Την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014 στις 8 μ.μ. στο mastihacafe στην Προκυμαία της Χίου (Λ.Αιγαίου 36) ο Στέλιος Παρλιάρος θα δημιουργήσει: ταρτάκια, μους, κέικ, σοκολατένια μπισκότα, υποβρύχιο, γκοφρέτες, μπίτερ... Όλα με Σοκολάτα & Μαστίχα!
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Πυραυλική επίθεση της Ινδίας στο Πακιστάν – Εκρήξεις και βομβαρδισμοί

Taste Atlas: Το καλύτερο πιάτο με γαρίδες στον κόσμο είναι ελληνικό

Κώστας Χατζής: Μας έλεγαν «Αθίγγανους» που σημαίνει «ανέγγιχτος»

Met Gala 2025: Ο ελληνικός μύθος πίσω από το μπλε χαλί

Πολυτεχνειούπολη: Συνελήφθη ο φοιτητής που χτύπησε την υπεύθυνη του κυλικείου

σχόλια