Η Ολυμπιακή δεν θα πετάει πια προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Ηράκλειο

Μια σημαντική αλλαγή θα επέλθει στην πιο γνωστή και παλαιά αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας.

 

Σύμφωνα με επιστολή που απέστειλε σε συνεργάτες της, θα διακόψει τις πτήσεις της από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Ηράκλειο.

 

Οι πτήσεις προς Ρόδο διακόπτονται στις 30 Σεπτεμβρίου, ενώ οι πτήσεις προς Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο διακόπτονται στις 13 Οκτωβρίου.

 

Όσοι έχουν βγάλει εισήτηρια πέραν αυτών των ημερομηνιών, θα μπορέσουν να τα εξαργυρώσουν.

 

Ολόκληρη η επιστολή της Olympic Air έχει ως εξής:

 

 

«Αγαπητοί συνεργάτες, Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι, από την 14η Οκτωβρίου 2013 οι πτήσεις από Αθήνα προς Ηράκλειο και από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη διακόπτονται. Για τα εισιτήρια της ΟΑ που έχουν ήδη εκδοθεί για ταξίδια μετά την συγκεκριμένη ημερομηνία μπορεί να επιστρέφεται η αξία τους στο σύνολό της, απευθείας μέσω των GDS (Refund notice), εφ' όσον τουλάχιστον ένα κουπόνι ATH/HER και vv ή ΑΤΗ/SKG και vv συμπεριλαμβάνεται. Επιπλέον, και για όσους επιβάτες με εισιτήριο ΟΑ (050), που περιλαμβάνει διαδρομή ATH-HER και vv ή ΑΤΗ/SKG και vv, μετά την 13η Οκτωβρίου 2013, και δεν επιθυμούν να τους επιστραφεί η αξία του εισιτήριου τους, μπορείτε να βρείτε παρακάτω την διαδικασία επανέκδοσης, των συγκεκριμένων εισιτηρίων σε πτήσεις της AEGEAN (A3). Με αυτή την ευκαιρία, η Olympic Air, σας ευχαριστεί για την μέχρι τώρα συνεργασία σας».