Τατσόπουλος: «Τη Χ.Α.την είχαν ως συμπλήρωμα διατροφής τα Σώματα Ασφαλείας»

Τατσόπουλος: «Τη Χ.Α.την είχαν ως συμπλήρωμα διατροφής τα Σώματα Ασφαλείας» Facebook Twitter
20

«Όλοι αυτοί οι τραμπούκοι εκπαιδεύονται για εμφύλιο πόλεμο, ας σταματήσουμε την κοροϊδία», τόνισε το πρωί, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Τατσόπουλος.

Τους αποκάλεσε: «Ναζιστές και φασίστες και υμνητές του Χίτλερ και δεν το κρύβουν» και διερωτήθηκε «ποιο κόμμα στην Ελλάδα δικαιούται να έχει παραστρατιωτικά τμήματα».

Τόνισε δε ότι «Τη Χρυσή Αυγή την είχαν ως συμπλήρωμα διατροφής τα Σώματα Ασφαλείας. Έτσι μεγάλωσε και ανδρώθηκε. Το μικρό τιγράκι θέριεψε και θέλει να αυτονομηθεί», σημείωσε ο βουλευτής και πρόσθεσε ότι «το χθεσινό επεισόδιο ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα. Πρέπει να τσακιστούν τώρα οι παραστρατιωτικές οργανώσεις».

Κατηγόρησε ακόμη τον πρωθυπουργικό σύμβουλο Χρύσανθο Λαζαρίδη ότι βγάζοντας έξω από το συνταγματικό τόξο τον ΣΥΡΙΖΑ, «κλείνει το μάτι στη Χ.Α.». Έκανε δε λόγο για «άθλιες δηλώσεις».

20

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

Πολιτική / Ο Κασσελάκης ρωτά τον Μητσοτάκη: Θα διαγραφεί ο ομοφοβικός βουλευτής Κυριαζίδης;

«Πρόεδρο; ο; η;» είπε ο βουλευτής Δράμας της ΝΔ για τον Στέφανο Κασσελάκη - Το βίντεο που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τον πρωθυπουργό ότι κατέβασε ένα «ανατριχιαστικό ακροδεξιό ψηφοδέλτιο» για τις ευρωεκλογές
NEWSROOM
Ευρωεκλογές 2024: Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου, καλή συνέχεια στον Κασσελάκη, λέει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Πολιτική / Ευρωεκλογές 2024: «Με απέπεμψαν επειδή το ζήτησε η Μπεκατώρου», δηλώνει ο Παπανώτας μετά τη διαγραφή του

