ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.6.2013 | 15:36

ολοι εσεις που τρωτε κρεας

Μπειτε και δειτε κανα βιντεακι στο youtube για το πως σφαζονται τα ζωαΔειτε ποσο τριτοκοσμικες και βαρβαρες ειναι οι συνθηκες στα σφαγειαΠατε και δειτε απο κοντα στο χωριο σας το μωρο αρνακι που χλαπακιαζετε το Πασχα την ωρα που αποχωριζεται απ τη μαμα του και το πανε για σφαγηΔειτε την αγελαδα κατω απο την "γκιλοτινα" ή οπως αλλιως τη λενε τελοσπαντων και μετα φατε τα μπιφτεκακια σας.Το ξερετε οτι οι αγελαδες κλαινει οταν καταλαβαινουν οτι ερχεται η σφαγη;Οτι τα γουρουνακια εχουν τη νοημοσυνη ενος 5χρονου παιδιου και καταλαβαινουν τα παντα;;Τα ζωα δεν ειναι αψυχα αντικειμενα... και το κρεας δεν ειναι υλικο, δεν ειναι συστατικο. ειναι ενα πρωην εμψυχο ον, οπως εσυ και γω που καποτε ζουσε, ανεπνεε, ενιωθε, φοβοταν, καταλαβαινε τα παντα.Οταν πετας το "κρεας" που περισσεψε απο τη μεριδα σου στα σκουπιδια, πετας λοιπον ενα πλασματακι που εζησε ολη τη μικρη και αθλια ζωουλα του στριμωγμενο σ ενα εκτροφειο και σφαγιαστηκε για σενα. Μαθε εστω να το εκτιμας αυτο που τρως.Οποιος με θεωρησει γραφικη τον εχω γραμμενο οσο δεν παει αλλο. Προσωπικα ειμαι 6 χρονια vegeterian, υγιεστατη, πραγματικα πληρης απο γευσεις και με καθαρη τη συνειδηση μου
24
 
 
 
 
σχόλια
βρε παιδί μου, δεν θα σταματήσουμε να τρώμε κρέας επειδή μας κράζουν οι χορτοφάγοι, αντίθετα θα το υπερασπιστούμε, λογικό είναι. Σε μια από τις απαντήσεις σου λες οτι δεν είσαι οικολόγος αλλά μόνο λυπάσαι τα καημένα τα ζωάκια, πως γίνεται αυτό; ένας άνθρωπος με ευαισθησίες βλέπει το φυσικό περιβάλλον σαν σύνολο και όχι σαν συγκεκριμένη επιλογή. Ξαναμέτρησε τα επίπεδα υποκρισίας που βγαίνουν μέσα από τα σχόλιά σου και μετά κάνε κήρυγμα. Φυσικά είναι τραγικές οι συνθήκες εκτροφής σε πολλές περιπτώσεις αλλά μην βάζετε απέναντί σας όλο τον κόσμο, δεν έχετε τα πρωτεία ευσυνειδησίας οι χορτοφάγοι, έλεος.
http://www.youtube.com/watch?v=es6U00LMmC4&feature=shareΈνα πολύ ωραίο βίντεο..πολύ κατατοπιστικό, αξίζει να το δείτε έστω για ενημέρωση (δυστυχώς η άγνοια κυριαρχεί από ότι πρόσεξα)!!! μέχρι 30 χρονών ήμουν κρεατοφάγος, και η διαδικασία αλλαγής μου δεν έγινε εν μια νυκτί!! Ο veganismos δεν έχει να κάνει ούτε με δίαιτες, ούτε με μόδα των ημερών, είναι μια ολόκληρη φιλοσοφία όπου για να υιοθετηθεί πρέπει να απαλλαγείς από προκαταλήψεις και θυμαπάτες που τις κουβαλάς από την κοινωνικοποίηση σου, και σε περιορίζουν σε πολλά επίπεδα!!Ένα τόσο σύνθετο θέμα φυσικά δεν μπορεί να αναλυθεί εδώ!! Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλούν οι κρεατοφάγοι στην θέση τους εξάλλου για χρόνια υπήρξα και εγω... το χαμηλό επίπεδο , η έλλειψη σεβασμού στην διαφορετικότητα του άλλου και η επιφανειακή επιχειρηματολογία λόγω άγνοιας με ενοχλούν (και στους κρεατοφάγους και στους μη κρεατοφάγους)!
