Παραιτήθηκε η Κόλια από το γραφείο του Κεδίκογλου

Παραιτήθηκε η Κόλια από το γραφείο του Κεδίκογλου Facebook Twitter
20

Την παραίτηση της υπέβαλλε, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου, από το γραφείο του Σίμου Κεδίκογλου, η Αδαμαντία Κόλλια, μετά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα του διορισμού της το Μάρτιο του 2013.

 

Παραιτήθηκε η Κόλια από το γραφείο του Κεδίκογλου Facebook Twitter

Σύμφωνα με το koutipandoras.gr η Αδαμαντία Κόλλια, φωτογραφίες της οποίας μαζί με τον υπουργό δημοσιεύτηκαν σε κυριακάτικη εφημερίδα -ως "o νέος έρωτας του Κεδίκογλου",  -διορίστηκε πρόσφατα στο πολιτικό γραφείο του κ. Κεδίκογλου, ως μετακλητή υπάλληλος. Η απόφαση μάλιστα δημοσιεύτηκε και στο Διαύγεια με ημερομηνία 13/05/2013, ωστόσο η απόφαση διορισμού έχει τεθεί σε εφαρμογή από το Μάρτιο του 2013.

20

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΟΒΕΣΙ

Πολιτική / Μαρινάκης για Κοβέσι: «Όποιος την ακούσει καταλαβαίνει ότι τα περί συγκάλυψης είναι παραμύθια»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στάθηκε ιδιαίτερα στο άρθρο 86 του Συντάγματος, το οποίο αφορά την ποινική ευθύνη υπουργών, λέγοντας ότι «όλοι συμφωνούμε πως πρέπει να αλλάξει»
LIFO NEWSROOM

σχόλια

12 σχόλια
Γιατί θύμωσαν οι τρεις που με μαύρισαν; Για την κυρία που είπα ότι σε άλλη φωτογραφία είναι σέξυ (αλήθεια είναι) ή για τον Σίμο που είπα ότι πάντα γουστόζος ήταν; (αυτό είναι ψέμα, άλλη λέξη ήθελα να γράψω, αλλά θα μου έκοβαν το σχόλιο)
Η γνωστή διπλή "ηθική". Αλλο ο άρχοντας, άλλο ο υπήκοος. Ο άρχοντας γαμεί και δέρνει, Ο υπήκοος συναινεί. Οποιος έχει αντίρρηση, ας σκεφτεί πρώτα καλά ποιόν, τί και γιατί ψηφίζει...
Το πιο πρόστυχο και ανήθικο είναι όχι απαραίτητα ο διορισμός της (μπορεί να είχε τα προσόντα) αλλά η κατά εξακολούθηση και χρόνια λογική που λειτουργεί αυτή η κυβέρνηση (ΝΔ & ΠΑΣΟΚ). Δηλαδή δεν πάτε εσείς να υποφέρετε, να ξενιτεύεστε, να αυτοκτονείτε... εμείς τα ίδια και τα ίδια και μάλιστα με περηφάνια. Αν οι υπάλληλοι της ΕΡΤ είναι κατά δήλωση του είναι ιερές αγελάδες, τότε άνετα αυτοχαρακτηρίζεται ιερό βόδι και εμείς που τους ανεχόμαστε απλά μοσχάρια
Να παραιτηθει, αλλιως θα παω να τον παραιτησω εγω!!!! δεν καταλαβα ολος ο ελληνικος λαος ειναι υπερ των μεταρρυθμισεων και αυτος ακολουθει την παλαια πολιτικη που ολοι μισησαμε!!!!
Θα περίμενε κανείς ο ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΜΜΕ να αναλάβει την πολιτική ευθύνη παραιτούμενος και όχι να κάνει την πάπια.Υπάρχει ακόμη κόσμος που να θεωρεί πως αυτοί θα αναδιαρθρώσουν το δημόσιο αξιοκρατικά; Αυτοί αυτά ξέρουν, αυτά θα κάνουν!
Ετσι... σώζει [την Ελλαδα] ο Σιμος! Απολύει 2500 σε ενα βραδυ, ζητα θυσιες απ΄τον λαό, και ταυτόχρονα διορίζει σύμβουλο την γκόμενα στο γραφείο του. Φυσικά για μια ακόμα φορά,άλλο πληρωνει [ο φορολογούμενος] κι αλλο "φυλάει" [ο Κεδίκογλου]. Σιγα,σιγα θα γινει αντιληπτο οτι γι'όλους αυτούς το Γουδή είναι μικρό πολύ μικρό.
Είπα απλά ότι δεν είναι όλοι βύσματα!Όσο για το αυθαίρετο συμπέρασμά σου,που ικανοποιεί τις ψευδαισθήσεις σου,δεν υπάρχει λόγος καν να το αναιρέσω.Να σου θυμίσω ότι εσύ ήσουν που χαρακτήρισες το σύνολο των εργαζομένων στην ΕΡΤ πελατάκια αφορίζοντας γενικά και αόριστα,και δεν ήμουν εγώ αυτός που μίλησε για 2656 άμεμπτους!