ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

To φαλλικό tweet του Παύλου Χαϊκάλη για την Μέρκελ

To φαλλικό tweet του Παύλου Χαϊκάλη για την Μέρκελ Facebook Twitter
27

Με την φράση «Κάποιος σε αγαπάει» και ανεβάζοντας αυτή την φωτογραφία

υποδέχτηκε στο τουίτερ την Μέρκελ, ο ηθοποιός και βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Παύλος Χαϊκάλης.

Τech & Science
27

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα είδος αλεπούς ισως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου», λένε αρχαιολόγοι

Τech & Science / Ένα είδος αλεπούς ίσως ήταν «ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου» πριν από τον σκύλο, λένε αρχαιολόγοι

Η ανάλυση σκελετικών υπολειμμάτων ηλικίας 1.500 ετών στην Παταγονία υποδηλώνει ότι το Dusicyon avus ήταν «ένας πολύτιμος σύντροφος για τις ομάδες κυνηγών-τροφοσυλλεκτών»
NEWSROOM

σχόλια

16 σχόλια
Να σας θυμίσω μετά το περιστατικό με το χαστούκι στην Καννέλη ο Χαικάλης είχε είπε ότι με έναν άνθρωπο θα τσακωνόταν, αλλά με μία γυναίκα ποτέ. Αυτό μάλιστα.
Σιγά ντε που όλοι γίναμε ξαφνικά καθώς πρέπει και θιγόμαστε..Δεν λέω ότι είναι και το πιο έξυπνο 'αστείο' αυτό του κου.Χαϊκάλη, πιο πολύ είναι για νέου τύπου 'επιθεώρηση',αλλά όταν κατά συρροή βλέπεις πχ φοιτητ.νεολαίες, την "ελπίδα του μέλλοντός μας",τη "νεά γενιά που θα αλλάξει τα πράγματα" να φωνάζει 'πολιτισμένα' συνθήματα η μια εναντίον της άλλης και να κουβαλάνε φαλλούς και πλαστικές κούκλες, πάλι 'ψέλνοντας πολιτισμένα', εκεί δεν προσβάλλεται κανείς ; Όταν μάλιστα αυτές οι 'νεολαίες' ανήκουν και σε κόμματα που έχουν κυβερνήσει και σε άλλα που θεωρούνται κι η ελπίς του μέλλοντος... κανείς δεν τρέμει που αυτοί οι μπαμπουίνοι (και συγγνώμη στους μπαμπουϊνους) στο προσεχές μέλλον θα μας κυβερνήσουν ;
καθώς είπες και εσύ πιο πάνω αγαπητέ, "το τουίτ του κυρίου Χαϊκάλη ήταν απαράδεκτο, αυτό είναι αυτονόητο για κάθε λογικό άνθρωπο, που σέβεται τον εαυτό του!!!"το τουίτ κληθήκαμε να σχολιάσουμε και όχι την εν γένει πολιτικοοικονομική ζωή της χώρας. one thing at a time.
Διαβάζοντας τα σχόλια εδώ μέσα, μπορώ να πω οτι εκπλήσσομαι!Το πόσο πουριτανή, υποκριτική και ψευδοηθική είναι μια μεγάλη μερίδα των Ελλήνων. Ούτε εμένα μ' αρέσει(αν και δεν βλέπω πουθενά το Μέρκελ ή σε ποιον αναφέρεται, αλλά ανεξαρτήτως), αλλά το θεωρώ χαζό και κακό χιούμορ...Και κιτς. Όμως ούτε θα καθόμουν να ασχοληθω και να το σχολιάσω σαν την πιω αποτρόπαια πράξη, έλεος, λες και δεν έχουμε δει Αριστοφάνη ποτέ μας.