Ιδιοκτήτης ταβέρνας έκλεβε λάδι από νεκροταφεία

Ιδιοκτήτης ταβέρνας έκλεβε λάδι από νεκροταφεία Facebook Twitter
11

Ιδιοκτήτης ταβέρνας σε παραθαλάσσια περιοχή στην Πρέβεζα συνελήφθη να αφαιρεί, μαζί με ένα ακόμη άτομο, λάδι από τα καντήλια στο νεκροταφείο της Άρτας. Οι δύο άντρες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να κλέβουν από τα μνήματα το λάδι, το οποίο έριχναν σε ένα μπιτόνια που είχαν μαζί τους. Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν το κλεμμένο λάδι, χρησιμοποιούνταν στα φαγητά που σέρβιρε ο ιδιοκτήτης στην ταβέρνα του.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Ελλάδα / Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Τον κατασκευαστή της βόμβας αναζητούν οι Αρχές - Στο «μικροσκόπιο» το κινητό της 38χρονης

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά έναν άνδρα, φερόμενο ως κατασκευαστή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος φέρεται να διέμενε με την 38χρονη σε διαμέρισμα στα Λαδάδικα που είχε νοικιαστεί μέσω Airbnb
LIFO NEWSROOM

σχόλια

8 σχόλια
Στη πεθερα μου οταν πηγαινε λαδακι στην εκκλησια για τα καντηλια, ο καντηλαναφτης εκανε παρατηρηση " το λαδι να ειναι αγνο-παρθενο ελαιολαδο με μηδενικη οξυτητα για να μη ...καπνιζουν τα καντηλια..!" . Ουδεν σχολιο!