Ξεκινά το online διεθνές συνέδριο «Οπτικός Γραμματισμός & Οπτικές Τεχνολογίες στην Διδασκαλία, στη Μάθηση και στην Ενσωμάτωση»

Ξεκινά το online διεθνές συνέδριο «Οπτικός Γραμματισμός & Οπτικές Τεχνολογίες στην Διδασκαλία, στη Μάθηση και στην Ενσωμάτωση» Facebook Twitter
0

Η Eυρωπαϊκή σύμπραξη CiELL και ο ΑΚΤΟ, σας προσκαλούν στο online διεθνές συνέδριο με θέμα «Οπτικός Γραμματισμός και Οπτικές Τεχνολογίες στην Διδασκαλία, τη Μάθηση και την Ενσωμάτωση».

Το συνέδριο απευθύνεται σε καθηγητές, εκπαιδευτικούς, ερευνητές, φοιτητές – σπουδαστές και, εν γένει, σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας με την ευρύτερη έννοια του όρου. Θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα, διαδικτυακά, την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020, με ώρα έναρξης 11.00 π.μ. Δωρεάν συμμετοχή και χορήγηση Βεβαίωσης Συμμετοχής.

Οι εκπαιδευτικές τεχνολογίες & η διαδικτυακή διδασκαλία προωθούν την οπτική μάθηση και διευκολύνουν τη δικτύωση με άτομα και πηγές. Το διεθνές αυτό συνέδριο προάγει τον διάλογο μεταξύ των μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας, ερευνητών, τεχνολόγων μάθησης και σχεδιαστών εκπαιδευτικών προγραμμάτων γύρω από τον τρόπο χρήσης - κατανόησης της οπτικής γλώσσας σε ολοκληρωμένο πλαίσιο, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των εκπαιδευομένων στη δια βίου μάθηση και τις απαιτήσεις των πολιτών του κόσμου.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέχρι και την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020, εδώ.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