περπάταγα κάποτε που λέτε στο λασπόδρομο έξω από την σπηλιά μου και τσουπ, να σου μια αγελαδίτσα... Μην με παρεξηγείτε, αλλά είχα να φάω 3 μέρες (μόνο κάτι πράσινες πικρές μαλακίες είχα φάει, τις οποίες είχα μαζέψει για να ανάψω φωτιά), έτσι λοιπόν: ορμάω από πίσω της, πηδάω σαν αίλουρος στον αέρα και προσγειώνομαι με τους κυνόδοντες μου πάνω στην μηριαία αρτηρία της. Καθώς έτρεχε ζεστό και γάργαρο από τα χείλη μου το κατακόκκινο αιματάκι της αγελαδίτσας, ακούω την αγελάδα να μου λέει: Καλά δεν ντρέπεσαι;; με έχεις να υποφέρω;; με τρως ζωντανή;; Σκιάχτηκα. τα έχασα στην αρχή, αλλά μετά σκέφτηκα: έχει δίκιο η αγελαδίτσα.. πρέπει να πάψω να είμαι Νεάντερταλ, Θα φτιάξω σφαγείο... ;)
Λοιπόν κοπελιά επειδή είμαστε και λίγο μεγαλύτεροι, σε 4-5 χρόνια tops (ή όταν συναντήσεις κανα γκόμενο που να τρώει φανατικά κρέας, whichever comes first) θα σου περάσει η φάση. Τότε έλα ξαναδιάβασε τον εαυτό σου και συνειδητοποίησε πόσο υστερικά, χαζά και προπάντων ΡΗΧΑ είναι όλα αυτά που γράφεις."Βάζω γάλα [μεταλλαγμένης, δουλεμένης από παιδάκια για μισό δολλάριο το μήνα] σόγιας στον [δουλεμένο από παιδάκια για μισό δολλάριο το μήνα σε εκχερσωμένα τροπικά δάση] καφέ, δεν πληγώνω αγελάδες".ΓΕΛΑΩ.
αγάπη μου,έχεις κάθε δικαίωμα να τρως ο,τι πιστεύεις εσύ σωστό αλλά δεν είναι δικαίο να μας κατηγορείς επειδή έχουμε διαλέξει άλλον τρόπο ζωής.Κάθε μέρα μικρά παιδάκια βιάζονται,σκοτώνονται ακροτιριάζονται από ανθρώπους,κι αυτά κρίμα είναι ,αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το αλλάξεις...Πολλές δορές άνθρωποι πεθαίνουν επειδή ζώα τους επιτέθηκαν/οκ,είναι ένστικτό.Δέχομαι πως υπάρχουν πιο ανώδυνες μέθοδοι για να πεθαίνουν τα ζώα,αλλά δεν δέχομαι το να με θεωρούν αναίσθητη κτλ απλά επειδή συνήθισα να τρώω κρέας...κοίτα την ζωή σου κ άσε τους υπόλοιπους να κάνουν τις επιλογές τους,μην διαλαλέις πόσο ευτυχισμένη είσαι ,δεν αλλάζεις κάτι κ σίγουρα δε θα καταφέρεις να αλλάξεις.
Εσύ που είσαι vegeterian, περιμένεις τα φρουτάκια να πέσουν από τα δεντράκια και τα λαχανικά να ολοκληρώσουν τον κύκλο της ζωής τους και μετά να τα φας ή πας και τα χλαπακιάζεις πάνω στο άνθος της νιότης τους; Επίσης το γαλατάκι περιμένεις να στάξει από τα μεμέ της αγελαδίτσας ή της τα ζουλάς και τα κάνεις μιμί και μετά πάλι κλαίει η αγελαδίτσα;
μπρρράβο, είσαι καλύτερος άνθρωπος, ανώτερος. είμαστε καθάρματα, χαμερπή υποκείμενα που ντροπιάζουν το ανθρώπινο είδος. τί θα έλεγες να συστήσεις μαζί με τους ομοίους σου μια οργάνωση με απώτερο στόχο να προσυλητίσεις ή να εξολοθρεύσεις όσους τρώνε κρέας; α, ξέχασα, είσαι κατά του σκοτωμού. Ψίτ, ξέρεις τί να κάνεις τότε; φάε μια γερή φασολάδα και κλάσε μας τ' αρχίδια.
