Opel: Η εποχή της ηλεκτροκίνησης έχει ήδη ξεκινήσει
Γίνεται πλέον αντιληπτό ότι η εποχή της ηλεκτροκίνησης έχει ήδη ξεκινήσει, με την Opel να πραγματοποιεί κίνηση «ματ».

Opel: Η εποχή της ηλεκτροκίνησης έχει ήδη ξεκινήσει

Στη φετινή Έκθεση της Φρανκφούρτης, η Opel έκλεψε την παράσταση κυρίως με το αμιγώς ηλεκτροκίνητο Corsa-e.

Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης αποτελεί διαχρονικά το ιδανικό πεδίο δράσης για την Opel, ενώ φέτος μας αποκάλυψε όλα τα μελλοντικά της σχέδια, τα οποία περιλαμβάνουν ορισμένα από τα πλέον ενδιαφέροντα ηλεκτρικά μοντέλα της αγοράς.


Πιο αναλυτικά, η Opel παρουσίασε το νέο Corsa-e, παρέα με μια εντυπωσιακή αγωνιστική (επίσης αμιγώς ηλεκτρική) έκδοση του εν ονόματι Corsa-e Rally, καθώς και το Grandland X Hybrid4.

 

Opel: Η εποχή της ηλεκτροκίνησης έχει ήδη ξεκινήσει
H Opel παρουσίασε το νέο Corsa-e, παρέα με μια εντυπωσιακή αγωνιστική (επίσης αμιγώς ηλεκτρική) έκδοση του εν ονόματι Corsa-e Rally.


Το Opel Corsa-e αναμενόμενα κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού της Έκθεσης και όχι μόνο. H αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή του δημοφιλούς μοντέλου της Opel, κινείται αποκλειστικά από ηλεκτροκινητήρα ισχύος 136 ίππων, με αυτονομία έως 330 χιλιόμετρα.

 

Γίνεται πλέον αντιληπτό ότι η εποχή της ηλεκτροκίνησης έχει ήδη ξεκινήσει, με την Opel να πραγματοποιεί κίνηση «ματ», λανσάροντας το πλέον δημοφιλές μοντέλο της (Corsa) σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση.

Από την πλευρά του το υβριδικό σύστημα του τετρακίνητου Grandland X Hybrid4 αποτελείται από έναν turbo κινητήρα βενζίνης 1,6 λίτρων με απόδοση 200 ίππων, καθώς και από δύο ηλεκτροκινητήρες 109 ίππων και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 13,2 kWh.

 

Opel: Η εποχή της ηλεκτροκίνησης έχει ήδη ξεκινήσει


Γίνεται πλέον αντιληπτό ότι η εποχή της ηλεκτροκίνησης έχει ήδη ξεκινήσει, με την Opel να πραγματοποιεί κίνηση «ματ», λανσάροντας το πλέον δημοφιλές μοντέλο της (Corsa) σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, προετοιμάζοντας το έδαφος και για την υπόλοιπη γκάμα της.

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