Update: Διαψεύδει η Τ.Ο. Νίκαιας της Χ.Α. ότι έκλεισε και απειλεί με «εφιάλτη»…

Update: Διαψεύδει η Τ.Ο. Νίκαιας της Χ.Α. ότι έκλεισε και απειλεί με «εφιάλτη»… Facebook Twitter
5

Update: Διαψεύδει η Τ.Ο. της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια ότι έκλεισε τα γραφεία της και κάνει λόγο για βρώμικο πόλεμο που «έχει ως στόχο να χτυπήσει τα ποσοστά του κινήματος». Αφού επιτίθεται σε δημοσιογράφους και πολιτικούς με το γνωστό λεξιλόγιο, η οργάνωση «υπόσχεται» ότι σύντομα θα είναι κοντά στους συμπολίτες της «με μια μεγαλειώδη εκδήλωση».

Δεν παραλείπει δε να επιτεθεί και στους αντιεξουσιαστές με μια φράση που μοιάζει με απειλή. «Είτε έτσι είτε αλλιώς ο εφιάλτης σας θα είναι μπροστά σας σε λίγες ημέρες...»

Ολοκληρώνει με τα γνωστά Ζήτω: στο Έθνος, στον Αρχηγό, και στη Χρυσή Αυγή.


Σε μια νύχτα κατέβηκαν οι πινακίδες με τον μαίανδρο και το λογότυπο της Χ.Α. στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης στη Νίκαια, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και τις αποκαλύψεις σχετικά με τη δράση της οργάνωσης.

Όπως γράφει η εφημερίδα Εθνος, το κτήριο στην οδό Καισαρείας είναι πλέον άδειο ενώ μορφή ντόμινο παίρνουν τα λουκέτα και σε άλλα γραφεία της οργάνωσης ανά την Ελλάδα.

Κάτοικοι της Νίκαιας χαρακτηριστικά αναφέρουν στην εφημερίδα, πως η περιοχή έχει απαλλαγεί από την παρουσία των χρυσαυγιτών ενώ επαγρυπνούν και δηλώνουν αποφασισμένοι να μη δεχτούν άλλα περιστατικά βίας στην περιοχή.

Ελλάδα
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το ελληνικό λιμενικό πετάει μετανάστες στη θάλασσα για να πεθάνουν»: ΚαταγγέΈρευνα του BBC

Ελλάδα / «Το ελληνικό λιμενικό πετάει μετανάστες στη θάλασσα για να πεθάνουν», καταγγέλλει το BBC

Έρευνα του BBC επικαλείται μαρτυρίες διασωθέντων και κατηγορεί το λιμενικό πως έχει προκαλέσει τον θάνατο δεκάδων μεταναστών στη Μεσόγειο, μόνο τα τελευταία τρία χρόνια
NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Με το πρόσωπο της Μαρίας Καβογιάννη από το Maestro το γκραφίτι για την έμφυλη βία

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Η ερμηνεία της Μαρίας Καβογιάννη στο Maestro έγινε γκράφιτι για την έμφυλη βία

Το πρόσωπο του χαρακτήρα που υποδύεται η Μαρία Καβογιάννη στο Maestro αποτέλεσε σύμβολο για τις κακοποιημένες γυναίκες αλλά και έμπνευση για τον καλλιτέχνη Γιώργο Κόφτη
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια