Στον Σκάι ο Μαλέλης

Στον Σκάι ο Μαλέλης Facebook Twitter
11

Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης στον ΣKAI αναλαμβάνει ο Σταμάτης Μαλέλης, μετά τη λύση της συνεργασίας του από το Star. Τη νέα του συνεργασία ανακοίνωσε ο ίδιος από τη Νάξο όπου βρίσκεται για διακοπές, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι αναλαμβάνει τη διοίκηση ενημέρωσης και ειδήσεων ενώ επίσης αναλαμβάνει και εκπομπή στο ραδιόφωνο του ομίλου.

Σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε και από τον όμιλο του Σκάι, στην οποία γίνεται λόγος για  «επιστροφή» του φίλου Σταμάτη Μαλέλη: «Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι συνεργάτες του ΣΚΑΪ καλωσορίζουμε τον παλιό φίλο Σταμάτη Μαλέλη που μετά από 11 χρόνια επιστρέφει στο “σπίτι του”, με τον τίτλο του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου».

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

TV & Media / Ο Άντερσον Κούπερ φεύγει από το 60 Minutes τη στιγμή που η ανεξαρτησία του δοκιμάζεται

Ο Άντερσον Κούπερ αποχαιρέτησε το 60 Minutes μετά από σχεδόν 20 χρόνια, μιλώντας για τους γιους του αλλά και για την ανεξαρτησία της εκπομπής, σε μια στιγμή αναταράξεων για το CBS News.
THE LIFO TEAM
Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

TV & Media / Ο Στίβεν Κόλμπερτ αποχαιρετά το Late Show με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί»

Μετά το τελευταίο γύρισμα του The Late Show, ο Στίβεν Κόλμπερτ οργανώνει αποχαιρετιστήριο πάρτι με σύνθημα «Απολυμένοι αλλά γιορτινοί» ένα πικρό αστείο για το τέλος μιας ολόκληρης εποχής στη βραδινή τηλεόραση.
THE LIFO TEAM
AKYLAS EUROVISION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΖΑΚΟΥ

TV & Media / Κοζάκου - Καπουτζίδης για Akyla: «Γιατί ένα νέο παιδί, που ζει το όνειρο, να αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί;»

Οι δύο παρουσιαστές, με αφορμή την απολογητική στάση του Έλληνα καλλιτέχνη μετά τον τελικό της Eurovision, μίλησαν για την πίεση που βιώνουν σήμερα οι νέοι και για την ανάγκη να σταθούμε σε αυτήν και να μην την αγνοούμε
THE LIFO TEAM

σχόλια

10 σχόλια
Ο δολοφόνος (της ελληνικής τηλεοπτικής ενημέρωσης) επιστρέφει και πάλι στον τόπο του εγκλήματος. Εκεί όπου ξεκίνησε τις "δολοφονίες" με την περιβόητη "μάνα ρεϊβερ" και τον Νικολάκη τον Ευαγγελάτο.
Τι απελπισια για την τηλεθεαση στο σκαι!Πρωτα Ευαγγελατος.Μετα Τραγκας.Τωρα Μαλελης.Ποσο χειροτερα;Υποθετω ακολουθουν Πανια,Κατελης,κυρια Ελισσαβετ..
ποιοs ειναι ο σταματηs μαλεληs?εχει καμια σχεση με τον σταματη γαρδελη,την μαρια σταματερη ΄η την υποθεση σοριν ματει και τον εισαγγελατο....?Υ.Γ:...ασχετο αλλα θυμηθηκα μια παροιμια του θυμοσοφου ελληνικου λαου:<<βρηκε ο γυφτοs την γενια του και αγαλιασε η καρδια του>>.και οπωs λενε και στα ...αθλητικα sites τηs ...εθελοντικηs <<συμμαχιαs>>:να περασει,δεν βριζω!ari μουυυυυ,babi μουυυυυ!!!
πάλι καλά που έκλεισε η ποταπή ΕΡΤ και ανέβηκαν κατακόρυφα τα στάνταρ ποιότητας. Ο πολύς "ΣΚΑΙ", το "ελληνικό BBC", θα κάνει πλέον ανταποκρίσεις από Μύκονο;