Επίσης, ένα άλλο πράγμα που μου κάνει εντύπωση, γενικά, είναι η προσκόλληση μας σε πρόσωπα... Κάνει ένα σχόλιο ο κ.Δημοκίδης, 200likes, 5 unlike... Γιατί;; Μόνο γιατί είναι ο κ.Δημοκίδης.Κι αφού το είπε και ο Δημοκίδης, δεν έχω παρά να συμφωνήσω...Έτσι, επειδή τυγχάνει να γράφει στη Lifo...Συγνώμη κ.Δημοκίδη, δεν έχω κάτι εναντίον σας. Θεωρώ βέβαια την αναφορά την λέξης ηθικής στο σχόλιο σας, το λιγότερο άστοχη και μου κάνει εντύπωση που το βλέπετε έτσι.
Υπάρχουν τελικά σοβαροί λόγοι που οι περισσότεροι ηθοποιοί ΠΡΕΠΕΙ να κινούνται βάσει σεναρίου. Το παραπάνω twit είναι από τους σημαντικότερους. Ντροπή.
Μπράβο είστε πολύ αντικειμενικός κύριε Δημοκίδη! Η λέξη κίτς σας είναι βίωμα?Γιατί ξέρετε... ενώ εσείς αρθρογραφείτε γράφοντας περί των ξερατών της Lady Gaga, κάποιοι δεν έχουν να ταϊσουν τα παιδιά τους, χάνουν τα σπίτια τους, την ζωή τους και άλλοι επαναστατούν πραγματικά, όχι μέσα από φυλλάδες άτυπου υλικού που από την μια "πολιτικά" και από την άλλη "ξεβράκωτα", και αυτούς δεν τους απασχολεί καν αυτό το γελοίο θέμα! Θα ήταν φρόνιμο και σωστό να αναρωτηθείτε αν το κιτς του απαράδεκτου, συμφωνώ κυρίου Χαϊκάλη και το "γυμνό θέαμα", είναι ειδήσεις πραγματικού περιεχομένου για την σημερινή ημέρα!Αν ο κύριος Χαϊκάλης είναι κίτς και ανήθικος με ένα τουίτ πόσο ανήθικο είναι να σου κλέβουν την ζωή μέσα από τα χέρια σε 2 χρόνια!Προσπαθήστε τουλάχιστον αφού σας διαβάζει όλη η νεολαία να δώσετε ένα θέμα που θα αφυπνήσει και να ενημερώσει αξιόλογα!Σας ευχαριστώ
Αν θελετε γινετε λιγο πιο σαφης να σας καταλαβουμε και οι αλλοι. Ποιοι ειναι αυτοι που σας "κλεβουν" τη ζωη?Ξερετε, περναω και εγω πολυ δυσκολα οικονομικα αλλα εχω απο καιρο παρει αποφαση οτι σημερα ως λαος πληρωνουμε τις προηγουμενες επιλογες μας. Συνεπως δεν νοιωθω οτι καποιος μας κλεβει. Φροντισαμε οι ιδιοι να μας κλεψουμε επαρκως.(αυτο βεβαια χρειαζεται καποια αυτογνωσια την οποια αντιλαμβανομαι οτι δεν εχουν ολοι οι ελληνες το ιδιο...)
Θέλετε να μου πείτε την ηλικία σας;Το ρωτάω αυτό διότι εγώ βλέπω νέους ανθρώπους να χάνουν τα όνειρά τους, την αισιοδοξία τους και την ζωή τους καθημερινά!Δεν θεωρώ οτι έχουμε όλοι το ίδιο μερίδιο ευθύνης σε αυτή την ιστορία!Οι ευθύνες πρέπει να αποδίδονται με κριτήρια στον καθένα από εμάς! Το ότι καποιοι ψήφισαν για παράδειγμα Χρυσή Αυγή, σαφώς και δεν φταίω ούτε εγώ ούτε εσείς ούτε ο κύριος Δημοκίδης!Το οτι κάποιοι μοιράζαν λεφτά και ψεύτικες ελπίδες σε έναν "πεινασμένο" από παιδεία λαό, βόλευαν σε θέσεις του δημοσίου, άλλοι δανείζονταν ασυλλόγιστα και κυρίως άλλοι έκλεβαν... Δεν ευθύνονται όλοι! Είναι αστείο να ζητάνε όμως για όλους την ίδια αντιμετώπιση!