Τα σχέδια της Volvo Cars για την ηλεκτροκίνηση υλοποιούνται με γοργούς ρυθμούς και αντίστοιχες δράσεις. Ήδη όλα τα νέα Plug-in υβριδικά μοντέλα της σουηδικής εταιρείας προσφέρονται με επιδότηση ηλεκτροκίνησης για ένα έτος, ενώ κάθε μοντέλο της Volvo διατίθεται και σε έκδοση με Plug-in υβριδική τεχνολογία.


Οι ιδιαίτερα σημαντικές πρωτοβουλίες για το περιβάλλον και τις βιώσιμες μετακινήσεις συμπληρώνονται και από τη Volvo Car Hellas, με μια ενέργεια που αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την οικολογική συνείδηση της μάρκας.


Έτσι λοιπόν, με την αγορά κάθε XC60 T8 Plug-in hybrid ή XC90 T8 Plug-in hybrid προσφέρεται επιδότηση για την επιλογή ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου από την εταιρεία Electric Rev, αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα των υψηλής ποιότητας ποδηλάτων Haibike.

 

Η Volvo Car Hellas επιδοτεί την απόκτηση ηλεκτρικών ποδηλάτων με την αγορά κάθε XC60 T8 Plug-in hybrid και XC90 T8 Plug-in hybrid.


Με αυτό τον τρόπο, η Volvo Car Hellas προσφέρει ένα επιπλέον κίνητρο στους κατόχους των Plug-in υβριδικών XC60 και XC90 να εντάξουν ακόμη περισσότερο την ηλεκτροκίνηση στην καθημερινότητά τους, καθώς και να επεκτείνουν τις δυνατότητες αναψυχής που προσφέρουν τα εντυπωσιακά SUV της Volvo.


Παράλληλα, η επιλογή βάσης ποδηλάτων για τον κοτσαδόρο από τη σειρά των γνήσιων αξεσουάρ Volvo, εξασφαλίζει την άνετη και πρακτική μεταφορά του ηλεκτρικού ποδηλάτου.


Ανακλινόμενη, για να προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο χώρο αποσκευών με το ποδήλατο στη θέση του, η βάση αυτή είναι μέλος των ειδικά σχεδιασμένων αξεσουάρ φορτίου, τα οποία έχουν δοκιμαστεί και εγκριθεί από τη Volvo Cars, έτσι ώστε να ταιριάζουν άψογα στα μοντέλα της και να είναι ανθεκτικά στη σκληρή χρήση.

 

Οι δυνατότητες αναψυχής τις οποίες προσφέρουν τα εντυπωσιακά SUV της Volvo, επεκτείνονται ακόμη περισσότερο.
Οι δυνατότητες αναψυχής τις οποίες προσφέρουν τα εντυπωσιακά SUV της Volvo, επεκτείνονται ακόμη περισσότερο.