Ιδιοκτήτης ταβέρνας έκλεβε λάδι από νεκροταφεία

Ιδιοκτήτης ταβέρνας έκλεβε λάδι από νεκροταφεία Facebook Twitter
11

Ιδιοκτήτης ταβέρνας σε παραθαλάσσια περιοχή στην Πρέβεζα συνελήφθη να αφαιρεί, μαζί με ένα ακόμη άτομο, λάδι από τα καντήλια στο νεκροταφείο της Άρτας. Οι δύο άντρες συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω να κλέβουν από τα μνήματα το λάδι, το οποίο έριχναν σε ένα μπιτόνια που είχαν μαζί τους. Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν το κλεμμένο λάδι, χρησιμοποιούνταν στα φαγητά που σέρβιρε ο ιδιοκτήτης στην ταβέρνα του.

11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Ελλάδα / Πρώην παίκτης ριάλιτι ξυλοκόπησε 46χρονο - «Μου έσπασε το κόκκαλο μέσα στη μύτη, θα κάνω χειρουργείο»

Οι δηλώσεις του 46χρονου ασφαλιστή μέσα από το νοσοκομείο για το περιστατικό - «Είχε μία πληρωμή κάποτε από ασφαλιστική που δεν την πήρε ποτέ και από τότε μάλλον μου τη φύλαγε»
THE LIFO TEAM
Delivery

Θέματα / Οι αόρατοι ντελιβεράδες της Wolt και του efood:  Μια νέα «Μανωλάδα» έξω από την πόρτα σου

Πίσω από την ταχύτητα των παραδόσεων και την ευελιξία της gig economy ξεδιπλώνεται ένα αθέατο δίκτυο εκμετάλλευσης, μαύρης και υποδηλωμένης εργασίας: διανομείς που δουλεύουν με εξαντλητικά ωράρια, πίεση και απειλές. Τι ισχυρίζονται οι εργαζόμενοι διανομείς και τι απαντούν οι ψηφιακές πλατφόρμες.
ΝΤΙΝΑ ΚΑΡΑΤΖΙΟΥ

σχόλια

8 σχόλια
Στη πεθερα μου οταν πηγαινε λαδακι στην εκκλησια για τα καντηλια, ο καντηλαναφτης εκανε παρατηρηση " το λαδι να ειναι αγνο-παρθενο ελαιολαδο με μηδενικη οξυτητα για να μη ...καπνιζουν τα καντηλια..!" . Ουδεν σχολιο!