Η BMW σας δίνει τη δύναμη της επιλογής

Η BMW σας δίνει τη δύναμη της επιλογής

Η BMW προσφέρει στην premium κατηγορία μια ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων Plug-in Ηybrid.

ADVERTORIAL

Η στροφή στην ηλεκτροκίνηση, καθώς και προς κάθε είδους οικολογική-βιώσιμη μορφή κινητικότητας, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστη την BMW. Για την ακρίβεια, η γερμανική μάρκα επιδιώκει να οδηγεί τις εξελίξεις στην premium κατηγορία, λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες εξατομικευμένης κινητικότητας. Σε αυτό το πλαίσιο, η BMW προσφέρει στην premium κατηγορία μια ολοκληρωμένη γκάμα μοντέλων Plug-in Ηybrid, που φέρει τα καλύτερα στοιχεία δύο διαφορετικών κόσμων: τα οφέλη της συνδυαστικής λειτουργίας ενός ηλεκτροκινητήρα με έναν βενζινοκινητήρα εσωτερικής καύσης.


Η BMW προσφέρει αυτό ακριβώς που χρειάζεστε και σας δίνει τη «Δύναμη της Επιλογής» («Power of Choice»). Πώς το επιτυγχάνει όμως; Αρχικά, λανσάροντας όλο και περισσότερα «πράσινα» μοντέλα, όπως τα δέκα διαφορετικά Plug-in Hybrid (Σειρά 2 Active Tourer, Σειρά 3 Sedan & Touring, Σειρά 5 Sedan & Touring, Σειρά 7, X1, X2, X3 και X5), μεταξύ 17 εκδόσεων, για να μπορείτε να επιλέξετε με βάση τις ανάγκες σας. Κάθε BMW Plug-in Hybrid εκδοχή χρησιμοποιεί το ηλεκτρικό σύστημα μετάδοσης κίνησης eDrive, που ανάλογα με το μοντέλο εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση που μπορεί να αγγίξει τους 394 ίππους, ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και ηλεκτρική αυτονομία έως 102 χιλιόμετρα, η οποία συνοδεύεται από μηδενικές εκπομπές ρύπων σε αστικές διαδρομές.


Παράλληλα, όλα τα μοντέλα Plug-in Hybrid της BMW είναι διαθέσιμα με ποικιλία πακέτων εξοπλισμού, με στόχο να προσφέρουν κορυφαίο επίπεδο άνεσης, ασφάλειας και προφανώς συνδεσιμότητας, με την τελική επιλογή να είναι, φυσικά, δική σας. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι με τη λιανική τιμή προ φόρων να τοποθετείται χαμηλότερα από το θεσμοθετημένο όριο των 40.000 ευρώ, μοντέλα όπως η Σειρά 2 Active Tourer, η Σειρά 3, η X1 και η X2, απαλλάσσονται από τον φόρο εταιρικής χρήσης και ανεβαίνουν στην κατάταξη της σχετικής λίστας με τις επιλογές σας. Την ίδια στιγμή, με το χρηματοδοτικό πρόγραμμα της BMW Financial Services, «Electrified All Inclusive», μπορείτε να αποκτήσετε την BMW Plug-in Hybrid της αρεσκείας σας με ευέλικτους όρους, προσαρμοσμένους στις προσωπικές σας ανάγκες.


Εσείς έχετε πλέον τη «Δύναμη της Επιλογής», για να είστε 100% σίγουροι ποια BMW Plug-in Hybrid καλύπτει στο έπακρο τα δικά σας γούστα. Κάντε την επιλογή σας και ζήστε τη μοναδική εμπειρία BMW απ' όλες τις απόψεις.

 

Μάθετε περισσότερα στο www.bmw.gr/powerofchoice.

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