Απορρίφθηκε η αίτηση υπαγωγής της ΝΕΟΣΕΤ στο άρθρο 99

Απορρίφθηκε η αίτηση υπαγωγής της ΝΕΟΣΕΤ στο άρθρο 99 Facebook Twitter
6

Απέρριψε χθες το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών την αίτηση της εταιρίας NEOSET για υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, αφήνοντας πλέον έκθετη την εταιρία απέναντι στους πιστωτές της.

Η εταιρία που υπέβαλλε το Νοέμβριο την αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο είναι πολύ πιθανό να οδηγηθεί μετά από αυτή την απόφαση στο λουκέτο. Έχει πάντως τη δυνατότητα της άσκησης έφεσης. Η NEOSET είχε ιδρυθεί πριν από 31 χρόνια και ήταν το «success story» των δύο προηγούμενων δεκαετιών.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Γιατί αυτό"Απροστάτευτη απέναντι στους πιστωτές η εταιρία "και όχι το "(μερικώς) Προστατευμένοι οι πιστωτές από τις ζημιές της εταιρίας"Συγγνώμη αλλά ας πρόσεχαν οι ιδιοκτήτες. Πως την έχουν δει όλες οι ομάδες και κόμματα και οι επιχειρήσεις. Μηδενίζουμε το κοντέρ και ούτε γάτα ούτε ζημιά;;!
δεν συμφωνώ, κάποιοι που δουλεύουν εκεί χάνουν τις δουλειές και ένα κομμάτι από τη ζωή τους. Αν τα είδη τους ήταν ακριβά ας μην τα αγοράζατε, δεν σας υποχρέωσε κανείς να το κάνετε.
όχι, η συγκεκριμένη εταιρία έκανε παραγωγή σύμφωνα με προπαραγγελίες. Το πρόβλημα της ήταν η αδυναμία πρόβλεχης της επίδρασης της κρίσης, σε συνδιασμό με τον φτηνότερο και ισχυρό ανταγωνισμό. Η γνώμη μου είναι ότι το φταίξιμο είναι στο management / ιδιοκτήτη. Το γεγονός όμως είναι ότι οι εργαζόμενοι δεν έφταιγαν και δεν τους αξίζει το "καλά να πάθουν"
Και αν δεν τα αγοραζαμε, πως θα πληρωνε η εταιρια τους μισθους;Το σχόλιο σου pazoglou είναι ότι πιο άκυρο έχει γραφτεί!Δηλαδή "να μεινει η εταιρια ανοιχτή, αλλά να μην αγοράζετε από εκει"...
πρέπει, κάποτε, να μάθουμε να διαβάζουμε, να καταλαβαίνουμε και μετά απαντάμε ή σχολιάζουμε. Δύσκολο ε;Η διαφωνία μου είναι στο "καλά να πάθουν". Ποιοί δηλαδή τιμωρούνται έτσι; Οι εργοδότες ή οι εργαζόμενοι; Ευχάριστο πάντως να έχω τα πρωτεία του πιο ακυρογράφοντος έστω και αν αυτά μου αποδίδονται από παπάριο!