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν πέσει όλοι να σε φάνε.Δεν θεωρώ ότι λες τίποτα που να μην στέκει λογικά,εκτός βέβαια εαν πιστεύει κανείς ότι ο καλός θεούλης μας τα έδωσε να τα καταβροχθίζουμε να τα εκμεταλευόμαστε και να τα φέρνουμε κωλοτούμπες για να διασκεδάζουμε εμείς τα ανώτερα όντα και τα παιδάκια μας.Είμαι κρεατοφάγος ή καλύτερα παμφάγος,το θέμα είναι ότι κανείς πλέον δεν τρώει για να καλύψει τις βιολογικές του ανάγκες αλλά για να καλύψει την υπερβολική του λαιμαργία και πιστεύω έκει είναι το ζήτημα.Πριν χρόνια πήγα να ψωνίσω σε κρεοπωλείο και με έπιασε κρίση συνείδησης ένιωσα μια απέχθεια και μια αηδία για τις κομμένες και ματωμένες σάρκες πρώην ζωντανών οργανισμών,θα μου πείς έφαγες μια μπριζόλα ξάπλωσες λίγο και σου πέρασε.Η αλήθεια έιναι ότι απο τότε τρώω αρκετά λιγότερο κρέας και να σου πω μια αλήθεια ακόμα,μου αρέσει αυτό που το συνοδεύει περισσότερο έχοντας πάρει την γεύση απο το ζωμό του.Δεν σε βοηθάει πουθενά αυτό που σου αναφέρω άλλα πιστεύω ότι έχεις δίκιο.
Εχετε χασει τα αυγα και τα πασχαλια. Οτι ναναι. Τροφικη αλυσιδα my ass. Ειδατε κανενα ζωο, ναι ναι απο αυτα της τροφικης αλυσιδας, να τρωει 2 φορες την ημερα επι 7 μερες την εβδομαδα κρεας και το Πασχα να καμαρωνει για το ποσο μεγαλο ειναι το κατσικι στην σουβλα? Το ζωο θα φαει αλλο ζωο γιατι εχει ενστικτο. Εμεις θα φαμε ΖΩΑ γιατι ειναι γαματα με πατατες στον φουρνο. Το ζωο της τροφικης αλυσιδας που λετε , τρωει ελευθερα ζωα που τρεφοντια κανονικα και γυμναζονται κανονικα. Εμεις , τα ανωτερα οντα και καλα με ΙQ ραδικιου, θα φαμε το ζωο που δεν κανει βημα απο την ημερα που ηρθε στην ζωη, τρεφεται με μαλακιες που του δινουμε εμεις και ειναι πιτα στις τοξινες. Ποιος σεβεται τωρα την φυση το λιονταρι η εμεις ? Αλλο τρωω κρεας μια φορα στις 2 εβδομαδες οπως και ο λυκος θα φαει προβατο ΟΤΑΝ καταφερει να το πιασει και αλλο ανα πασα στιγμη εχω ζωα σε οτι μορφη θελω (γυρο, σουβλακι, μπεικον, σαλαμι, μορταδελα, κοκκινιστο, παπια πεκινου, με δαμασκινα, με ανανα, με πορτοκαλι) ετσι για να καλυψω το κενο που εχω μεσα μου.
Εμένα πάντως ο πατέρας μου σφάζει τα κοτοπουλάκια μας και τις γαλοπούλες μας με μεθόδους για να μην υποφέρουν.Και οι συνθήκες κατά τη διάρκεια της ζωής τους είναι άριστες.Ένα μηδέν.