ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.10.2012 | 20:28

ντρέπομαι

είμαι 30 χρονών , μόνος ,χωρίς δουλειά εδώ και καιρό. βρήκα την λίστα με τις ενορίες που δίνουν συσσίτια ... αλλά ντρέπομαι να πάω. Όμως θα αναγκαστώ εντός των ημερών... άλλη λύση δεν βλέπω...θα πάω, θα φάω, θα χορτάσω. Όμως ντρέπομαι . Το σκέφτομαι και με παίρνουν τα κλάματα.Δεν περίμενα ότι θα φτάσω εδώ. Και ναι, και πτυχία έχω , και λάπτοπ έχω...(ιντερνετ κλέβω από τον γείτονα, πείτε με κλέφτη, αλλά τουλάχιστον είναι μια παρέα μέσα σ΄όλο αυτό)... και δουλειά είχα... μέχρι που με διώξανε γιατί δεν είχαν πια να με πληρώνουν. Βιβλιάριο υγείας δεν έχω. Ευτυχώς δεν μου συμβαίνει κάτι προς το παρόν. Συγνώμη που σας πρήζω , δεν ζητάω βοήθεια , ούτε γουστάρω να κλαίγομαι. Αλλά μια που υπάρχει μια στήλη εξομολόγησης , ας πω κι εγώ τον πόνο μου ανώνυμα. Έτσι, να το μοιραστώ με κάποιον. Στα σπίτια των φίλων πήγα, έφαγα, ξαναέφαγα... Ντρέπομαι πια. Τους ντρέπομαι. Συσσίτιο λοιπόν ! Μία καινούρια φάση της ζωής μου ξεκινά !!!
6
 
 
 
 
σχόλια
Ακόμη και εάν είχες "ατομική επιχείρηση", ξέρεις μπλοκάκι κλπ ΤΕΒΕ δηλ. ΟΑΕΕ, πάλι δικαιούσαι εγγραφή στον ΟΑΕΔ! Επίσης ψάξε να βρεις κανένα επιδοτούμενο ευρωπαϊκό πρόγραμμα ή πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων, ή κάτι παρόμοιο. Αφού έχεις Ιντερνετ εκμεταλλεύσου το!Μη χάνεις δευτερόλεπτο!
[email protected]Κάτι λίγο θα μπορώ κι εγώ να συνδράμω...Να μη ντρέπεσαι (αν και όλοι λίγο πολύ σε νοιώθουμε) γι' αυτό που σου συνέβη, διότι συμβαίνει στους περισσοτέρους λίγο πολύ.Ωστόσο μη χάνεσαι!Δες αν μπορείς να βρεις μία δουλειά του ποδαριού (φυλλάδια, κάτι αγροτικό -η συγκομιδή της ελιάς αρχίζει).Ασχολήσου με κάτι να μην σε ρίχνει ψυχολογικά η αδράνεια. Πήγαινε πρόσφερε εργασία εσύ όπου νομίζεις ότι θα μπορέσουν να σου δώσουν κάτι.Είναι δύσκολο να το κάνεις κι εύκολο να το λέω. Το ξέρω. Όμως μη χάνεσαι! Δεν είσαι λιγότερο άνθρωπος επειδή δεν έχεις χρήματα!Κι επί πλέον μην αισθάνεσαι μόνος, σε λίγους μήνες οι περισσότεροι θάχουμε φτάσει στην θέση σου.
Αυτό το κείμενο με έκανε να έχω ανοιχτό το router για όποιον θέλει να μπεί και ας το καταχραστούν αν είναι να μπαίνουν και άτομα που το έχουν ανάγκη χαλάλι.Απο φαγητό είναι κρίμα που δεν είμαστε οργανωμένοι σαν γειτονιές να δίνουμε ότι περισσέυει ο ένας στον άλλο.Επίσης τόσα στρατόπεδα στην Ελλάδα μετά το φαγητό των φαντάρων που μένει πόσο φαγητό μεσα στα καζάνια θα μπορούσαν να καλούν κόσμο απο τις γύρω περιοχές να τρώει ενα πιάτο φαί.Στα σκουπίδια το πετάνε οι μαλάκες.
Δε θα σου πω οτι σε καταλαβαίνω γιατί δεν έχω βρεθεί στην κατάσταση σου. Έχω βρεθεί όμως σε κατάσταση απραξίας και ήταν ό,τι πιο οδυνηρό έχω βιώσει..Πλέον δουλέυω 3 μέρες τη βδομάδα και τις άλλες τρεις προσπαθώ να κάνω πράγματα για να ξεφεύγω απο τη δουλειά μου που τη ''μισώ''(αλλα μου δίνει χρήματα έστω και λίγα)! Φαγητό έχω από τη μαμά μου γιατί δεν έχω καταφέρει να φύγω από το σπίτι που θα το ήθελα πολύ. Γενικά πιστεύω οτι το χειρότερο που σου συμβαίνει είναι το οτι δεν εχεις με κάτι να απασχοληθείς παρα το ένα πιάτο φαγητο. Όταν η μέρα σου είναι γεμάτη πολλές φορές ξεχνάς και οτι πρέπει να φας! οπότε πιο πολυ να σε ανησυχεί το πώς να γεμίσεις τη μέρα σου με ασχολείες που σου αρέσουν παρα το πως θα γεμίσεις το στομάχι σου. Χωρίς να ντρέπεσε καθόλου πήγαινε στο συσσίτιο γιατί οι άνθρωποι που θα σου δώσουν να φας δε θα σε σχολιάσουν...αντίθετα θα σε καταλάβουν. Και συνέχισε τη μέρα σου αναζητώντας διεξόδους. Βρες δουλειά έστω και σε φυλλάδια..βγάλε κάρτα ανεργίας που μπορεί να σου προσφέρει βιβλιάριο υγείας όπως και πολλά άλλες εκπτώσεις..γενικά ψαξου!και σίγουρα θα αισθανθείς καλύτερα από ότι τώρα! :)