Αργία στο γιατρό της Ζακύνθου

Αργία στο γιατρό της Ζακύνθου Facebook Twitter
4

Με την ποινή της αργίας, μέχρι να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις που εκκρεμούν σε βάρος του τιμωρήθηκε από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό γιατρών της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας ο οφθαλμίατρος του Νοσοκομείου της Ζακύνθου, ο οποίος κατηγορείται για την έκδοση  πιστοποιητικών τυφλότητας σε υγιείς κατοίκους της Ζακύνθου.

Από τις γνωματεύσεις του γιατρού Νίκου Βάρτζελη επωφελήθηκαν περίπου 600 άτομα τα οποία ελάμβαναν επίδομα τυφλότητας.  

Σύμφωνα με το patrastimes , ο Οφθαλμίατρος επεχείρησε να αναβληθεί η απολογία του επικαλούμενος λόγους υγείας. Παράλληλα υποστήριξε ότι  έχει ήδη υποβάλει χαρτιά για την συνταξιοδότησή του.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Κομμένη σύνταξη και πίσω αναδρομικά οι συντάξεις από τους τυφλούς που ήταν τυφλοί και πήγαιναν στο γιατρό για εξέταση με το αυτοκινητό τους. Ε μα πια.