Τρολάρισμα είναι οι περισσότερες απαντήσεις εδώ μέσα από ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα για ποιό πράγμα μιλάνε κι όμως θεωρούν την άποψή τους αυθεντία και τους άλλους(κυρίως τους μόνους) προβληματικούς.
Αλήθεια εσύ στο χορό γνώρισες άτομα;
Κι αν μου απαντήσεις πως δεν έχω δικαίωμα να ρωτάω προσωπικά πράγματα, πιστεύω πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος για τους ανθρώπους που έχουν ολοκληρωτική έλλειψη ενσυναίσθησης επειδή η ζωή τους έχει βολέψει.
Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να σκεφτούν τέτοιου είδους άνθρωποι αν έχει κάποια βάση η απάντησή τους είναι αν αυτό που προτείνουν στους άλλους θα το έκαναν στην προσωπική τους ζωή.
Λοιπόν, εσύ χορό έκανες;
Γράφεται μια εξαιρετική εξομολόγηση με ολοκληρωμένα επιχειρήματα, διαύγεια στη σκέψη, αναφορά σε συγκεκριμένη γενιά ανθρώπων, προσφέροντας μέσα από συγκεκριμένα παραδείγματα μια ομολογουμένως υπαρκτή αλήθεια σχετικά με τις γνωριμίες (εκτός αν κάποιοι είναι στενόμυαλοι και δεν θέλουν να το παραδεχτούν) κι έρχεσαι εσύ οχτώ μέρες μετά τη δημοσίευσή της να απαντήσεις το φοβερό μονολεκτικό επιχείρημα ''χορός''.
Το αντικρούω πάλι με σοβαρότητα χρησιμοποιώντας συγκεκριμένο παράδειγμα από τα δεκάδες που έχω υπ' όψιν κι έρχεσαι να μου απαντήσεις ότι καταντάει τρολάρισμα αυτό που κάνω.
Τρολάρισμα είναι οι δήθεν συμβουλές-εμπαιγμός που δίνονται. Αν δεν έχει κάποιος να προτείνει κάτι με σοβαρότητα ας αγνοήσει, δεν είναι κακό.
Περιμένω να μου πεις τη σχολή χορού στην οποία πήγες και γνώρισες άτομα, ειδικά αν είσαι κοντά στα 40.
Αυτά.

Σχολιάζει ο/η