«Έχω πλάκα» λέει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, και όντως έχει. Τα δίνει όλα χορεύοντας και ανεβάζει τα βίντεο στο Facebook της. Η χοροθεραπεία της είναι καταπληκτική :)

 

Το βίντεο, που γυρίστηκε τον περασμένο μήνα, εντόπισε ο Αντώνης Μποσκοϊτης στο Facebook του και από κει το είδαμε κι εμείς. Λέει ο ίδιος: «Βίντεο που ανέβασε στο fb της η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, η κόρη του Μίκη! ''Η τρέλα δεν πάει στα βουνά'' θά'λεγε κανείς, αλλά εγώ το βρίσκω διασκεδαστικό!»

 

 

 

Γράφει: 

 

Margarita Mikis Theodorakis
Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ! ΝΟΥΜΕΡΟ 4!!!! ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΟΥΣΤΟΖΙΚΟ! ΕΧΩ ΠΛΑΚΑ!!!!
Χορεύω για να μην τρελαθώ!


Βραχάτι, Τρίτη 26-4-16 και ώρα 21:00! Συνεχίζω τον ξέφρενο χορό! Έως πρωΐας.Συνεχίζω και ΧΟΡΕΥΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ! Και τα αναρτώ. NON STOP! ( Συνεχίζεται!...) — at Παραλία Βραχατιου.

 

 

+ Οι 3 προηγούμενοι χοροί

 

 

Margarita Theodorakis at Παραλία Βραχατιου.
26 April at 22:49 ·
Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ!
Χορεύω για να μην τρελαθώ! Νούμερο 3!Βραχάτι, Τρίτη 26-4-16 και ώρα 20:00 το απόγευμα! ΑΤΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ! ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΠΑΒΛΟΒΑ ΚΑΙ ΠΛΙΣΕΣΚΑΓΙΑ ΜΑΖΙ, ΜΕ ΟΛΙΓΟΝ ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ Η ΥΠΕΡΟΧΗ, ΑΛΛΑ ΕΞΗΝΤΑΡΑ!!! Ο αέρας συνεχίζει και λυσομανεί περισσότερο! ΘΑ ΧΟΡΕΥΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΩΣ ΠΡΩΪΑΣ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑ ΕΩΣ ΠΡΩΪΑΣ! ( Συνεχίζεται!...)

 

 

 

 

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ!
Χορεύω για να μην τρελαθώ! Νούμερο 2!Βραχάτι, Τρίτη 26-4-16 και ώρα 20:00 το απόγευμα! Ο αέρας συνεχίζει και λυσομανεί περισσότερο! Φωνάξτε τα νταούλια! Μόνη χορεύω μόνη! ( Συνεχίζεται!...)

 

 

 

Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ! Νούμερο 1!
Χορεύω για να μην τρελαθώ!
Tout va horriblement mal! N'est-ce pas? Y a-t-il quelquin qui va bien? Qui es-tu heureux homme? Χα! Χα! Χα! Βάλτε μουσική και χορέψτε καλέ!!!! Να δείτε πόσο καλά θα γίνεται!!! Καλέ!
Επιστροφή στα βραχατάκια μας, Τρίτη 26-4-16 και ώρα 19:00 το απόγευμα! Ο αέρας λυσομανεί! (Συνεχίζεται...)

 

 

Μακάρι να είχαμε όλοι το κέφι της :)