Τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης, δεν χρειάζεται πια να ψάχνουμε στα σκουπίδια για ένα πιάτο φαΐ

Τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης, δεν χρειάζεται πια να ψάχνουμε στα σκουπίδια για ένα πιάτο φαΐ Facebook Twitter
«Αυτοί που βλέπετε να ψάχνουν στα σκουπίδια είναι αρχαιολόγοι και συλλέκτες βρε κουτά»
6

Αίσθηση προκάλεσε η χτεσινή συνέντευξη της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά στον Γιώργο Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Καταρχάς, μπράβο στον Γιώργο Αυτιά που εν έτει 2017 έχει ακόμα δουλειά και καταφέρνει να περνιέται για δημοσιογράφος. Και μπράβο και σε μένα που κατάφερα να παρακολουθήσω τη συνέντευξη χωρίς να σπάσω την τηλεόραση που είναι και 4Κ και θα ήταν κρίμα.

Στη διάρκεια της συνέντευξης αυτής, η υπουργός μάς εξήγησε ότι η κυβέρνησή της έχει μετατρέψει τη χώρα σε Παράδεισο, με ανάπτυξη, εξάλειψη της ανεργίας, νέες επενδύσεις, αξιοπρέπεια και ήταν στο τσακ να μας πει ότι έχει φέρει την επί της Γης παγκόσμια ειρήνη, αλλά συγκρατήθηκε την τελευταία στιγμή.


Η πάντα χαμογελαστή και εύθυμη κ. Κουντουρά, μεταξύ άλλων, μας είπε ότι είναι μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το ότι οι άνθρωποι πλέον δεν ψάχνουν για φαγητό στα σκουπίδια, κάτι που συμβαίνει κατά κόρον σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες της Δύσης, μολονότι δεν διευκρίνισε αν αυτό συμβαίνει λόγω της ευημερίας που έχει επέλθει ή επειδή κανείς δεν πετάει τίποτα φαγώσιμο πλέον στα σκουπίδια, αφού ο μέσος Έλληνας πλέον τρώει σάπια και ληγμένα τρόφιμα, ενώ έχουν εντοπιστεί και μερακλήδες που τρώνε μέχρι και τα κόντρα πλακέ.


Δεν είναι κακό να θεωρείς επιτυχία σου το αυτονόητο, το πρόβλημα έγκειται στο ότι οι κυβερνώντες είναι τόσο προκλητικά ηλίθιοι, που δεν αντιλαμβάνονται καν το μέγεθος της χυδαιότητας που εκπέμπουν on national TV.

Τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης, δεν χρειάζεται πια να ψάχνουμε στα σκουπίδια για ένα πιάτο φαΐ Facebook Twitter
«Μπράβο Αλέξης, αν και κουμούνι είσαι καλός πελάτης»


Δεν πήγε κι άσχημα το ταξίδι του Αλέξη στις ΗΠΑ, αν συνυπολογίσουμε ότι δεν τον έβαλαν να αγοράσει και το Γκραντ Κάνιον. Υπέγραψε, βέβαια, μια συμφωνία για την αναβάθμιση των F-16 ύψους 2,4 δισ., αλλά έτσι είναι αυτά τα πράγματα, όταν δεν μπορείς να βγεις από το ΝΑΤΟ, καλό είναι να χαλαρώσεις και να το απολαύσεις.


Μπορεί ο λαός να πεινάει, αλλά η εθνική ασφάλεια είναι προτεραιότητα, κανείς δεν μπορεί να διαφωνήσει σε αυτό και τίποτα δεν ακούγεται πιο λογικό από μια αριστερή κυβέρνηση που κάνει αγορά 2,4 δισ. από τις ΗΠΑ για να προστατευτούμε από τους συμμάχους μας στον συνασπισμό στον οποίο αφεντικά είναι οι ΗΠΑ.

Ακούστηκαν κάποιες διαμαρτυρίες ότι η αγορά εξοπλιστικών προγραμμάτων από τους ιμπεριαλιστές Αμερικανούς δεν είναι ακριβώς στον πυρήνα της ριζοσπαστικής αριστερής πολιτικής που ευαγγελίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ξεχάστηκαν γρήγορα μπροστά στην εμφανώς αναβαθμισμένη εμφάνιση της Μπέτυς Μπαζιάνα, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις με τις σικάτες επιλογές της και την εν γένει κομψότητα που εξέπεμψε.


