Το συλλεκτικό Nissan GT-R50 της Italdesign δεν αστειεύεται
Το Nissan GT-R50 της Italdesign εφοδιάζεται με V6 κινητήρα 3.8 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 720 ίππους και 780 Nm ροπής.

Το συλλεκτικό Nissan GT-R50 της Italdesign δεν αστειεύεται

Η παρουσίαση του ιαπωνικού μοντέλου των 720 ίππων, έλαβε χώρα στο φετινό Φεστιβάλ Nismo στις 8 Δεκεμβρίου.

Το Nissan GT-R50 από την Italdesign θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο, πριν από την έναρξη των παραδόσεων του αυτοκινήτου περιορισμένης έκδοσης, στα τέλη του 2020.

 

Ωστόσο, αρκετοί τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά το πρωτότυπο μοντέλο σε διάφορα σημεία στην Ιαπωνία, ξεκινώντας με το Φεστιβάλ Nismo 2019, το οποίο έλαβε χώρα στις 8 Δεκεμβρίου.

 

Η Nissan συνεργάστηκε με την Italdesign για να δημιουργήσει το μοντέλο, το οποίο είναι βασισμένο στο τελευταίο GT-R Nismo, ως φόρο τιμής για την επέτειο των 50 ετών τόσο για το GT-R όσο και για την Italdesign.


Η αγοραστική ζήτηση για την έκδοση παραγωγής του αυτοκινήτου ήταν υψηλή, καθώς έχει ληφθεί ένας σημαντικός αριθμός προκαταβολών, με τους εν δυνάμει ιδιοκτήτες ανά την υφήλιο, να βρίσκονται στη διαδικασία εξατομίκευσης των προδιαγραφών για τα οχήματά τους.


Αυτό θα κάνει την ήδη περιορισμένη έκδοση του μοντέλου (μόλις 50 αντίτυπα) ακόμη πιο ελκυστική για τους συλλέκτες. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι υπάρχει ένας ελάχιστος αριθμός αυτοκινήτων που είναι ακόμα «διαθέσιμα» στο βιβλίο παραγγελιών.


Στην Ιαπωνία, οι τυχεροί αγοραστές μπορούν τώρα να αποκτήσουν ένα GT-R50 από την Italdesign μέσω της SCI Co. Ltd., θυγατρικής της VT Holdings, η οποία έχει οριστεί ως επίσημος εισαγωγέας και διανομέας για το συγκεκριμένο μοντέλο.

 

Το συλλεκτικό Nissan GT-R50 της Italdesign δεν αστειεύεται
Το Nissan GT-R50 της Italdesign θα πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε διάφορα σημεία στην Ιαπωνία το επόμενο διάστημα.


Με την πιστοποίηση και συμμόρφωση του μοντέλου στις αγορές που θα διατεθεί να αποτελεί μια τυπική εκκρεμότητα, οι ιδιοκτήτες του μοναδικού supecar αναμένεται να καθίσουν πίσω το τιμόνι του δικού τους, εξατομικευμένου Nissan GTR-50 από την Italdesign, κάποια στιγμή μεταξύ τέλους του 2020 και τέλους του 2021.


Στην «καρδιά» του GT-R50 από την Italdesign συναντάμε τον V6 κινητήρα των 3.8 λίτρων, ο οποίος συναρμολογείται στο χέρι και για την περίσταση έχει τροποποιηθεί ειδικά από τη Nismo, αποδίδοντας 720 ίππους και 780 Nm ροπής.


Για την ιστορία η Nissan συνεργάστηκε με την Italdesign (με έδρα το Τορίνο) για να δημιουργήσει το μοντέλο, το οποίο είναι βασισμένο στο τελευταίο GT-R Nismo, μνημονεύοντας τις επετείους των 50 ετών τόσο για το GT-R, όσο και για την Italdesign.

 

Το συλλεκτικό Nissan GT-R50 της Italdesign δεν αστειεύεται
Το συλλεκτικό Nissan GT-R50 από την Italdesign θα παρουσιαστεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.

Το συλλεκτικό Nissan GT-R50 της Italdesign δεν αστειεύεται
Η αγοραστική ζήτηση για το Nissan GTR-50 by Italdesign είναι υψηλή, καθώς έχει ληφθεί ένας σημαντικός αριθμός προκαταβολών.

 

 

 

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