Πιο πολυτελή και σπορ από ποτέ τα νέα μοντέλα της BMW

Πιο πολυτελή και σπορ από ποτέ τα νέα μοντέλα της BMW

Η επέλαση της βαυαρικής φίρμας στην premium κατηγορία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Με μία πλήρως ανανεωμένη γκάμα μοντέλων, η BMW έχει επαναπροσδιορίσει τη θέση της στην πολυτελή κατηγορία. Τα νέα μοντέλα της βαυαρικής φίρμας, πέρα από τη διαχρονική οδηγική απόλαυση της BMW, προσφέρουν μία ακόμη πιο εκλεπτυσμένη και premium εμπειρία.


Όλα ξεκίνησαν με τη νέα BMW Σειρά 8 Coupe. Το πανέμορφο μοντέλο εξελίχθηκε παράλληλα με την αγωνιστική BMW M8 GTE και συνδυάζει εξαιρετικά τις δυναμικές επιδόσεις, με σπορ κομψότητα και πολυτέλεια στο έπακρο. Φυσικά την ακολούθησε η «ανοιχτή» εκδοχή της (Σειρά 8 Cabrio), ενώ εντός του μήνα αναμένεται και το τρίτο μέλος της οικογένειας του μοντέλου, η τετράθυρη Σειρά 8 Gran Coupe.

 

Πιο πολυτελή και σπορ από ποτέ τα νέα μοντέλα της BMW

 

Παράλληλα, η νέα BMW Σειρά 7 θέτει εκ νέου σημεία αναφοράς στην κατηγορία των πολυτελών sedan, με εκφραστική σχεδίαση, ακόμα πιο εξελιγμένη τεχνολογία κίνησης και επαναστατικές καινοτομίες στους τομείς λειτουργίας και ψηφιοποίησης. Την ηλεκτροκίνηση υποστηρίζει μία μπαταρία ιόντων λιθίου τελευταίας γενιάς, η οποία συνδυάζεται με έναν πανίσχυρο κινητήρα βενζίνης.


Την ίδια στιγμή, η επιβλητική νέα BMW X7 γνωρίζει υψηλή ζήτηση σε όλο τον κόσμο εξ αρχής, ενσαρκώνοντας μία νέα εκδοχή της έννοιας «πολυτέλεια», όπου η εμφάνιση, η αποκλειστικότητα και η πληθωρικότητα, συνδυάζονται άψογα με κορυφαία σπορ συμπεριφορά και off-road επιδόσεις.


Φυσικά το μέλλον της αυτοκίνησης δεν αφήνει ασυγκίνητη τη βαυαρική φίρμα. Με προηγμένη σχεδίαση και ένα ισχυρό και αποδοτικό plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, το BMW i8 Coupe αποτελεί την επιτομή του βιώσιμου σπορ χαρακτήρα, ενώ το BMW i8 Roadster εκπληρώνει την υπόσχεση της μαγικής «ανοιχτής» οδηγικής εμπειρίας, δίνοντας ταυτόχρονα μία νέα διάσταση στον συνδυασμό επιδόσεων και μηδενικών ρύπων.

 

Πιο πολυτελή και σπορ από ποτέ τα νέα μοντέλα της BMW


Η επέλαση μοντέλων στην πολυτελή κατηγορία ενισχύεται με το προσεχές λανσάρισμα της σπορ πρότασης υψηλών επιδόσεων BMW M GmbH, ενώ οι νέες BMW M8 Coupe και M8 Cabrio προσδίδουν πολυτέλεια στην οδηγική απόλαυση, σε συνδυασμό με μέγιστες επιδόσεις τόσο στο δρόμο, όσο και στην αγωνιστική πίστα.

 

Τέλος, το Νοέμβριο του 2019, το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες θα αποτελέσει το ιδανικό μέρος για την παγκόσμια πρεμιέρα της νέας BMW M8 Gran Coupe.

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