Σάλος: Υποχρεωτική στείρωση σε όσους δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ

Σάλος: Υποχρεωτική στείρωση σε όσους δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Θα βάλετε τσιπάκι σε μένα κι όχι στους ψηφοφόρους Βαρουφάκη;
2

Δεν ξέρω αν πρόλαβες να διαβάσεις το νομοσχέδιο του πανμέγιστου Τσιρώνη ή αν είδες το βίντεο με τους φαντάρους που εκσφενδόνισαν το σκύλο στον γκρεμό σε μια "άτυχη στιγμή" όπως δήλωσαν μετά, αλλά οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου είχαν την τιμητική τους τις τελευταίες μέρες συμπεριλαμβανομένων των οπαδών Σώρρα που έκανα ντου στην συγκέντρωση Βαρουφάκη.


Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα -και τα ζώα - με την σειρά: Καταρχάς είχαμε την απόσυρση του νομοσχεδίου για τα ζώα - ή μάλλον για τον αφανισμό τους - μετά από τη θύελλα των αντιδράσεων από όλες τις φιλοζωικές ενώσεις αλλά και απλούς φιλόζωους που δεν πίστευαν αυτά που διάβαζαν στο έκτρωμα που έφερε για διαβούλευση ο αναπληρωτής υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης. Το νομοσχέδιο προέβλεπε μεταξύ άλλων την απαγόρευση δημοσιεύσεων αγγελιών για υιοθεσία αδέσποτων, τον τουφεκισμό όσων τολμήσουν να ταΐσουν αρσενική γάτα και την εξορία για όποιον χαϊδεύει μυρμηγκοφάγους.

Οι σκηνές ήταν καταπληκτικές αφού σπάνια υπάρχει τέτοια συγκέντρωση νεκρών εγκεφαλικών κυττάρων ανά τετραγωνικό μέτρο ενώ νικητής αναδείχτηκε έστω και οριακά ο Βαρουφάκης κυρίως λόγω καλύτερης αποτρίχωσης.


Φυσικά πίσω από όλο αυτό το αίσχος υπήρχε ξεκάθαρο κίνητρο: Να περάσουν όλες οι αρμοδιότητες στους Δήμους για να μπορέσουν να διορίσουν στις νέες θέσεις που θα δημιουργηθούν κάτι μπατζανάκηδες των κυβερνώντων που έχουν μείνει αδιόριστοι. Και αν μπορούσαν αυτές οι νέες δομές όταν και αν δημιουργηθούν να παρέχουν στοιχειώδεις υπηρεσίες στα αδέσποτα, δεν θα είχαμε πρόβλημα. Αλλά γνωρίζοντας πως δουλεύει το Ελληνικό Δημόσιο και ειδικότερα οι Δήμοι, τα ζωάκια αντί για λάβουν προστασία και περίθαλψη, μάλλον θα τρέχουν από το Ταμείο στο Πρωτόκολλο να μαζεύουν σφραγίδες.

Το νομοσχέδιο λοιπόν αποσύρθηκε από την διαβούλευση μετά από πρωτοφανές κράξιμο και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έλεγαν ότι δεν είχαν ιδέα για το περιεχόμενο του αλλά ο μαχητικός οικολόγος επανήλθε επιμένοντας ότι ο νόμος θα κατατεθεί με ορισμένες βελτιώσεις όπως ας πούμε ότι πέρα από την αναγκαστική στείρωση των σκυλιών και των γατιών, θα προβλέπεται και η υποχρεωτική στείρωση όσον πολιτών δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις τελευταίες εκλογές.


Τα επόμενα ζώα που πρωταγωνίστησαν στην επικαιρότητα ήταν δύο φαντάροι που όχι μόνο βασάνισαν ένα σκύλο που υποτίθεται φρόντιζαν αλλά είχαν και την ευφυΐα να το τραβήξουν σε βίντεο αλλά και να το αναρτήσουν στις σελίδες τους στο Facebook. Και αυτό είναι και το πιο άρρωστο το υπόθεσης, το ότι δηλαδή οι τύποι αυτοί δεν έκαναν κάτι σκοτεινό το οποίο κράτησαν στο σκοτάδι αλλά ήθελαν να κοκορευτούν για την ανωμαλία τους.


