Αρβανίτης: «Κάναμε έρευνα: για το ποδόσφαιρο έγινε η δολοφονία»

Αρβανίτης: «Κάναμε έρευνα: για το ποδόσφαιρο έγινε η δολοφονία» Facebook Twitter
18

Στιγμές έντασης χθες στη Βουλή, την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο βουλευτής της Χ.Α. Μιχάλης Αρβανίτης. Ο Μ. Αρβανίτης είπε χαρακτηριστικά ότι το κόμμα του έκανε έρευνα και η δολοφονία έγινε για «καθαρά ποδοσφαιρικούς λόγους». Χαρακτήρισε δε ασυγχώρητο να καταδικάζεται η Χ.Α., χωρίς να έχει ξεκινήσει καν η προδικασία.

Περισσότερη ένταση προκλήθηκε όταν ο κ. Κοντονής του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον χρυσαυγίτη βουλευτή «να πάτε στο Άουσβιτς».

Τότε ο κ. Αρβανίτης αντέδρασε λέγοντας:  «Ντροπή σου, ντροπή σου. Τι είμαστε Γερμανοί μωρέ; Έλληνες πατριώτες είμαστε. Εσείς υπηρετείτε Γερμανούς τοκογλύφους. Ποιο Άουσβιτς, από τα Καλάβρυτα είναι ο παππούς μου».

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Πολιτική / Κοινή δήλωση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Σλοβενίας: «Το Ισραήλ να ανακαλέσει άμεσα την απόφαση για τη Γάζα»

Στη δήλωση αναφέρεται ότι το σχέδιο «κινδυνεύει να παραβιάσει το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο» και ότι «θα θέσει σε κίνδυνο τις ζωές όλων των αμάχων στη Γάζα»
LIFO NEWSROOM
Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

Πολιτική / Λένα Σαμαρά: Η επίσημη ανακοίνωση της ΥΠΕ για τον θάνατό της

«Κατά την διάρκεια της διερεύνησης των αιτιών της κατάστασης της, η ασθενής παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου η ασθενής κατέληξε» αναφέρει η ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

Πολιτική / Γεωργιάδης για θάνατο Λένας Σαμαρά: Ο νευρολόγος του Σισμανόγλειου ζήτησε τη μεταφορά της στον Ευαγγελισμό

« Δυστυχώς έπαθε ανακοπή μέσα στο Νοσοκομείο. Δεν είναι όλα πολιτική. Δείξτε επιτέλους λίγο σεβασμό» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός υγείας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

13 σχόλια
Έκαναν έρευνα και ανακάλυψαν ότι το μισθοδοτούμενο μέλος τους δεν ήταν μέλος τους;Λογικό. Απλά κάποιο μέλος πήρε τηλέφωνο το μέλος που δεν ήταν μέλος για να καθαρίσει για την οργάνωση της οποίας ήταν μέλος αλλά δεν ήταν μέλος.Και το μέλος που δεν ήταν μέλος δολοφόνησε εν ψυχρώ, χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς να λυγίσει για τη συμμορία της οποίας ήταν μέλος αλλά δεν ήταν μέλος.Κότες, θρασύδειλοι, δολοφόνοι, τραμπούκοι, ψεύτες, κατίνες, ορκ, προϊόν της εκκένωσης του σάπιου πολιτικού κατεστημένου.
εεεε πείτε το ντε!!!! και πέσαμε όλοι πάνω σας να σας φάμε!!! είδατε όλοι εσείς κακεντρεχείς ότι δεν είναι όπως νομίζατε τα πράματα;;;; εγώ πάντως πείστηκα! για το ποδόσφαιρο τον έσφαξαν, για τί άλλο;;; τώρα θα κοιμάμαι ήσυχη!
Συμφωνα με τα αποχαρακτηρισμενα Βρεττανικα και Γερμανικα εγγραφα του πολεμου (υπενθυμιζω το αυτονοητο αντιμαχομενες παραταξεις) στα Καλαβρυτα αυτοι που εκλεισαν τους κατοικους της πολης στην εκκλησια για να τους καψουν ηταν Ελληνες ταγματασφαλιτες.Οποτε να ζησετε πολλα χρονια κυριε(;;;;;)Αρβανιτη και να τον θυμαστε.Και να με συγχωρεσετε που θα θεωρησω πως ηταν ενας απο αυτους με τις δαδες.
Ακριβώς αυτό που λες. Το ότι δούλευε στο κυλικείο της οργάνωσης, ήταν στην ομάδα συντονισμού για τα συσσίτια και άλλα, αν όντως δεν είχε κάρτα μέλους της Χ.Α. είναι προφανές ότι είχε στρατολογηθεί να κάνει και τις βρώμικες δουλειές.
Το "στρατολογηθεί" που αναφέρεις το θεωρώ πολύ εύστοχο. Στρατολόγηση για ειδικές αποστολές και στρατιωτική δομή έτσι ώστε οι σχετικές με την οργάνωση ευαίσθητες πληροφορίες να παραμείνουν όσο γίνεται κρυφές.
Μιλούν όλοι, μιλούν και οι απόπατοι, θρασείς και αναίσχυντοι μπροστά στον θάνατο.Αυτός δεν είναι που είπε ότι "δεν έγινε ολοκαύτωμα" και μετά ανασκεύσασε σε "εντάξει μωρέ πέθαναν κάποιοι (διαβολικοί)εβραίοι μεν, αλλά από τύφο δε";Το πρόβλημα είναι ότι όποιο άτομο (εκ του κοινού τους) θέλει να πιστεύει (επικίνδυνες) ανοησίες, θα τις πιστεύει, κόντρα στη λογική, κόντρα στα επιχειρήματα, κόντρα στην ιστορία, κόντρα στις αποδείξεις κ.λπ., πετάει ο γάϊδαρος; πετάει. "...Μα, έκαναν έρευνα οι άνθρωποι! το είπε κι ο αποτέτοιος!"
Τι λε ρε παιδί μου, έκαναν και έρευνα; Και έβγαλαν και πόρισμα τόσο γρήγορα; Τι τσακάλια είναι αυτοί; Και καθόλου παράξενο που η έρευνα που έκαναν για θέμα που τους εμπλέκει κατέληξε στο ότι τελικά είναι αθώοι! Μπράβο, πολύ λογικό!
λοιπον, η χα δεν προκειται ΠΟΤΕ να αποδεκτει οτι ειναι δικος της. τα ιδια εγιναν και με τον "περιανδρο". θα ανταλαξουν τη σιωπη του με το μεγαλωμα των παιδιων τουφαινεται εξωφρενικο? οι δυο αρχες του γκεμπελς: 1 λεγε συνεχεια ψεμματα 2 οσο πιο μεγαλο ενα ψεμμα τοσο πιο πιστευτο γινεται