Αργία στο γιατρό της Ζακύνθου

Αργία στο γιατρό της Ζακύνθου Facebook Twitter
4

Με την ποινή της αργίας, μέχρι να τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις που εκκρεμούν σε βάρος του τιμωρήθηκε από το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό γιατρών της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας ο οφθαλμίατρος του Νοσοκομείου της Ζακύνθου, ο οποίος κατηγορείται για την έκδοση  πιστοποιητικών τυφλότητας σε υγιείς κατοίκους της Ζακύνθου.

Από τις γνωματεύσεις του γιατρού Νίκου Βάρτζελη επωφελήθηκαν περίπου 600 άτομα τα οποία ελάμβαναν επίδομα τυφλότητας.  

Σύμφωνα με το patrastimes , ο Οφθαλμίατρος επεχείρησε να αναβληθεί η απολογία του επικαλούμενος λόγους υγείας. Παράλληλα υποστήριξε ότι  έχει ήδη υποβάλει χαρτιά για την συνταξιοδότησή του.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

Ελλάδα / Global Sumud Flotilla: Από τη Σύρο θα αναχωρήσει το καράβι της ελληνικής αποστολής για τη Γάζα

«Ξεκινάμε από τη Σύρο γιατί εδώ γεννήθηκε ένα κύμα αντίστασης και αλληλεγγύης που εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα», γράφει - μεταξύ άλλων - στην ανακοίνωσή του η συλλογικότητα March to Gaza Greece
LIFO NEWSROOM

σχόλια

4 σχόλια
Κομμένη σύνταξη και πίσω αναδρομικά οι συντάξεις από τους τυφλούς που ήταν τυφλοί και πήγαιναν στο γιατρό για εξέταση με το αυτοκινητό τους. Ε μα πια.