Τώρα αν θέλετε να αναλύσουμε που δίνει την ψήφο του ο καθένας και φτάσαμε εδώ... και πάλι μόνο οι νέες γενιές δεν ευθύνονται τόσο, ώστε να καταδικάζονται!Η ευθύνη του καθενός προκύπτει από την ιδιότητά του... και όχι μόνο από την αυτογνωσία!Το γεγονος οτι το δικό μας περνάω "δύσκολα" είναι ακόμη το "καλά" κάποιων άλλων με προβληματίζει και δυστυχώς... γιατί καλά περνούν ακόμη οι ασυνείδητοι!Να πληρώσουμε κύριε αλλά να πληρώσουμε αξιοκρατικά...Και ο λόγος που έκανα το παραπάνω σχόλιο είναι επειδή ο δημοσιογράφος είναι υπέυθυνος για τις εντυπώσεις πλέον αλλά κυρίως για την αλήθεια!Σας ευχαριστώ!
Εάν υποθέσουμε ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς λεφτά, βάζω στη θέση των χρημάτων το κρέας π.χ.Υπάρχει ένα κρεοπωλείο στην πόλη σας, μονοπώλιο, γιατί κάθε πόλη μπορεί να έχει μόνο ένα και από αυτό ψωνίζουν όλοι. Έχει κρέατα για όλους τους κατοίκους-φτωχούς, κανονικούς, ζάμπλουτους. Οι τιμές όμως είναι τόσο καλές που και οι φτωχοί ακόμα μπορούν λίγο-λίγο ν'αγοράζουν και για να βάλουν στον καταψύκτη. Οι ζάμπλουτοι δε, έχουν αγοράσει καταψύκτες-δωμάτια και τα έχουν φουλάρει. Οι κανονικοί έχουν εξασφαλίσει και το κρέας των παιδιών τους, για να μην το έχουν τα παιδιά άγχος. Κάτι έχει πάρει το αυτί όλων, ότι ο κρεοπώλης κάνει μαμουνιές αλλά ένεκα του καλού κρέατος σε καλή τιμή, συν το ότι μόνο τους υπαλλήλους του βλέπουν, δεν παραπονιούνται. Βέβαια οι υπάλληλοι πληρώνονται τόσο καλά που το παίζουν αφεντικά, δεν ανέχονται όμως να τους φέρονται ως τέτοια.Μέχρι που αρχίζει να σοβαρεύει το πράγμα και να ακούγεται όλο και πιο έντονα ότι ο κρεοπώλης πουλάει κρέας ζώων που προορίζονταν για αναπαραγωγή και όχι για σφαγή.Φτωχοί και κανονικοί δεν θέλουν ψωνίζουν πλέον από αυτόν, ένεκα όμως που το κρέας καλό, συν το ότι πολλοί του χρωστάνε γιατί ήταν και εξυπηρετικός, δε μιλάει κανείς. Μέχρι που ο κρεοπώλης είναι έτοιμος για αυτόφωρο, το κρέας δεν είναι πια και τόσο καλό, το υγειονομικό ζητάει τα κρέατα πίσω ( οκ, παράλογο αλλά με βολεύει), οι υπάλληλοι είναι απλήρωτοι και η μπουτίκ κρεάτων ρημάζει. Κατά τα λεγόμενά σας κε Άρη, φταίνε οι κάτοικοι που προμηθεύονταν το κρέας τους από τον μοναδικό κρεοπώλη που είχαν. Και φταίνε όλοι το ίδιο γιατί ΟΛΟΙ αγόραζαν τις ίδιες ποσότητες και ποιότητες; Ποιες επιλογές μου πληρώνω; δουλεύω από τα 20. Δεν σπούδασα γιατί νόμιζα-κακώς- πως θα επιβαρύνω τον πατέρα μου. Έχω κοστίσει στο ΙΚΑ 40€, και όχι επειδή δεν αρρώστησα ποτέ μου αλλά επειδή αν πήγαινα στο ΙΚΑ ίσως να μην μπορούσα να γράψω τώρα. Ίσως μου πείτε "αν δε σ'αρέσει φύγε", αλλά δε θέλω. Θέλω να περπατάω στους δρόμους που έπαιζα μικρή. Να μιλάω τη μητρική μου γλώσσα γιατί σ'αυτή τη γλώσσα σκέφτομαι. Είναι επιθυμία μου και όχι επιλογή μου. Νευριάζω που καταντάω να γίνομαι γραφική ενώ δεν το έχω επιλέξει.