Φράσεις όπως ''χρόνια ερωτική μοναξιά'' δεν είναι καλό να χρησιμοποιούνται επί ματαίω γιατί υποβαθμίζουν τον ψυχικό και σωματικό πόνο μιας τέτοιας κατάστασης.
Δεν το γράφω για σένα, μια γενική επισήμανση κάνω.
Ο έρωτας δεν πρέπει να έχει καμία σχέση με το αν κάποιο άτομο εργάζεται ή όχι. Αυτή θα έπρεπε να είναι η άποψη των τρυφερών κι ευαίσθητων και λογικών ανθρώπων.
Όσοι πουν ''μα τι φταίει ο/η σύντροφος να ζει μες στη μιζέρια του άνεργου ατόμου;'' να πω ότι η εργασία δεν αποτελεί πανάκεια κι όποιος άνθρωπος δοκίμασε τον έρωτα κι εξακολούθησε να είναι μίζερος τότε χρειάζεται μια άλλου είδους βοήθεια για την αιώνια ανικανοποίηση.
Ίσα-ίσα που ο έρωτας απελευθερώνει και σε κάνει να ελπίζεις.
Επίσης βλέπω πολλούς ανθρώπους που εργάζονται και ωστόσο στον έρωτα είναι δυστυχείς, τσακωμοί και βία κυριαρχούν μες στις ερωτικές σχέσεις.
Και στα λεγόμενα ''φυσιολογικά'' ζευγάρια που δουλεύουν, υπάρχει το φαινόμενο της έντονης κόπωσης μετά από τη δουλειά κι έτσι απομακρύνεται το ζευγάρι.
Επίσης δεν παίζει ρόλο η δουλειά για το αν θα υπάρχει έρωτας στη ζωή κάποιου ανθρώπου ή όχι.
Άλλα πράγματα παίζουν ρόλο.
Κι εγώ δουλεύω για να ζω αλλά δεν από έρωτα.
Κι άλλοι που τους ζουν οι οικογένειές τους και τα αδέρφια τους και τα δανεικά που παίρνουν περνάνε πανέμορφα στον ερωτικό τομέα.
Το χρήμα ομορφαίνει γενικότερα την ποιότητα ζωής αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον έρωτα.
Αν γνωρίσεις άτομο τώρα που θα επιστρέψεις στη δουλειά που να έχει κολλημένες απόψεις να απομακρυνθείς. Ξέρω, θα μου πεις, ότι μπορεί να τον ερωτευτείς και να τρελαθείς από τα κάλλη του και να μην έχεις τη δύναμη να απομακρυνθείς. Δεκτό, αν σου συμβεί κάτι τέτοιο, καλοδεχούμενο.
Καλή επιστροφή στη δουλειά και να σου συμβεί ό,τι επιθυμείς.
Τραγούδι για σένα:
https://youtu.be/O3NZ_lE-Etc

Σχολιάζει ο/η