Επιτρέπεται να πάει ο Σάκης στην Επίδαυρο;

Επιτρέπεται να πάει ο Σάκης στην Επίδαυρο; Facebook Twitter
15

Διαβάστε το άρθρο στον city guide του LiFO.gr.

Διάφορα
15

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

9 σχόλια
Απο οσο γνωριζω το επαγγελμα του ηθοποιου δεν ειναι "κλειστο" συνεπως ο οποιοσδηποτε μπορει να παιξει σε οποιαδηποτε παρασταση και σε οποιοδηποτε θεατρο. Ας τον κρινουν εκ του αποτελεσματος αυτοι που θα επιλεξουν να δουν την παρασταση.
Έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα,έχουν έρθει τα πάνω κάτω ,έχουμε ξεφύγει κάπως από το ψευτοlife style που είχαμε αγκιστρωθεί πάνω του τόσα χρόνια αλλά η βλαχιά (με την κακή μεταφορική έννοια ,φυσικά) και το κόμπλεξ μας ακόμα να φύγει...μας νοιάζει αν θα πάει ο Σάκης στην Επίδαυρο?δεν νομίζω να ενδιαφέρει και να αφορά κυρίως κανέναν ...μάλλον θα έπρεπε όντως να μας ενδιαφέρει γιατί να παίζουν στην Επίδαυρο ,ο Σάκης και όσοι άλλοι έχουν ήδη δουλειά και έχουν ήδη να φάνε και αυτοί και τα τρισέγγονα τους ,ενώ όλοι οι νέοι ηθοποιοί στριμώχνονται στις σχολές σαν τα τσουβάλια και κάνουν κομπαρσιλίκια σε παραγωγές της πλάκας αφιλοκερδώς..
Τα παντα κρινονται εκ του αποτελεσματος. Ξερω οτ οι περισσοτεροι βεβαια μεγαλωσατε με το Τριτο Προγραμμα, οτι δεν χανετε παρασταση στην Επιδαυρο, οτι ακουτε Χαρζηδακι και κλαιτε, οτι το Hollywood δεν ειναι κινηματογραφος... Καποια πραγραματα που διαφευγουν σε μερικους: α)Ο καθε σκηνοθετης εχει την απολυτη ελευθερια να διαλεγει τους συνεργατες του,β)η παρασταση δεν θα παιχτει στην Επιδαυρο γ)Στην παρασταση εμφανιζεται η σπουδαια Ρουλα Πατερακη. Ουτε κουβεντα γι'αυτην;
Ο Ρουβάς δεν είχε καμια θέση στην Επίδαυρο.Όχι γιατί είναι ο Ρουβάς με τα "μακαρόνια με κιμά για να φάς", αλλά γιατί ενώ σαν pop star είναι μια χαρά ταλαντούχος, σαν ηθοποιός έχει αποδείξει ότι είναι αγγούρι.Δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι είστε τόσο πρόθυμοι να "ρίξετε μια γροθιά στο κατεστημμένο" όταν η συγκεκριμένη γροθιά είναι μεν πολύ όμορφη, αλλά έχει αποδείξει ότι απλούστατα... δεν. τα. λέει.(Alter Ego κανείς; )Υπάρχουν εκατοντάδες παιδιά σε αυτή τη χώρα που και όμορφα είναι ΚΑΙ ταλαντούχα στο θέατρο. Ας υποστηρίξουμε αυτά για τέτοια πράγματα και ο Σάκης, κάτι μου λέει πως δε θα χαθεί.
p.s. το περίεργο είναι ότι το μονο τραγούδι οπου μπορώ να τον ακουσω κάπως, επειδή δίνει λίγο χρώμα στη φωνή του, είναι το σούπερ λαϊκό (στα όρια του τσιγγάνικου) "Σε θελω-με θέλεις" με Άννα Βίshη!
Ας μη κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, Johny.Οι POP stars ανέκαθεν ήταν άτομα με μέτριες συνήθως φωνές και πολύ καλή κίνηση + εμφάνιση + promotion.Σε αυτά που πρέπει να έχει ένας ποπ σταρ, μια χαρά είναι.Τα υπόλοιπα που χρειάζονται για έναν καλό ηθοποιό δεν έχει.
@exist Θεωρώ ότι είναι λάθος αυτό που λες. Η Mariah Carey, ο Michael Jackson, ο Phil Collins δεν είχαν καθόλου κακές φωνές. Ούτε στη δική μας αντίστοιχη ποπ -τα λαϊκά- είχαν κακές φωνές ο Διονυσίου, η Μαρινέλλα, ο Γαβαλάς... Υπό την πολύ στενή έννοια, ναι, η ελληνική δυτικότροπη "ποπ" από Χούντα και μετά έχει όντως κακές ή αδιάφορες φωνές, αυτό όμως συμβαίνει επειδή είανι ένα στιλ μουσικής που δεν μιλάει πραγματικά στις καρδιές του κόσμου, κ'η ποιότητα της θεωρείται κάτι δευτερεύον. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορέι να υπάρξει λαϊκή (ή ακόμη και mass-produced: βλέπε Motown) μουσική που να είναι ποιοτική κ'πάνω απ'όλα απολαυστική
Έχε κατά νου ότι ταλαντούχος σαν ποπ σταρ δε σημαίνει απαραίτητα να έχει καλή φωνή. Τα τόσα χρόνια επιτυχίας το αποδεικνύουν άλλωστε. Τόσοι και τόσοι με εξίσου μέτριες ή καλύτερες φωνές δεν κατάφεραν ποτέ να κάνουν καριέρα, αυτό νομίζω κάτι δείχνει. Κοίτα να δεις που έφτασα στο σημείο να υποστηρίζω τον Ρουβά. Τα δικά σου σχόλια παραδείγματος χάριν βγάζουν χολή, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι είσαι κακός άνθρωπος.
Πολή σημαντική η συνύπαρξη του popular star με τον αφρικανικής καταγωγής χορό. είναι ένα σημαντικό μήνυμα ενάντια στην σημερινή μας ξενοφοβία. Τώρα για τον υπόλοιπο συνδυασμό - σταριλίκη και επίδαυρος ας το δούμε. το βρίσκω δευτερεύον, το πρώτο μήνυμα είναι πιο σημαντικό και ο ρουβάς είναι που θα φέρει την απαραίτητη δημοσιότητα στην συγκεκριμένη επιλογή χορού...