Ο καθένας μας είναι μια διαφορετική ιστορία και διαφορετικά βιώνει τις εξελίξεις. Η μόνη επιλογή για την οποία φταίμε είναι για το ότι δεν μορφωθήκαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε όλοι. Σε αυτό, δεν δικαιολογώ ούτε τον εαυτό μου ούτε τους άλλους.
Ξαφινκά δηλαδή λόγω της ικονομικής κρίσης, ότι και αν κάνει κάποιος "πολιτικός", όσο αισχρό, πολιτικά μη-ορθό και αν είναι, πρέπει να το δικαιολογούμε? Ενα λαϊκίστικο σχόλιο, μισογύνικο και ούτε καν αστείο πρέπει να δικαιολογήσουμε γιατί χαϊδεύει τα αυτιά όσων υποφέρουμε.Ξεχνάμε αρχές, τρόπους πολιτικής συμπεριφοράς, ξεχνάμε τα πάντα..."Αν ο κύριος Χαϊκάλης είναι κίτς και ανήθικος με ένα τουίτ πόσο ανήθικο είναι να σου κλέβουν την ζωή μέσα από τα χέρια σε 2 χρόνια!"Άσχετο το ένα με το άλλο !!!!!!! Εντελώς άσχετο !!!!!!Εμένα λοιπόν δε μου κλέβει κανείς τη ζωή γιατί δεν την έχτισα στην άμμο του Δημοσίου, δεν την έχτισα στη λαμογιά. Κάποιοι δικαιούμαστε να έχουμε την κρίση μας σταθερή, χωρίς να επηρεάζεται από το πώς είναι η προσωπική μας ζωή. Απαράδεκτος ο Κος Χαϊκάλης, σε πολιτσμένες χώρες θα είχε παραιτηθεί για φαλλοκρατικό και μυσογύνικο δημόσιο σχόλιο. Απαράδεκτος και ο πρόεδρος του κόμματος του που τον κρατάει. (Ας κρατήσει όμως πρώτα την ΦΑΓΕ στην Ελλάδα και μετά ας μιλήσει)
Δεν διαφωνώ αγαπητέ μου, ότι το τουίτ του κυρίου Χαϊκάλη ήταν απαράδεκτο, αυτό είναι αυτονόητο για κάθε λογικό άνθρωπο, που σέβεται τον εαυτό του!!!Και επειδή αναφέρεστε σε αρχές πολιτικής συμπεριφοράς και δεοντολογίας ξαναρωτάω, έχει προκαλέσει το "αστείο" τουίτ του κυρίου Χαϊκάλη όλο το κακό στην πολιτική ζωή της χώρας? Ρωτάτε, αν ξεχνάμε τρόπους πολιτικής συμπεριφοράς; Ρωτήστε λοιπόν αυτούς που έχουν ψηφίσει αλλά κυρίως αυτούς που έχουν εντάξει στις πολίτικές τους ομάδες άνθρώπους άσχετους με την πολιτική!Μακάρι σε όλους τους πολιτικούς να καταλογιζόταν ένα κίτς τουίτ και να ήταν συνετοί σε όλα τα υπόλοιπα!Ασχολούμαστε με περικοκλάδες την στιγμή που παιχνίδια παίζονται πίσω από την πλάτη μας και απλά τα δεχόμαστε!