Το νέο Jeep Renegade PHEV ηλεκτρίζει το Παρίσι
Κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, με περισσότερη ροπή και προηγμένη τεχνολογία τετρακίνησης μέσω του συστήματος (eAWD).

Το νέο Jeep Renegade PHEV ηλεκτρίζει το Παρίσι

Το πρώτο ευρωπαϊκό Plug-in Hybrid μοντέλο της Jeep θα βρίσκεται στον πιο διάσημο δρόμο της γαλλικής πρωτεύουσας

Μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στην Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο, το νέο Jeep Renegade Plug-in Hybrid (PHEV), θα βρεθεί στο Παρίσι και πιο συγκεκριμένα στην Champs-Elysées.


Το νέο μοντέλο θα αποτελεί το σημείο αναφοράς στην Έκθεση Playground, η οποία δημιουργήθηκε για να τονίσει τη σύνδεση της Jeep με τον χώρο του αθλητισμού και θα διαρκέσει έως τις 25 Σεπτεμβρίου.

 

Το μοντέλο το οποίο θα μπορεί να απολαύσει το κοινό είναι το Jeep Renegade PHEV Trailhawk, έκδοση που εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο το δυνατό χαρακτήρα και παράλληλα το φιλικό προς το περιβάλλον προφίλ του μοντέλου.


Η αυτονομία του Renegade PHEV με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση αγγίζει τα 50 χιλιόμετρα, ενώ το υβριδικό σύστημα αποτελείται από το νέο Turbo κινητήρα FireFly των 1,3 λίτρων, ο οποίος συνεργάζεται με έναν τοποθετημένο -ανάμεσα στους δύο πίσω τροχούς- ηλεκτροκινητήρα.


Οι μπαταρίες φορτίζουν τόσο κατά την κίνηση του οχήματος, όσο και κατά τη στάθμευση του μέσω του κατάλληλου (οικιακού ή δημόσιου) ηλεκτρικού δικτύου. Ο χρόνος φόρτισης διαρκεί από μισή έως και τρεις ώρες, ανάλογα με τον τύπο της σύνδεσης.

 

Το νέο Jeep Renegade PHEV ηλεκτρίζει το Παρίσι


Η συνδυαστική ισχύς των δύο κινητήρων προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις, με την διαδικασία επιτάχυνσης 0-100 χλμ./ώρα να απαιτεί περίπου 7 δευτερόλεπτα, ενώ οι εκπομπές CO2 είναι λιγότερες από 50 γρ./χλμ. (NEDC2).


Η συνολική ισχύς του υβριδικού συνόλου είναι 190 ή 240 ίπποι (ανάλογα με την έκδοση), ενώ το όχημα μπορεί να κινηθεί αμιγώς με ηλεκτρική ισχύ σε ταχύτητες που αγγίζουν τα 130 χλμ./ώρα.

 

Το νέο Jeep Renegade PHEV ηλεκτρίζει το Παρίσι


Παράλληλα η υβριδική τεχνολογία ενισχύει επιπλέον τις ήδη κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες του μοντέλου προσφέροντας περισσότερη ροπή και προηγμένη τεχνολογία τετρακίνησης μέσω του συστήματος (eAWD).


Το σύστημα επιτρέπει την ανεξάρτητη διανομή της ροπής ανάμεσα στους δύο άξονες, προσφέροντας μοναδικά χαρακτηριστικά απόδοσης και ευελιξίας σε συνδυασμό και με το σύστημα Selec-Terrain.

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