Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου είναι εδώ και το eshop των ζαχαροπλαστείων Zuccherino μας κάνει την κάνει ακόμα πιο «μαγική». Είναι ήδη on air, γεμάτο με υπέροχες γευστικές προτάσεις ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς: ατομικά γλυκά, τούρτες, τσουρέκια, κέικ, παγωτό και φυσικά χριστουγεννιάτικες προτάσεις.

 

 

Zuccherino: Ανακαλύψτε τις γευστικές προτάσεις των ζαχαροπλαστείων στο νέο e-shop

 

Πιστοί στις παραδοσιακές συνταγές, οι pastry chefs «απογειώνουν» τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά, που αποκτούν ακόμη πιο φίνα γεύση. Αν πάλι θέλετε κάτι πιο ξεχωριστό για το φετινό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, δεν έχετε παρά να επιλέξετε μία από τις must – taste τούρτες Zuccherino με κάστανο, φρούτα του δάσους, ρόδι, έναν από τους χριστουγεννιάτικους κορμούς ή κάποιο από τα νέα sweet bowls που θα βρείτε σε ξεχωριστές γεύσεις. Μη ξεχάσετε να δοκιμάσετε και τις αγαπημένες εορταστικές γεύσεις παγωτού, που μόλις ετοιμάστηκαν, μελομακάρονο, pavlova, μιλφέιγ & κάστανο και φυσικά να παραγγείλετε τη πρωτοχρονιάτικη σας βασιλόπιτα.

 

Zuccherino: Ανακαλύψτε τις γευστικές προτάσεις των ζαχαροπλαστείων στο νέο e-shop

 

Όλα φτιαγμένα με υλικά υψηλής ποιότητας, έρχονται στην πόρτα σας ή στην πόρτα των δικών σας με μερικά κλικ. Μπορεί τις φετινές γιορτές να μη συναντηθούμε με φίλους και συγγενείς μπορούμε όμως να τους στείλουμε «γλυκές ευχές» με τη βοήθεια του Zuccherino eshop. Εύκολα και απλά.

 

Tip: Χρησιμοποιήστε τον κωδικό ZUCCHERINO1 για δωρεάν αποστολή.

 

Ζαχαροπλαστεία Zuccherino
Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π.Φάληρο Τ. 210 98 45 238, 210 98 30 869
Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, Π.Φάληρο Τ. 210 98 30 049
2ας Μαΐου 12, Πλατεία Ν.Σμύρνης Τ. 210 93 57 590

Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι, Τ. 210 32 13 015