Προκαλεί ευθέως τους αμερικανούς να επιτεθούν στη Συρία, ο 11χρονος γιος του Ασαντ

Προκαλεί ευθέως τους αμερικανούς να επιτεθούν στη Συρία, ο 11χρονος γιος του Ασαντ Facebook Twitter
5

Ανάρτηση στο facebook που φέρεται πως ανήκει στον 11χρονο γιο του Μπασάρ αλ Ασαντ, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο 11χρονος (αν τελικά είναι εκείνος πίσω από την δημοσίευση) προκαλεί ευθέως τους Αμερικανούς να προχωρήσουν σε στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.

«Η Αμερική δεν έχει στρατιώτες, έχει κάτι δειλούς με νέα τεχνολογία που θεωρούν τους εαυτούς τους απελευθερωτές. Θέλω τοοόσο πολύ να επιτεθούν, γιατί θέλω να κάνουν αυτό το τεράστιο λάθος να ξεκινήσουν κάτι που δεν ξέρουν το τέλος του. Δεν ξέρουν τη γη μας όπως εμείς, κανείς δεν την ξέρει, η νίκη είναι δική μας στο τέλος όσο χρόνο κι αν μας πάρει», αναφέρει κομμάτι του ποστ.

Η  αυθεντικότητα του λογαριασμού δεν είναι επιβεβαιωμένη, ωστόσο -σύμφωνα με τους New York Times, που μετέδωσαν την είδηση, κάτω από το κείμενο τα «like» και τα σχόλια άλλων μελών της οικογένειας του Άσαντ και παιδιών και εγγονών ανώτατων αξιωματούχων της Συρίας, εντείνουν το ενδεχόμενο πίσω από την ανάρτηση να  βρίσκεται ο 11χρονος γιος του Άσαντ. «Ανάμεσά τους βρίσκονται τα προφίλ που πιθανολογείται ανήκουν στα δύο παιδιά του αντιπροέδρου Μοχάμεντ Νασίφ Κιερμπέκ, Αλί και Σάλι, και τα τρία παιιδά του πρώην υφυπουργού Αμύνης, Ασέφ Σαουκάτ που σκοτώθηκε σε βομβαρδισμό τον Ιούλιο του 2012», γράφουν χαρακτηριστικά οι Times.

Μια ακόμα λεπτομέρεια που πιθανώς να «προδίδει» την ταυτότητα του γράφοντα είναι πως στο προφίλ του παιδιού που γράφει, αναφέρεται ότι είναι απόφοιτος του σχολείου Μοντεσόρι στην Δαμασκό, λεπτομέρεια που τον Φεβρουάριο του 2011 είχε αναφέρει η ίδια η Ασμα αλ-Ασαντ στο εκτενές αφιέρωμά που έγινε για την οικογένεια Άσαντ για το περιοδικό Vogue.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν δεν μπορεί να εντοπίσει τις νάρκες που τοποθέτησε, λένε οι ΗΠΑ

Η Τεχεράνη έχει αφήσει έναν περιορισμένο διάδρομο διέλευσης για πλοία που καταβάλλουν διόδια, ενώ έχει εκδώσει προειδοποιήσεις για τον κίνδυνο σύγκρουσης με νάρκες
THE LIFO TEAM
CIA ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ 25Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Διεθνή / Πρώην επικεφαλής της CIA ζητά την απομάκρυνση Τραμπ: «Είναι ξεκάθαρα εκτός ελέγχου»

Ο Τζον Μπρέναν επικαλέστηκε την 25η Τροπολογία του Συντάγματος των ΗΠΑ, η οποία προβλέπει τη δυνατότητα απομάκρυνσης του προέδρου, λέγοντας ότι «γράφτηκε για ανθρώπους σαν τον Τραμπ»
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Ο Τραμπ ανακοίνωσε αποκλεισμό στα Στενά του Ορμούζ μετά το ναυάγιο συνομιλιών με το Ιράν

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ θα ξεκινήσει άμεσα διαδικασία αποκλεισμού κάθε πλοίου που επιχειρεί να εισέλθει ή να εξέλθει από τα Στενά του Ορμούζ
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΧΑΡΗ

Διεθνή / Τραμπ: «Θα δώσω χάρη σε όλους» – Σενάρια για μαζικές απονομές στο τέλος της θητείας

O Τραμπ έχει ήδη δώσει χάρη ή ελαφρύνσεις ποινών σε περίπου 1.500 συμμετέχοντες στην εισβολή στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου 2021, ακόμη και σε άτομα που κατηγορήθηκαν για επιθέσεις κατά αστυνομικών
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Εγώ διάβασα tweet του 3χρονου γιου του Ασαντ σε 47 γλώσσες που προκαλούσε τους αμερικάνους να επεμβουν. Μάλιστα ειχε και φωτογραφια απο πυρηνικά, χημικά και βιολογικά οπλα που συντηρεί ο πατέρας του σε ενα ντουλάπι στο μπανιο!
11 χρονών. Τα αγγλικά δεν είναι η μητρική του γλώσσα. Παρ όλα αυτά δεν έχω παρατηρήσει κάποιο λάθος που θα έκανε παιδί στην ηλικία του.Don't know. Φτιαχτό μου φαίνεται.