Η λίστα των αγορών σας για την Black Friday μεγαλώνει συνεχώς; Θέλετε να αποκτήσετε επιτέλους κινητό τηλέφωνο με καλύτερη κάμερα, καινούρια αθλητικά παπούτσια ή στεγνωτήριο ρούχων για να μην ταλαιπωρείστε με το άπλωμα;

 

To BestPrice.gr, η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών σε χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα, φροντίζει φέτος εντοπίζετε εύκολα τις πραγματικές προσφορές από 2.500+ καταστήματα από την ασφάλεια του σπιτιού σας.

 

Πώς; Τα δωρεάν εργαλεία του BestPrice.gr είναι η λύση σε όλες τις ανησυχίες σας για την Black Friday.

 

Ανησυχία #1: Αναρωτιέστε πώς θα επωφεληθείτε των προσφορών της Black Friday αφού τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά;


Τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά για το κοινό, αλλά τα ηλεκτρονικά καταστήματα λειτουργούν κανονικά και στέλνουν την παραγγελία σας με courier. Οπότε μείνετε σπίτι, μπείτε στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα του BestPrice.gr για την Black Friday και βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις πραγματικές προσφορές από χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα σε μία σελίδα.

 

Ανησυχία #2: Φοβάστε ότι οι προσφορές σε προϊόντα που θέλετε θα εξαντληθούν πριν προλάβετε να τα αποκτήσετε;


To BestPrice.gr θα σας στείλει ειδοποίηση με email αμέσως μόλις μειωθεί η τιμή σε προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να προσθέσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν στη λίστα "Θέλω" στο BestPrice.gr.


Επιπλέον, αν δεν έχετε καταλήξει σε ποιο ακριβώς προϊόν θέλεις να αγοράσετε, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την "Ειδοποίηση για προσφορές" για ολόκληρη κατηγορία προϊόντος ή μια λίστα προϊόντων με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά όπως "γυναικεία αθλητικά Nike νούμερο 39" ή "τηλεόραση LG ή Samsung 42''.

 

Ανησυχία #3: Βλέπετε παντού Black Friday προσφορές και εκπτώσεις αλλά δεν ξέρετε αν όντως είναι πραγματικές προφορές;


Κάθε φορά που βλέπετε μία προσφορά, μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση στο BestPrice.gr για να συγκρίνετε τις τιμές των καταστημάτων, να βρείτε την τρέχουσα καλύτερη τιμή αλλά και να τσεκάρετε το γράφημα τιμής, ώστε να έχετε εικόνα για το ιστορικό της τιμής του συγκεκριμένου προϊόντος. Επιπλέον, μπορείς να ελέγχετε αν το κατάστημα που διαθέτει τη συγκεκριμένη προσφορά συμμετέχει στο BestPrice.gr και να διαβάσετε αξιολογήσεις άλλων χρηστών.

 

Τέλος, ένα χρήσιμο tip για εσάς που προτιμάτε να κάνετε window shopping από τον φορητό ή σταθερό υπολογιστή σου. Τι θα λέγατε να έχετε σταθερά στον browser σας έναν έξυπνο βοηθό που θα ξέρει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη τιμή για κάθε προϊόν που θέλετε, τις νέες προσφορές όλων των καταστημάτων, ακόμη και την τρέχουσα ισοτιμία όλων των νομισμάτων; Ο BestPrice Assistant, το browser extension του BestPrice.gr, μπορεί να σας βοηθάει να γλιτώνετε χρόνο και χρήματα σε οποιαδήποτε σελίδα και εάν πλοηγείστε στο διαδίκτυο. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να τον προσθέσετε μία φορά στον browser σου πατώντας εδώ.

 

Δεν έχετε να ανησυχήσετε για τίποτα λοιπόν. Όπως όλο τον χρόνο, έτσι και την Black Friday, η έρευνα αγοράς ξεκινάει στο BestPrice.gr. Μπείτε σήμερα κιόλας για να δείτε συγκεντρωμένες τις τρέχουσες προσφορές από χιλιάδες ηλεκτρονικά καταστήματα, να συγκρίνετε τιμές, να διαβάσετε αξιολογήσεις χρηστών και να βρείτε την καλύτερη επιλογή για εσάς. Και όλα αυτά, μένοντας ασφαλής πίσω από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού σας.

 

Καλή Black Friday με έξυπνες, οικονομικές και ασφαλείς αγορές με τη βοήθεια του BestPrice.gr.