Η πέμπτη γενιά του παγκόσμιου best-seller που ακούει στο όνομα Renault Clio, παραμένει στην 1η θέση των ευρωπαϊκών πωλήσεων για το 2020 ανεξαρτήτως κατηγορίας, ενώ έχει ήδη κατακτήσει και το ελληνικό κοινό.

 

Το νέο Clio ξεχωρίζει για την ώριμη και συνάμα εντυπωσιακή σχεδίαση αμαξώματος, την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης οδήγησης, την άνεση υψηλού επιπέδου και τη σφραγίδα του «Best in Class» μοντέλου στην κατηγορία του, στις δοκιμές ασφαλείας του Euro NCAP, όπου έχει αποσπάσει την κορυφαία διάκριση των 5 αστέρων.

 

Η τιμή του νέου Renault Clio 1.5 Blue dCi 85hp στην έκδοση «Expression Plus» ανέρχεται στα 17.120 ευρώ, με δωρεάν μεταλλικό χρώμα, εργοστασιακή εγγύηση 5 χρόνων, 3 χρόνια οδικής βοήθειας και δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες.


Την ίδια στιγμή, από τις πιο δημοφιλείς επιλογές της ιδιαίτερα πλούσιας γκάμας κινητήρων του νέου Renault Clio, είναι ο υπέρ-σύγχρονος diesel κινητήρας 1.5 Blue dCi των 85 ίππων, o οποίος κάνει χρήση της τεχνολογίας AdBlue, για απόλυτη συμβατότητα με τις νέες αυστηρές νόρμες ρύπων.

 

Το νέο Renault Clio παραμένει στην πρώτη θέση των ευρωπαϊκών πωλήσεων για το 2020, ανεξαρτήτως κατηγορίας.
Το νέο Renault Clio παραμένει στην πρώτη θέση των ευρωπαϊκών πωλήσεων για το 2020, ανεξαρτήτως κατηγορίας.


Ο εν λόγω κινητήρας αποδίδει 85 ίππους και 220 Nm ροπής στις 1.750 στροφές ανά λεπτό, εξασφαλίζοντας επιθυμητές επιδόσεις από τα χαμηλότερα επίπεδα λειτουργίας του, χωρίς να απαιτεί συχνές αλλαγές σχέσεων στο κιβώτιο ταχυτήτων από τον οδηγό.


Συνδυάζεται αποκλειστικά με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, το οποίο μετατρέπει κάθε διαδρομή σε απλή διαδικασία, ενώ είναι γνωστός για την κουρφαία οικονομία που προσφέρει: 3,2 λίτρα /100 χλμ. κατανάλωση εκτός αστικού κύκλου, μόλις 3,6 λίτρα /100 χλμ. σε μεικτές συνθήκες κίνησης και εκπομπές ρύπων στα 95 γρ./χλμ. CO2.


Πλέον, η επιλογή του νέου Renault Clio 1.5 Blue dCi 85hp γίνεται ακόμα πιο δελεαστική από ποτέ, καθώς για πρώτη φορά στη γκάμα του γαλλικού best-seller εντάσσεται η πλούσια εξοπλιστική έκδοση «Expression Plus», η οποία συνδυάζεται αποκλειστικά με τον κορυφαίο diesel κινητήρα.


Πιο συγκεκριμένα, η νέα έκδοση «Expression Plus» περιλαμβάνει τον παρακάτω επιπρόσθετο εξοπλισμό αξίας περίπου 1.400 ευρώ:

 

Η πέμπτη γενιά του Renault Clio διαθέτει κορυφαία ποιότητα κατασκευής, ασφάλεια και άνεση υψηλού επιπέδου.
Η πέμπτη γενιά του Renault Clio διαθέτει κορυφαία ποιότητα κατασκευής, ασφάλεια και άνεση υψηλού επιπέδου.


- Pack Navi 7": Σύστημα πολυμέσων Easy Link με οθόνη αφής 7" και σύστημα πλοήγησης, ελληνική χαρτογράφηση και Over Speed Prevention


- Pack Street: Κάμερα οπισθοπορείας και εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος


- Ζάντες αλουμινίου 16'' Phily


- Προβολείς ομίχλης


- Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, συνεχούς λειτουργίας


- Ελαστικά παντός καιρού


Σε ότι αφορά στο κόστος αγοράς για την έκδοσης Expression Plus του νέου Renault Clio 1.5 Blue dCi 85hp, ανέρχεται στα 17.120 ευρώ, με δωρεάν το μεταλλικό χρώμα, εργοστασιακή εγγύηση 5 χρόνων, 3 χρόνια οδικής βοήθειας και δωρεάν ασφάλιση για 6 μήνες.