Οι αντιδράσεις στα social media ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο αφού το θέαμα ήταν πραγματικά εξοργιστικό και αφού οι δράστες εντοπίστηκαν αναγκάστηκαν σε μια δήλωση υποτιθέμενης μεταμέλειας η οποία ήταν σχεδόν εξίσου σιχαμερή με την αρχική τους πράξη αφού χαρακτήρισαν την πράξη τους μια άτυχη στιγμή, κάτι δηλαδή σαν να πας να σωτάρεις το φουαγκρά και να σου αρπάζει η κρούστα.


Και αυτή είναι ακριβώς η κατάντια στην οποία έχει περιέλθει η ανθρωπότητα με τα σόσιαλ μίντια, στην προσπάθεια να εντυπωσιάσεις και να πάρεις κλικς και λάικ, κάνεις ότι μαλακία σου έρθει στο κεφάλι μετατρεπόμενος σε ένα ζόμπι-attention whore.

Σάλος: Υποχρεωτική στείρωση σε όσους δεν ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
«Κοίτα μαλλί που έχει η κουλή και τολμάει και μου μιλάει»


Αυτή είναι και η ασθένεια του τρίτου προσώπου της σημερινής μας ιστορίας, του προηγούμενου τσάρου της Οικονομίας μας, Γιάνη Βαρουφάκη, του ανθρώπου που ξεκίνησε να αλλάξει την Ευρώπη και κατέληξε να κάνει μαζώξεις σε ψαροταβέρνες της Αίγινας όπου ανέλυε την παγκόσμια οικονομία μέσω ταραμοσαλάτας και πεσκανδρίτσας η οποία έχει και πάρα πολλά κόκαλα.


Ο Γιάνης λοιπόν προχτές σε μεγαλειώδη εκδήλωση παρουσίασε το νέο του κόμμα που φυσικά δεν στοχεύει μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη ενώ υπάρχουν σκέψεις να ανοίξει παράρτημα και στην Ανδρομέδα. Μόνο που σε αυτή τη συγκέντρωση του την έπεσαν οπαδοί ενός σχεδόν ισάξιου γκουρού της πολιτικής, του Αρτέμη Σώρρα.

Οι σκηνές ήταν καταπληκτικές αφού σπάνια υπάρχει τέτοια συγκέντρωση νεκρών εγκεφαλικών κυττάρων ανά τετραγωνικό μέτρο ενώ νικητής αναδείχτηκε έστω και οριακά ο Βαρουφάκης κυρίως λόγω καλύτερης αποτρίχωσης.
Και κάπως έτσι έκλεισε και ο ιστορικός κύκλος του μεγάλου οικονομολόγου που θα μείνει στην ιστορία για τα πουκάμισα που αρνιόταν να βάλει μέσα στο παντελόνι και τα μυαλά που αρνιόταν να βάλει μέσα στο –ευειδές είναι η αλήθεια -κεφάλι του.

aNameToCome
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Χρυσό πιάνουν σκ@Τ@ γίνεται .Αν γνωρίζει κανείς έστω ένα παράδειγμα από κάτι που ανέλαβαν και έστω για λίγο βελτίωσε την ζωή μας σ' αυτόν τον τόπο ας μας το πει μπας και νοιώσουμε λιγότερο τριτοκοσμικοί. Πραγματικά αν τη βγάλουμε καθαρή μέχρι να ξεκουμπιστούν και μπουν στη μπλακ λιστ της πολιτικής ιστορίας μαζί με τις παραλλαγές τους (και ο Γιάνης μέσα) , θα είναι θαύμα επιβίωσης που μόνο ο Δαρβίνος θα μπορούσε να εξηγήσει .
": Να περάσουν όλες οι αρμοδιότητες στους Δήμους για να μπορέσουν να διορίσουν στις νέες θέσεις που θα δημιουργηθούν κάτι μπατζανάκηδες των κυβερνώντων που έχουν μείνει αδιόριστο Πηγή: www.lifo.gr"αν δεν ηταν τοσο πραγματικο θα ηταν για γελια!!! Συριζα ο απωτατος κρατισμος, για ενα προβλημα το οποιο εχει και εθελοντικη λυση, το ποινικοποιουμε και βρισκουμε 50 νοματεους σε αργομισθιες. Αλλα το οτι ο κοσμος θα πεθαινει στα νοσοκομεια θα φταιει η "κριση" οχι οτι τα λεφτα γινονται βυσματικες αργομισθιες...