Μοναδική παραφωνία στην ιδιαίτερα επιτυχημένη αυτή επίσκεψη ήταν η συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξης και στην οποία ενημέρωσε το αμερικανικό κοινό ότι στην πατρίδα μας έχουμε μια έκφραση ότι φάγαμε την καμήλα και μας έμεινε η ουρά αναμονής, αφού, παρ' όλα τα εξαιρετικά αγγλικά που μιλάει, μπέρδεψε το tail με το queue. Βέβαια, όπως όλοι ξέρουμε, η γνωστή παροιμία αναφέρεται σε γάιδαρο και όχι σε καμήλα, αλλά στην Άρτα, απ' όπου κατάγεται ο πρωθυπουργός, είναι εξαιρετικά συνηθισμένο να τρώνε καμήλες σε γάμους, βαφτίσια και λοιπές κοινωνικές εκδηλώσεις. Αυτό που προξενεί απορία είναι πώς αυτή η εμφανώς προβαρισμένη ατάκα (αφού ο άνθρωπος άνοιξε το λεξικό για να δει τη λέξη «ουρά») διέλαθε την προσοχή των καταρτισμένων συνεργατών του. Ένας άνθρωπος δεν βρέθηκε να του πει τι μαλακιάρα ετοιμάζεται να ξεστομίσει στην TV;

 
Πολλοί απορούν για την προσέγγιση Τραμπ και Τσίπρα, αφού ο ένας είναι δήθεν δεξιός καπιταλιστής, ενώ ο άλλος δήθεν αριστερός ριζοσπάστης, αλλά, όπως έχουμε εξηγήσει επανειλημμένως, αυτά είναι τρίχες, είναι και οι δύο λαϊκιστές και αυτή είναι η μοναδική ιδεολογία που πραγματικά υπηρετούν. Η δεξαμενή των ψηφοφόρων και των οπαδών τους είναι κοινή, το πιο φοβικό, συμπλεγματικό κομμάτι της κοινωνίας που ονειρεύεται προστατευτισμό και εθνικισμό. Μπορείς να φανταστείς τον Τσίπρα με έναν μορφωμένο κοσμοπολίτη όπως ο Ομπάμα; Όχι, βέβαια, ο Τραμπ είναι φτιαγμένος από την ίδια πρώτη ύλη που είναι και ο Αλέξης αλλά και ο Καμμένος.

Τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης, δεν χρειάζεται πια να ψάχνουμε στα σκουπίδια για ένα πιάτο φαΐ Facebook Twitter
Και μας δεν μας αρέσει να παίρνουμε αναδρομικά ενώ ο κόσμος πεινάει αλλά ξέρετε πόσο έχουν πάει τα καλά μεταξωτά μαντήλια;

 
Και όπως γίνεται πάντα πλέον μετά από ένα ξεβράκωμα της ουσίας της πολιτικής του κυβερνώντος κόμματος, ακολούθησε μια «αριστερή» φιέστα για να έχει και κάτι το σκληροπυρηνικό ακροατήριό του ως άλλοθι. Περίπου είκοσι βουλευτές οργάνωσαν χτες εκδρομή μνήμης στη Μακρόνησο και πρώτος-πρώτος ο υπουργός Κατρούγκαλος, ο οποίος φωτογραφήθηκε κομψότατος, όπως πάντα, με τα ποσέτ του και τα όλα του, ενώ τουιτάρισε ότι συνεχίζουνε μέχρι την τελική νίκη, χωρίς να διευκρινίζει ποια ακριβώς είναι αυτή, αλλά με τη μέχρι τώρα πορεία του υποθέτουμε ότι τελική νίκη θεωρεί τον διορισμό όλων των Ελλήνων στο Δημόσιο.


Πριν από αυτό το αγωνιστικό ταξίδι στον τόπο όπου πραγματικά μαρτύρησαν άνθρωποι για τις ιδέες τους, ο υπουργός είχε φροντίσει να ψηφίσει νόμο που επιτρέπει στους πρώην βουλευτές να διεκδικήσουν δεκάδες εκατομμύρια αναδρομικά, διότι ωραίο πράγμα η ιδεολογία, αλλά μη μας περνάνε και για μαλάκες. Μετά τον σάλο που προκλήθηκε η κυβέρνηση φέρεται να αρνείται την πατρότητα του νομοσχεδίου και αν χρειαστεί, θα οργανώσει και μια εκδρομούλα στο Στάλινγκραντ για το ξεκάρφωμα.

aNameToCome
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