Ετοιμάζεται να κόψει την κρατική επιχορήγηση στη Χ.Α. ο Δένδιας

Ετοιμάζεται να κόψει την κρατική επιχορήγηση στη Χ.Α. ο Δένδιας Facebook Twitter
6

Σε συνέντευξη του στη Real News, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης κάνει γνωστό ότι έχει αποστείλει πρόταση στον υπουργό Εσωτερικών, να διακόπτεται η κρατική επιχορήγηση σε κόμματα που βρίσκονται υπό δικαστική έρευνα σχετικά με το αν, αξιόποινες πράξεις μελών - υποστηρικτών τους προσιδιάζουν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Όπως τονίζει, βάσει συγκεκριμένων περιστατικών στα οποία έχουν εμπλακεί μέλη της ΧΑ, προκύπτει σαφώς ζήτημα σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

Παράλληλα ο κ. Δένδιας χαρακτηρίζει θλιβερό το γεγονός ότι ένα ναζιστικό μόρφωμα βρίσκεται στην ελληνική βουλή με την ψήφο του ελληνικού λαού ενώ επισημαίνει την ανάγκη, με την αναθεώρηση του Συντάγματος, να εξεταστεί το ενδεχόμενο να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή.  

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στέλνει σαφές μήνυμα πως όποιος αστυνομικός επιχειρήσει να εφαρμόσει στην πράξη τις αρχές του συγκεκριμένου κόμματος θα τεθεί εκτός του Σώματος, ενώ κρατά αποστάσεις από την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακραίο κόμμα στο σύνολό του. Ξεκαθαρίζει, όμως, ότι θα πρέπει να συνετιστεί ή να αποβάλει τις ακραίες φωνές που, όντως, όπως λέει, υπάρχουν στο εσωτερικό του.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
απεχθάνομαι τη Χ.Α. Και θα χαιρόμουν ΠΑΡΑ πολύ να εξαφανισθεί, ΑΛΛΑ αν όντως προχωρήσουν έτσι σήμερα , ποιος εγγυάται οτι δεν θα λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο ο καθένας που θέλει να εξοντώσει πολιτικούς αντιπάλους του;Αντί δηλαδή να κοιτάξουν να διορθώσουν τις μ@:
αυτες οι κινησεις φαινονται απο χιλιομετρα οτι ειναι κινησεις πολιτικου διωγμου της χα παρα κινησεις αντιμετωπισης των ανομων πρακτικων της χα...και δεν εχουν καμμια νομικη λογικη, κοινη λογικη.Θα καταργησεις την κρατικη επιχορηγηση σε ενα κομμα αν οι οπαδοι του ,καποιοι οπαδοι του στηνουν εγκληματικη οργανωση? παμε καλα? Δηλαδη αν ενα πασοκος και δυο νδ ερευνονται για εγκληματα θα κοπει και η χρηματοδοτηση της συγκυβερνησης? Αυτα ειναι γελοια πραγματα, να το δεχτω για βουλευτες αλλα αν αφορα υποστηρικτες δεν στεκει..τελος πως ακριβως θα βρισκουν τους αστυνομικους που θα υποστηριζουν την χα? δεν θα εχουν δικαιωμα οι αστυνομικοι να εχουν επιλεξει πολιτικα το κομμα της χα ως πολιτικη ιδεολογια?
Και βουλευτές της χα έχουν παρανομήσει και μάλιστα επανειλημμένα. Ξέχωρα από αυτό, αν αποδειχθεί οτι η χα οργάνωσε ομάδες κρούσης δε χρειάζεται να ανήκουν σε αυτές οι βουλευτές.Όσο για τους αστυνομικούς, ο Δένδιας δεν είπε ότι θα τους αποβάλλει αν ψηφίζουν χα, αλλά αν εφαρμόζουν στην πράξη τις αρχές της, όπως π.χ. αν αντιμετωπίζουν τους μετανάστες σαν υπάνθρωπους.
> πρόταση να διακόπτεται η κρατική επιχορήγηση σε κόμματα που βρίσκονται υπό δικαστική έρευνα σχετικά με το αν, αξιόποινες πράξεις μελών - υποστηρικτών τους προσιδιάζουν σε σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.Πολύ καλή ιδέα. Κατά τον ίδιο τρόπο θα έπρεπε να κόβεται ο μισθός δημοσίων υπαλλήλων που τελούν υπό δίωξη για κακουργήματα σχετικά με την εργασία τους και για τους οποίους οι ενδείξεις ενοχής είναι σοβαρές. Όχι να έχει καταδικαστεί ισόβια ο Κορκονέας και ο μισθός του να συνεχίζει να έρχεται κάθε μήνα επειδή το πειθαρχικό συμβούλιο δεν είχε προλάβει να συνεδριάσει.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