Ξεκινήστε σήμερα να μειώνετε το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα και γίνετε κι εσείς μέρος της παγκόσμιας προσπάθειας για έναμ καλύτερο κόσμο. Βάσει νομοθεσίας, από τον Ιούλιο τα πλαστικά καλαμάκια θα πρέπει να βγουν οριστικά από τη ζωή μας, μιας και οι περιβαλλοντικές τους συνέπειες είναι δραματικές.

 

Τα καλά νέα είναι πως αν και θα αποχωριστούμε τη μακροχρόνια αυτή συνήθεια στην πραγματικότητα δεν θα μας λείψει αφού ήδη υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις που προσφέρουν την ίδια ακριβώς απόλαυση κι ακόμα μεγαλύτερη χωρίς να δημιουργούν πρόβλημα στο περιβάλλον. Οικολογικά καλαμάκια ιδανικά για ζεστά και κρύα ροφήματα που προέρχονται από τη γη και σε εκείνη καταλήγουν.

 

Το «The walking heron project» εστιάζοντας σε plant based products και στην ευαισθητοποίηση του κοινού κατά των πλαστικών φέρνει στην ελληνική αγορά, φυσικά καλαμάκια από σιτάρι σε ατομική συσκευασία. Κάθε ένα από αυτά είναι μοναδικό. Η διαδρομή της ζωής του βασίζεται στην απόλυτη αρμονία της φύσης. Γεννιέται  από τα στάχυα, αποκτά σχήμα και χρώμα από το σιτάρι και καταλήγει ξανά στη γη. Είναι απόλυτα βιοδιασπώμενα, αδιάβροχα και χωρίς γλουτένη.

 

Αν θέλετε κι εσείς να γίνετε μέρος της προσπάθειας, ξεκινήστε με μια μικρή κίνηση μεγάλης αξίας. «Ρίξτε στη τσάντα σας» ένα κουτάκι wheat straws με την υπογραφή του «The walking heron project» και βάλτε κι εσείς έναν κρίκο στην αλυσίδα που θα απλωθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα με μοναδικό στόχο, την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών στην προστασία του περιβάλλοντος.