Καμμένος: «Δεν μετανιώνω για όσα είπα για τον Πάχτα»

Καμμένος: «Δεν μετανιώνω για όσα είπα για τον Πάχτα» Facebook Twitter
25

Στις δηλώσεις που έκανε περί λιντσαρίσματος στο δήμαρχο Αριστοτέλη Χρήστο Πάχτα, αναφέρθηκε ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξη του νωρίτερα στο Star, λέγοντας μεν ότι δεν μετανιώνει για όσα είπε, διευκρινίζοντας δε ότι εννοούσε «πολιτικό λιντσάρισμα».

Είπα να λιντσάρουν πολιτικά τον Χ. Πάχτα, όχι κυριολεκτικά,, τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και αναρωτήθηκε αν πρόκειται για δημόσιες δηλώσεις. «Είναι δημόσιες δηλώσεις;» είπε ο κ. Καμμένος, σημειώνοντας ότι ο κ. Πάχτας πρέπει να “λιντσαριστεί” πολιτικά και πως και ο ίδιος θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις των κατοίκων εναντίον της κατάστασης που διαμορφώνεται στην περιοχή. Όταν η Πόπη Τσαπανίδου επέμενε στο να πάρει σαφείς απαντήσεις, ο κ. Καμμένος αποχώρησε, αποκαλώντας την «ψεύτρα». Η δημοσιογράφος του απάντησε ότι δεν ανέχεται να την υβρίζει και του είπε ότι αν ήταν άλλος δημοσιογράφος θα την είχε πετάξει έξω.

25

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ

Πολιτική / Τσακαλώτος: «Λάθος που δεν ψηφίσαμε ΠτΔ και έπεσε η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου»

Το νέο ντοκιμαντέρ «Στο Χιλιοστό» του ΣΚΑΪ αποκάλυψε άγνωστα παρασκήνια και τις κρίσιμες αποφάσεις που σημάδεψαν την πορεία της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, αναδεικνύοντας τα λάθη, τις παραλείψεις και τις καθοριστικές επιλογές μέσα από τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών της περιόδου διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.
THE LIFO TEAM

σχόλια

19 σχόλια
Εμετος. Ουτε για μελος δεκαπενταμελους δεν κανει ο Καμμενος αλλα με τις ευχες συμπολιτων μας ειναι μελος του ελληνικου κοινοβουλιου. Αν ηταν πρωθυπουργος θα ελεγε στο συμβουλειο εθνικης αμυνας οτι πρεπει να επιτεθουμε στους τουρκους, μετα φυσικα θα τα γυριζε παλι κατοπιν εορτης. Ο ανθρωπος ειναι λαικιστης και επικινδυνος. Ελεος, ενας σοβαρος πολιτικος δεν υπαρχει για αυτη τη δυσμοιρη χωρα.
Καμάρωσα τη μαχητικότητα της Τσαπανίδου, νάταν τόσο μαχητικοί οι δημοσιογράφοι μας και όταν μιλούν με μέλη της κυβερνήσεως, θα είχαμε την καλύτερη τηλεόραση παγκοσμίως! Να ευχηθώ και τα καλύτερα στο νέο σοβαρό STAR, άσχετο, η Πετρούλα τι ώρα λέει τον καιρό?
Εγω γιατι φοβαμαι πως ακομα δεν εχουμε δει τιποτα και πως οι επομενες εκλογες θα αποδειχθουν 3 φορες χειροτερες απ τις προηγουμενες; Φανταστητε τι εχει να μπει στην βουλη απ εδω και περα... Καμια ελπιδα!!
Μαθημένος στην κωλοτούμπα, οπως καί μέ την περίπτωση Πάπανδρέου,προσπαθεί νά κρυφτει πίσω άπό γελοίες δικαιολογίες,αλλά έλα πού δέν συμαζεύεται...ξέρω γιά πολιτικό ξεμπρόστιασμα,πολιτικό ξεσκέπασμα, γιά πολιτικό λιντσάρισμα πρώτη φορά ακούω.καμαρώστε τον όσοι τόν ψηφήζεται,λαικιστης από τούς χειρώτερους,καί κότα σάν άνθρωπος πού δέν έχει ούτε τό θάρρος νά αναλάβει τίς ευθύνες του,καί νά πει ένα συγνώμη έκανα λάθος.
για τη καταντια ενα κομμα με παραληρηματικο λογο τυπου καμμενου να παιρνει 10% μη τα ξαναλεμε.. το να μην εχει ομως καμια ΄΄αριστερη εφημεριδα΄΄ ευαισθητη στα θεματα δικαιωματων το θεμα πρωτοσελιδο και τα τσανακια που εχει ο καμμενος με συριζα πρεπει να το σκεφτουμε.. το θεμα της χαλκιδικης και το γιατι ενας δημος ψηφισε ενα- εγνωσμενα- λαμογιο το παχτα, απλως δεν εχει σχεση με οτι συζηταμε εδω..
Δειτε τον Ελληνες! Και ξανασκεφτειτε τις επιλογες σας! Δεν ειναι κακο να κανεις λαθος μια φορα, ειναι ομως τραγικο να κανεις λαθος Καθε φορα!Τον ψηφισατε, του δωσατε δυναμη, τον βαλατε στην βουλη. Σας αξιζει??