Δολοφόνησαν δύο έφηβες και τη μητέρα τους επειδή χόρεψαν στη βροχή

Δολοφόνησαν δύο έφηβες και τη μητέρα τους επειδή χόρεψαν στη βροχή Facebook Twitter
6

Δύο έφηβες 15 και 16 ετών δολοφονήθηκαν στο Πακιστάν, επειδή χόρεψαν στη βροχή και «ατίμασαν το όνομα της οικογένειάς τους».

Τα δύο κορίτσια, η Noor Basra και η Noor Sheza, έφτιαξαν ένα video στο οποίο εμφανίζονται να χορεύουν με τοπική ενδυμασία, μέσα στη βροχή, έξω από το σπίτι τους στην πόλη Chilas της επαρχίας Giglit.

Όπως γράφει η Ηuffington Post, όταν το video άρχισε να στέλνεται μέσω κινητών, προκλήθηκαν έντονες αντιδράσεις από συντηρητικούς κύκλους στην περιοχή. Την περασμένη Κυριακή 5 ένοπλοι μασκοφόροι εισέβαλλαν στο σπίτι των κοριτσιών και άρχισαν να πυροβολούν. Από τις σφαίρες σκοτώθηκαν τα δύο κορίτσια και η μητέρα τους.

.

Η αστυνομία πιστεύει ότι πίσω από την επίθεση κρύβεται ο ετεροθαλής αδελφός των δύο κοριτσιών Khutore, ο οποίος ερμήνευσε το video ως μια «επίθεση στην τιμή της οικογένειας του» και προσπάθησε με τις δολοφονίες να αποκαταστήσει την τιμή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τύχη του Khutore αγνοείται όμως οι 4 φίλοι του και συνεργοί του έχουν ήδη ομολογήσει την πράξη τους.

Σύμφωνα με την Επιτροπή για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που εδρεύει στο Πακιστάν, το 2011 δολοφονήθηκαν 943 γυναίκες επειδή, κατά τους δολοφόνους, ντρόπιασαν τις οικογένειές τους.

Τον Νοέμβριο ζευγάρι παραδέχθηκε τη δολοφονία της 15χρονης κόρης του με οξύ επειδή «κοίταξε ένα αγόρι στα μάτια».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΖΟΧΡΑΝ ΜΑΜΝΤΑΝΙ

Διεθνή / Ο Νετανιάχου θα ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη, μετά την παραδοχή του Μαμντάνι ότι δεν μπορεί να τον συλλάβει

Ο Νετανιάχου αναμένεται να φτάσει στη Νέα Υόρκη στις 23 Σεπτεμβρίου, να απευθυνθεί στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ το απόγευμα της 24ης Σεπτεμβρίου και να επιστρέψει αεροπορικώς στο Ισραήλ το ίδιο βράδυ
THE LIFO TEAM
Χακάρισμα κινητών χωρίς κλικ - Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει την κλίμακα των κυβερνοεπιθέσεων

Τech & Science / Χακάρισμα κινητών χωρίς κλικ - Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει την κλίμακα των κυβερνοεπιθέσεων

Εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης μπορεί να έχει πρόσβαση στα μηνύματά μας και να επικοινωνεί με τις επαφές μας για να παραβιάσει και τους δικούς τους λογαριασμούς
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Γουστάρω να διαβάζω νεφελώδη φληναφήματα για πνευματικότητες και λοιπές φούσκες που δικαιολογούν, εξαιρούν, απαλλάσσουν.Πόσα εκατομμύρια άνθρωποι έχουν πεθάνει, βασανιστεί, υποφέρει για μαλακίες.Κοίταξε το κοριτσάκι το αγοράκι στα μάτια και το έλιωσαν με οξύ οι γονείς του.Χόρεψαν στη βροχή τρεις κοπέλες και τις γάζωσαν ανελέητα στο σπίτι τους.Πόσο γαμημένος είναι ακόμα ο πλανήτης;
θα κάνω ένα σχόλιο με ψυχραιμία και λογική:οι κοινωνίες αυτές βρίσκονται πολλά χρόνια πίσω και τα ανθρωπινά δικαιώματα και ο πολιτισμός τους είναι τελείως διαφορετικό ειδικά για τις γυναίκες σε σχέση με την Ευρώπη.Έχουμε σκεφτεί πόσο δύσκολο είναι για αυτούς να προσαρμοστούν σε μια ευρωπαϊκή τύπου κοινωνία όπου π.χ. θα συναντήσουν γυναίκες που θα είναι ισες με τους άντρες;Για κάποιους θα είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστούν και να καταλάβουν.