Απεργία την Πρωτομαγιά

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο! Το προϊόν αυτό είναι το καμάρι των οικογενειών που έχουν κάποιες γραμμές με την ύπαιθρο. Όλοι οι Έλληνες χρησιμοποιούν το ελαιόλαδο αλλά ναι, δεν χρειάζετε να πάρουμε όλοι πτυχίο πάνω στο ελαιόλαδο. Ωστόσο, γνωρίζω με σιγουριά οτι το ελαιόλαδο, ειδικά το έξτρα παρθένο κατα το τηγάνισμα καταστρέφεται. Αυτό επειδή έχει χαμηλό σημείο καπνισμού (καίγεται) σε αντίθεση με άλλα έλαια όπως το καλαμποκέλαιο ή το ηλιέλαιο, αν έχω άδικο διαψεύστε με...Μπράβο στις ελληνικές συμμετοχές! Και του χρόνου!
Σχολιάζει ο/η