Σεξ με μια κιθάρα, νέος Jens Lekman και μια ανυπόφορη Γιαπωνέζα

0

Επιλογές από ποπ κομμάτια που κυκλοφόρησαν λίγο πριν το τέλος της χρονιάς και τις πρώτες μέρες του 2017.

Cherry Glazerr - Nuclear Bomb

Να τι παθαίνουν τα nerd κοριτσάκια όταν δεν βλέπουν την κιθάρα απλά ως μουσικό όργανο, αλλά την ερωτεύονται κιόλας και κάνουν μαζί της όσα μπορούν να κάνουν δυο εραστές. Θυμίζει αυτές τις κυρίες στα freak βίντεο του YouTube που εξομολογούνται μπροστά στην κάμερα ότι έχουν ερωτευτεί τον Πύργο του Άιφελ, έναν φράκτη ή μια γέφυρα. Θα μου πεις γιατί όχι; Περί ορέξεως… (το βίντεο από πάνω).

 

Jens Lekman - What's That Perfume That You Wear?

Η επιστροφή του Jens Lekman με ένα συμπαθητικό ρυθμικό κομμάτι που αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, από το νέο άλμπουμ του Life Will See You Now που κυκλοφορεί στις 17 Φεβρουαρίου.

dednewb – trvefashionblackmetal

Ελληνική παραγωγή, weird και με μεγάλο ενδιαφέρον. Η dednewb θυμίζει αρκετά την Yolandi Visser των Die Antwoord, στην παραγωγή του κομματιού είναι ο Flokosh και στο βίντεο ο Panos Beretis.

A Flow Mobz - Thrill Over Fear

Κι αυτό ελληνικό. Το νέο κομμάτι των A Flow Mobz. Καλή παραγωγή και ωραίο βίντεο.

Ace Tee - Bist du down? (feat. Kwam.e)

R&B από τα ’90s, ήχος, βίντεο, τα ερασιτεχνικά χορευτικά, η παρέα, όλα.  Από τη Γερμανία που έχει να βγάλει ποπ διασημότητα από την εποχή των Modern Talking.

Kyary Pamyu Pamyu - HARAJUKU IYAHOI

Τη μουσική της Kyary Pamyu Pamyu δεν μπορώ να την αντέξω, νομίζω ότι τα κομμάτια της προσφέρονται μόνο για να βασανίσεις κάποιον, αλλά της φτιάχνουν ΠΑΝΤΑ ωραία βίντεο, με τρελό budget και τρελές ιδέες (που με πολλά λεφτά ok, πραγματοποιούνται). Άλλη μία υπερπαραγωγή γιαπωνέζικης αισθητικής, που ακόμα κι αν είναι εντελώς κακόγουστη, κάτι έχει που την κάνει ενδιαφέρουσα. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