Μήπως η δημοφιλία μου ήταν «το κίνητρο για να με διώξουν;» διερωτήθηκε ο αποπεμφθείς από τη λίστα των υποψηφίων ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από απαίτηση της συνυποψήφιάς του Σοφίας Μπεκατώρου
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Παιδιά, σχετικά με τα σπασίματα μαγαζιών και τα πλιάτσικα, λόγω του ότι δεν έχω άμεση εμπειρία, ξέρω μόνο, από φίλους και γνωστούς μου που δεν έχουν καμιά σχέση με πολιτική, ιδεολογίες και κινήματα, στα επεισόδια τότε με τον Γρηγορόπουλο, ότι είχαν κατέβει αυτοί και αρκετός άσχετος κόσμος, για καθαρό πλιάτσικο, μιας και ήταν όλα πουτάνα. Επίσης, ένας από την παρέα μου, τυπικός απολιτίκ νέος των κλαμπ, μου είπε σε μια συζήτησή μας πως θα ήθελε να κατέβει μια φορά σε επεισόδια, για να πετάξει πέτρες στους ματατζήδες για να δει πως είναι το συναίσθημα. Τώρα στο κομμάτι που αφορά τους αντιεξουσιαστές, κατά την γνώμη μου, στόχοι τους, όταν είναι να κάνουν ζημιές, είναι τράπεζες, μακντόλανς, διάφορες πολυεθνικές, τίποτα οχήματα της αστυνομίας...δηλαδή καθαρά συμβολικοί στόχοι (δεν υπάρχει θετική αξιολογική κρίση. Απλά προσπαθώ να διαυγάσω την κατάσταση). Δεν αποκλείω τίποτα σκοτόμυαλοι να σπάνε και μαγαζάκια, γιατί και αυτοί είναι "καπιταλιστές", κι ούτε αποκλείω την προβοκατόρικη ύπαρξη ασφαλιτών.
kiss my fanny!!! θέλεις να μου πεις ότι οι αριστεροί και οι αντιεξουσιαστές τα σπάνε και η αστυνομία τους καλύπτει επειδή συνεργάζονται; αν είδες το βίντεο που ανέβασε ο ΤΝΚΣ καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε. έλα τώρα, ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί οι γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι που σπάνε βιτρίνες καταστημάτων και πόσο βαλτοί είναι. δεν είναι καθόλου απλή λύση. η ελληνική πραγματικότητα είναι και η δεξιά δεν έχει καμία σχέση με την αναρχία. φτάνει πια η θεωρία των 2 άκρων. και αν δεν κάνω λάθος, στο κερατσίνι δεν καταστράφηκε καμία μικροεπιχείρηση. τράπεζες και ''αγοράζω χρυσό'' έσπασαν.
kiss my fanny!!!θέλεις να μου πεις ότι οι αριστεροί και οι αντιεξουσιαστές τα σπάνε και η αστυνομία τους καλύπτει επειδή συνεργάζονται; αν είδες το βίντεο που ανέβασε ο ΤΝΚΣ καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε. έλα τώρα, ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί οι γνωστοί-άγνωστοι κουκουλοφόροι που σπάνε βιτρίνες καταστημάτων και πόσο βαλτοί είναι. δεν είναι καθόλου απλή λύση. η ελληνική πραγματικότητα είναι και η δεξιά δεν έχει καμία σχέση με την αναρχία. φτάνει πια η θεωρία των 2 άκρων. και αν δεν κάνω λάθος, στο κερατσίνι δεν καταστράφηκε καμία μικροεπιχείρηση. τράπεζες και ''αγοράζω χρυσό'' έσπασαν.
Πέρα από τα τρελά ποσοστά που πήρε η ΧΑ σε εκλογικά κέντρα όπου ψήφιζαν αστυνομικοί, είναι θηριώδης η προπαγάνδα και οι φήμες που καλλιεργούνται, κυρίως αναμεταξύ των χαμηλόβαθμων ένστολων. Από προσωπική πείρα (συγγενείς) είχα πληροφορηθεί ότι την επομένη των εκλογών ο ΣΥΡΙΖΑ θα αφόπλιζε τα σώματα ασφαλείας προμηθεύοντας με όπλα Αφγανούς λαθρομετανάστες, ότι οι Πακιστανοί φορούν σαρίκια επειδή κρύβουν εκεί μέσα κατσαρίδες για όταν πεινάσουν και άλλες ομορφιές. Μια βόλτα στον Άγιο Παντελεήμονα θα σας πείσει επίσης για την αγαστή συνύπαρξη των ΧΑυγιτών με τους ένστολους, κουβεντούλες, χαρεντίσματα κλπ. Η Κούρτοβικ (που είχε τα άντερα να τραβήξει στα δικαστήρια το εκεί φασισταριό), έχει ζητήσει ξήλωμα ολόκληρου του μαύρου τοπικού ΑΤ. Από κοντά φυσικά με τη ΧΑ βρίσκονται διάφορες ενώσεις απόστρατων, "πολεμιστών Κύπρου" και δε συμμαζεύεται. Λόγω κατάστασης, η ζήτηση για ειδικούς φρουρούς αυξάνεται, τα παιδιά χωρίς επαγγελματική προοπτική ή μέλλον σπουδών κατατάσσονται μαζικά και, φυσικά, μπαίνουν στη μηχανή του κιμά. Εν τω μεταξύ, αξιζει να διερευνηθεί κι η διείσδυση της ΧΑ στο σώμα των δασκάλων και καθηγητών.
