιών του 6ου Γύρου του Στρατηγικού Διαλόγου Ελλάδας-ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΛΥΠΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Γλυπτά Παρθενώνα: Συνεχίζουμε τις διεκδικήσεις, είναι ζήτημα και για την Ευρώπη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιστροφής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στον ρόλο που μπορεί να παίξουν τα Γλυπτά του Παρθενώνα σε αυτή τη συζήτηση
THE LIFO TEAM

σχόλια

11 σχόλια
Πολύ συγκινητικό, αλλά ω σεβάσμιε Αρχηγέ σε ποιους συναγωνιστές απευθύνεσαι; Στους τρεις κι ο κούκος που συγκεντρώθηκαν έξω από την ΓΑΔΑ το Σάββατο; Οι τρομεροί και φοβεροί εθνικιστές, που βάραγαν προσοχή και έτρεμε η γης, πού ήταν; Για την μεγάλη μάζα των οπαδών ας μην μιλήσω, αυτοί ούτε καν σχόλια στο ΥΤ δεν έγραφαν και έκαναν unlike σε χρυσαυγίτικες σελίδες του FB χεσμένοι από τον φόβο τους. Σήμερα, με την απελευθέρωση των τριών, ξεθάρρεψαν και άρχισαν πάλι το χαβά τους. Αποθέωναν τον αξιότιμο βουλευτή, ο οποίος βρήκε στο διάβα του έναν εικονολήπτη και τον κλώτσησε. Ο άλλος, μετά τα σουβλάκια, καρδάμωσε και άρχισε το Χυτήριο-σόου. Προσπαθούν να περάσουν το μήνυμα ότι η μη προφυλάκισή τους είναι προμήνυμα αθώωσης, αλλά μην ξεχνάμε ότι ενας κρίθηκε προφυλακιστέος και για τους υπόλοιπους ισχύουν περιοριστικά μέτρα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ως πρώτη γεύση όμως, κάτι έμεινε. Οι εξής δύο... πίκρες:1. Το θέαμα των ελάχιστων χρυσαυγιτών έξω από την ΓΑΔΑ είναι κάπως αταίριαστο για μία δυναμική εθνικιστική οργάνωση, της οποίας ο αρχηγός συνελήφθη και τον πηγαίνανε βόλτα με τα βραχιόλια. Και με άλλα, λίγο πιο σκληρά λόγια, οι τρανοί εθνικιστές της Χρυσής Αυγής στα δύσκολα αποδείχτηκαν της πλάκας.2. Οι ριζοσπαστικές εξαγγελίες του Μιχαλολιάκου για το άθλιο πολιτικό σύστημα, φάνηκε τι σημαίνουν στην πράξη, όταν τα ηνία του κόμματος μόλις των χώσανε μέσα ανέλαβε η κα Ζαρούλια, η οποία τυγχάνει σύζυγός του. Στην διαδικτυακή εκπομπή εμφανίστηκε η κόρη του, Ουρανία και ο boyfriend της, βουλευτής Ματθαιόπουλος, ο οποίος, επιλαχών ων, κατέλαβε την έδρα μετά από οικειοθελή παραίτηση άλλου. Σαν το παλιό διοικητικό συμβούλιο της Δοξας Δράμας, στο οποίο όλοι, πλην του θρυλικού Τσιτσόπουλου, είχαν το επώνυμο Χαραλαμπίδης. Αλλά είπαμε: Αποδείχτηκε στην πράξη τι αξίες πρεσβεύει ο κ Μιχαλολιάκος και πώς τις υπηρετεί. Θα'λεγα η Αγία Οικογένεια, αλλά ο τίτλος αυτός ανήκει στον Μαρξ και μάλλον θα ζοχαδιάσει πολύ τον Αρχηγό...Υ.Γ. Διάβασα μόλις τώρα στο http://www.ertopen.com ότι συνέλαβαν την Σκορδέλη.
Να παρακαλάτε να μήν τον κρατήσουν ! Ξυπνήστε, συνειδητοποιήστε για λίγο τί γίνεται, πως όλα στην Ελλάδα γίνονται με το μυαλό στην εντύπωση, στο συναίσθημα. Θα τους κάνετε ήρωες με την βλακεία σας κάποιοι.Οπαδικές συμπεριφορές, λογικοί συνειρμοί της πλάκας με βάση τον τσαμπουκά, πολιτικό κριτήριο αρματωλού του 21, δικαιοσύνη αλλα κάρτ και οσμή λαϊκών δικαστηρίων. Κοινή γνώμη έρμαια της ανωριμότητάς της, του πρωτόγονου πολιτικού της πολιτισμού, έτοιμη να χωριστεί στα δύο, να μαλλιοτραβηχτεί, εικόνα μιάς "κατίνας" που είναι στην τσίτα, πάντα έτοιμη να δικαιολογήσει το γιόκα της και να σακατέψει το παιδί του γείτονα. Ακόμα ηχούν οι φωνές θριάμβων μέχρι και συγκρατημένης ευαρέσκειας για την κίνηση του Σαμαρά - που τόσο εξώφθαλμη ήταν η σκοπιμότητά της. Μετά ήρθαν οι αλληλοασπασμοί μπρός στην εικόνα του εχθρού που μπήκε στη "μπουζού" και τώρα η απογοήτευση - σοβαρά και ψύχραιμα θα σκεφτεί κανείς επιτέλους ; Στ'αλήθεια, θέλετε να χαρακτηριστεί παράνομη η ΧΑ ;
"Ποιητής εκ του προχείρου, έχων τη μορφή του χοίρου" είναι ο σωστός στίχος που μερικοί τον αποδίδουν στο Σουρή. Πάντως εδώ ταιριάζει τέλεια το "έχων τη μορφή του χοίρου". χα χα χα!
α. Αυτός είναι το μικρό κλεφτόπουλο? Αυτός είναι το μεγάλο κοτόπουλο.β. Που θα προσκυνήσει? Στον γα....να New Dream Hotel? OEO?γ. Αν το μόνο που μπορεί να κάνει η αρχηγάντζα είναι μόνο 200 ζώα έξω από τα δικαστήρια, τοτέ κάτι κάνει λάθος.Ουστ φασίστες κότες.