Στον Σκάι ο Μαλέλης

Στον Σκάι ο Μαλέλης Facebook Twitter
11

Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης στον ΣKAI αναλαμβάνει ο Σταμάτης Μαλέλης, μετά τη λύση της συνεργασίας του από το Star. Τη νέα του συνεργασία ανακοίνωσε ο ίδιος από τη Νάξο όπου βρίσκεται για διακοπές, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι αναλαμβάνει τη διοίκηση ενημέρωσης και ειδήσεων ενώ επίσης αναλαμβάνει και εκπομπή στο ραδιόφωνο του ομίλου.

Σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε και από τον όμιλο του Σκάι, στην οποία γίνεται λόγος για  «επιστροφή» του φίλου Σταμάτη Μαλέλη: «Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι συνεργάτες του ΣΚΑΪ καλωσορίζουμε τον παλιό φίλο Σταμάτη Μαλέλη που μετά από 11 χρόνια επιστρέφει στο “σπίτι του”, με τον τίτλο του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου».

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
Ο δολοφόνος (της ελληνικής τηλεοπτικής ενημέρωσης) επιστρέφει και πάλι στον τόπο του εγκλήματος. Εκεί όπου ξεκίνησε τις "δολοφονίες" με την περιβόητη "μάνα ρεϊβερ" και τον Νικολάκη τον Ευαγγελάτο.
Τι απελπισια για την τηλεθεαση στο σκαι!Πρωτα Ευαγγελατος.Μετα Τραγκας.Τωρα Μαλελης.Ποσο χειροτερα;Υποθετω ακολουθουν Πανια,Κατελης,κυρια Ελισσαβετ..
ποιοs ειναι ο σταματηs μαλεληs?εχει καμια σχεση με τον σταματη γαρδελη,την μαρια σταματερη ΄η την υποθεση σοριν ματει και τον εισαγγελατο....?Υ.Γ:...ασχετο αλλα θυμηθηκα μια παροιμια του θυμοσοφου ελληνικου λαου:<<βρηκε ο γυφτοs την γενια του και αγαλιασε η καρδια του>>.και οπωs λενε και στα ...αθλητικα sites τηs ...εθελοντικηs <<συμμαχιαs>>:να περασει,δεν βριζω!ari μουυυυυ,babi μουυυυυ!!!
πάλι καλά που έκλεισε η ποταπή ΕΡΤ και ανέβηκαν κατακόρυφα τα στάνταρ ποιότητας. Ο πολύς "ΣΚΑΙ", το "ελληνικό BBC", θα κάνει πλέον ανταποκρίσεις από Μύκονο;