Δεν μου κάνει εντύπωση η μαλακία που δέρνει τους λούμπεν ένστολους (λούμπεν διότι είναι χαμηλού μορφωτικού και πνευματικού επιπέδου). Εγώ έχω εμπειρία από καραβανάδες, το κατεξοχήν κοινό των εθνικιστικοθρησκευτικών "προφητικών" παραληρημάτων του Παΐσιου. Ο καραβανάς γείτονάς μου π.χ, (ένα παράδειγμα τυπικού σκοταδιστή καραβανά), που έχουμε καλές σχέσεις με όλη την οικογένειά του -είναι και ψηφοφόρος των ψεκασμένων Ελλήνων btw- πιστεύει ένα σορό μπούρδες, από τις θεωρίες που θέλουν τους εξωγήινους να έχουν χτίσει τις πυραμίδες μέχρι τις "προφητείες" του Παΐσιου. Οπότε αυτά τα σουρεαλιστικά αντικομουνιστικά και ξενοφοβικά που αναφέρεις, πιστεύω πως όντως υπάρχει μερίδα λούμπεν στρατοκρατικών που τα πιστεύουν. Οι λούμπεν είναι ικανοί για όλα. Το Κοιμητήριο της Πράγας του Έκο, είναι ένα μυθιστόρημα για τον σκοταδισμό των αντιεβραϊκών θεωριών συνωμοσίας βασισμένο σε ιστορικά στοιχεία. Απίθανες συνωμοσιολογικές ιστορίες έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της ιστορίας.
"Τόνισε δε ότι «Τη Χρυσή Αυγή την είχαν ως συμπλήρωμα διατροφής τα Σώματα Ασφαλείας»."Ελπίζω να έχει στοιχεία για αυτό και να μην κρύβεται πίσω από την βουλευτική του ιδιότητα. Φίλο έχω σε σχετικά υψηλόβαθμη θέση στην ασφάλεια και για του ΧΑτες δεν έχει και την καλύτερη άποψη.
σε άλλη χώρα ζεις εσύ; μπάτσοι και χρυσαυγίτες τα έχουν κάνει πλακάκια και εσείς σφυρίζετε αδιάφορα. η αστυνομία δεν ακουμπάει τα φιλαράκια της, τα φασιστάκια και τελευταίο παράδειγμα είναι η δολοφονία του Φύσσα. η ομάδα Διας ήταν μπροστά στο περιστατικό και έκανε την πάπια με τη δικαιολογία ότι ήταν ''πολλοί''. άλλο παράδειγμα, χθες στη διαδήλωση οι χρυσαυγίτες είναι δίπλα στα ΜΑΤ και πετάνε πέτρες στους διαδηλωτές. υπάρχει και βίντεο.
Σε άλλη χώρα ζω ναι. Μήπως μπερδεύεις τους φοβισμένους τεμπέληδες αστυνομικούς με τους οπαδούς της ΧΑ; ΧΑτες έχει ακουμπήσει πολλούς. Οργανωμένο σχέδιο στήριξης της ΧΑ από την ΕΑ πάντως όποιος λέει πως υπάρχει είναι μέγας μπουρδολόγος συνομωσιολογός. Αυτά χωρίς να λέω πως δεν υπάρχουν φυντάνια στην ΕΑ (όπως πάντου) που ψηφίζουν ΧΑ
Gypsy SpiritΤο ίδιο ακριβώς θα έλεγα ότι συμβαίνει και με τους αντιεξουσιαστές δήθεν αριστερούς που τα σπάνε με την πρώτη ευκαιρία όπως ακριβώς έκαναν και στο Κερατσίνι λες και φταίει ο κοσμάκης για τα εγκλήματα της χρυσής αυγής. Δε βλέπω να συλλαμβάνεται κανείς εκτός κι αν γνωρίζεις εσύ με βεβαιότητα ότι και αυτοί είναι χρυσαυγίτες. Διότι σαν πολύ εύκολη λύση μου φαίνεται πια. Κάνει ο καθένας ό,τι θέλει καταστρέφει, ληστεύει, βιάζει και ξαφνικά φταίει μόνο η δεξιά. Ίδια ακριβώς σκατά είναι και η άκρα αριστερά.
Πάλι τα ίδια θα λέμε. Το ότι η αστυνομία διαθέτει προσωπικό που εργάζεσαι σε μια υπηρεσία που ονομάζεται "ασφάλεια" δεν το γνωρίζουμε; Το ότι τα συγκεκριμένα άτομα καμουφλάρονται ανάλογα με τις εκάστοτε ούτε;; Έλεος δηλαδή
Ισχύει αλλά αυτή είναι η φύση της συγκεκριμένη υπηρεσίας. Τώρα μάθαμε ότι οι ασφαλίτες φοράνε πολιτικά τα οποία αλλάζουν κατά περίπτωση; Καλό θα ήταν να μην καταλήγουμε σε σφάλματα λογικής τύπου "ο Γιάννης έχει κεφάλι και ο σκύλος μου ο Αζορ έχει κεφάλι συνεπώς ο Γιάννης είναι σκύλος"
Έτσι και μόνον έτσι. Εγω είμαι υπέρ ακόμα και προσωρινής ενίσχυσης της ΕΛ ΑΣ από τη Euρopol, που την εμπιστεύομαι, ώστε διά της αραίωσης να σπάσουν τα κυκλώματα και τα αποστήματα. Και να δοθεί η ευκαιρία, όπως για το by-pass μπαίνει ο οργανισμός σε προσωρινή εξωσωματική κυκλοφορία, να απεκταμούν να διαβρωμένα τμήματα.