Επίσης δεν μας αφορά καθόλου η δική σας ζωή και πως τα καταφέρνετε, ούτε η δική μου επίσης, συζητούμε επί του γενικού συνόλου,εσείς πιστεύετε οτι όλοι οι Έλληνες έχουν χτίσει την ζωή τους επάνω στο καθεστώς του δημοσίου;Θεωρείτε ότι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι μπαίνουν στο ίδιο καζάνι και έχουν ευνοηθεί, με την σειρά τους οι αγρότες, οι εκπαιδευτικοί κ.τ.λ.;Και ταπεινά σας το λέω.. πολλοί ΔΕΝ έχουν κτίσει την ζωή τους στην άμμο του δημοσίου αλλά οι εξελίξεις, οι καταστάσεις και τα γεγονότα, τους αναγκάζουν και επιβάλλουν να στερούνται πολλά πράγματα και να αγωνίζονται όλο και πιο σκληρά χωρίς αποτέλεσμα και μέλλον!Σε πολιτισμένες χώρες... μάλιστα με πολίτες που εστιάζουν σ΄αυτές τις δύσκολες καταστάσεις στους χαβαλέδες, πως να είμαστε πολιτισμένοι!Επίσης νιώθω οτι οι περισσότεροι έχουμε "υπνωτιστεί" από την φράση "μαζί τα φάγαμε", όσοι τα φάγανε μαζί με τον κο. Πάγκαλο και τα υπόλοιπα λαμόγια, ας κάνουν αυτοί την δίαιτα!Ευχαριστώ!
Χαίρομαι που δε διαφωνούμε για το απαράδεκτο της δήλωσης Χαϊκάλη (πλέον και τα tweets είναι δημόσιες δηλώσεις, το μέσο αλλάζει).Φυσικά και δεν έχει προκαλέσει αυτή η δήλωση όλο το κακό στην πολιτική ζωή της χώρας! Δεν μπορεί όμως ένας άνθρωπος με αυτό το πολιτικό επίπεδο να είναι στο κοινοβούλιο, όπως δε μπορούν να είναι και αυτοί που έφαγαν δις. Βέβαια κάποια γνωστά ονόματα που και σήμερα είναι στη βουλή και τα ονόματα τους έχουν εμπλακεί σε περίεργες υποθέσεις, με τις ψήφους πολιτών εκλέχθηκαν ξανα.Άρα όταν λέει ο Πάγκαλος "μαζί τα φάγαμε", καλα λέει. Πόσες φορές δεν πήρατε απόδειξη για μια αγορά/υπηρεσία; Σίγουρα αρκετές στη ζωή σας. Αυτό λοιπόν σημαίνει οτι πράγματι μαζί τα φάγαμε, και εσείς και εγώ. Άλλως σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό, άλλος σε υπερβολικά μικρό βαθμό.Ακόμα και όταν το κράτος δίνει κάποια μέσα, εμείς οι πολίτες τίποτα... Στον κόσμο μας. Πόσοι έχουν βγάλει "Κάρτα Αποδείξεων" (φοροκάρτα)? Πάω σε μαγαζιά/εστιατόρια και μου λένε συνέχεια "είστε ο πρώτος που μας δίνει φοροκάρτα!""Θεωρείτε ότι όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι μπαίνουν στο ίδιο καζάνι και έχουν ευνοηθεί, με την σειρά τους οι αγρότες, οι εκπαιδευτικοί κ.τ.λ.;" -> Φυσικά και όχι. Όσο όμως δε δέχονται την αξιολόγηση ώστε να ξεκαθαρίσουν οι καλοί από τους κακούς, καλά κάνουν και τα κόβουν σε όλους. Γιατί αν δεν τα κόψουν, θα πτωχεύσω και εγώ μαζί τους.Εύχομαι να σας πάνε τα πράγματα καλύτερα στο μέλλον.
Ευτυχώς που έχουμε τους καθόλου κιτς και εντυπωσιακά ηθικούς βουλευτές μας, όπως είναι ο κύριος Χαϊκάλης!Είναι τόσες, μα τόσες φορές ικανότεροι και αποτελεσματικότεροι απ' τη Μέρκελ - δεν ξέρω τι θα κάναμε χωρίς αυτούς.