Αργία στο γιατρό της Ζακύνθου

Αργία στο γιατρό της Ζακύνθου Facebook Twitter
4

Με την ποινή της αργίας, μέχρι να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις που εκκρεμούν σε βάρος του τιμωρήθηκε από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό γιατρών της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας ο οφθαλμίατρος του Νοσοκομείου της Ζακύνθου, ο οποίος κατηγορείται για την έκδοση  πιστοποιητικών τυφλότητας σε υγιείς κατοίκους της Ζακύνθου.

Από τις γνωματεύσεις του γιατρού Νίκου Βάρτζελη επωφελήθηκαν περίπου 600 άτομα τα οποία ελάμβαναν επίδομα τυφλότητας.  

Σύμφωνα με το patrastimes , ο Οφθαλμίατρος επεχείρησε να αναβληθεί η απολογία του επικαλούμενος λόγους υγείας. Παράλληλα υποστήριξε ότι  έχει ήδη υποβάλει χαρτιά για την συνταξιοδότησή του.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 53ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΓΚΑΥΜΑ

Ελλάδα / Καταγγελία στη Θεσσαλονίκη: 53χρονη λέει ότι υπέστη εγκαύματα κατά τη διάρκεια εξέτασης - «Ούρλιαζα από τον πόνο»

Η γυναίκα προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, καταγγέλλοντας ότι υπέστη εγκαύματα δευτέρου βαθμού, κατά τη διάρκεια ειδικής γυναικολογικής εξέτασης, σε νοσοκομείο
THE LIFO TEAM
Σήμερα είναι η Διεθνής Ημέρα Λεσβιών – Πόσο ελεύθερα ζουν οι λεσβίες στην Ελλάδα;

Ελλάδα / Σήμερα είναι η Διεθνής Ημέρα Λεσβιών: Πόσο ελεύθερα ζουν οι λεσβίες στην Ελλάδα;

Η Ευρώπη τιμά σήμερα την 8η Οκτωβρίου, αλλά το 42% των λεσβιών που συμμετείχαν σε μεγάλη έρευνα δήλωσε ότι είχε αντιμετωπίσει διακρίσεις. Από τους πρώτους λεσβιακούς χώρους της Αθήνας μέχρι τους σημερινούς γάμους μεταξύ γυναικών, τι έχει αλλάξει πραγματικά;
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Κομμένη σύνταξη και πίσω αναδρομικά οι συντάξεις από τους τυφλούς που ήταν τυφλοί και πήγαιναν στο γιατρό για εξέταση με το αυτοκινητό τους. Ε μα πια.