Τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου στις εκθέσεις Οινόραμα 2019 και Detrop Oenos 2019

Τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου στις εκθέσεις Οινόραμα 2019 και Detrop Oenos 2019 Facebook Twitter
0

Τα εκλεκτά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου θα δώσουν δυναμικό παρόν σε δύο εκθέσεις, από 2 έως και 4 Μαρτίου, στην έκθεση Οινόραμα, στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα (stand Νο 73, Μπλε αίθουσα) και στην έκθεση Detrop Oenos 2019 στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη (stand C6).

Στο Οινόραμα 2019, τη μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο, στη μπλε αίθουσα και το stand Νο 73, (10:00 – 19:00) μπορεί ο καθένας να δοκιμάσει από την εξαιρετική ποικιλία του «άσπρου Μοσχάτου Σάμου» τα ξηρά, ημίξηρα και γλυκά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου που συνδυάζει την πατροπαράδοτη γνώση οινοποίησης και χειρωνακτικής καλλιέργειας με τη σύγχρονη τεχνογνωσία.

Η έκθεση Οινόραμα κλείνει φέτος 25 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας. Διοργανώνεται υποδειγματικά από τη Vinetum και παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά ραντεβού του αμπελοοινικού κλάδου. Στο Οινόραμα αναμένονται, εκτός των χιλιάδων επισκεπτών, και περισσότεροι από 15.000 ξένοι αγοραστές, πολλοί εκ των οποίων έρχονται σταθερά στην έκθεση από την Ασία και την Ευρώπη.

Τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου στις εκθέσεις Οινόραμα 2019 και Detrop Oenos 2019 Facebook Twitter

Στην πανέμορφη Θεσσαλονίκη, το «ραντεβού» οινογευσίας των απολαυστικών κρασιών του ΕΟΣ Σάμου θα γίνει στο stand C6, της διεθνούς έκθεσης Detrop Oenos 2019. Εκεί, οι φρουτώδεις και ανθώδεις ανάσες των εκλεκτών κρασιών του ΕΟΣ Σάμου αναμένεται για μια ακόμη χρονιά, να ξεδιπλώσουν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα στη μύτη, το στόμα και τη μακρά επίγευση.

Φέτος, με αναβαθμισμένες εκθεσιακές δομές που αναμένεται να αναδείξουν ακόμη μια φορά τις ετικέτες των πολυβραβευμένων οίνων του Συνεταιρισμού της Σάμου, η έκθεση Detrop Oenos, προσελκύει το ενδιαφέρον πλήθους επαγγελματιών από το χώρο του οίνου, της εστίασης, της ψυχαγωγίας και του τουρισμού.

Τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου στις εκθέσεις Οινόραμα 2019 και Detrop Oenos 2019 Facebook Twitter

Και στις δύο εκθέσεις, οι οινολάτρες και οι επαγγελματίες του οίνου θα μπορούν να απολαύσουν τα μοναδικά ξηρά, ημίξηρα και γλυκά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου. Ενός ιστορικού συνεταιρισμού που επιδεικνύει ολοένα και περισσότερο χαρακτηριστικά εξωστρέφειας και βρίσκεται στο επίκεντρο των προτιμήσεων όχι μόνο των Ελλήνων καταναλωτών αλλά και 25 διεθνών αγορών.

*Η εμπορική διάθεση όλων των προϊόντων του ΕΟΣ Σάμου γίνεται από την Ελληνικά Κελλάρια Οίνων Α.Ε.

http://samoswine.gr

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εθελοντές της Teleperformance Greece ένωσαν τις δυνάμεις τους για την προστασία παράκτιων περιοχών

Market news / Οι εθελοντές της Teleperformance Greece ένωσαν τις δυνάμεις τους για την προστασία παράκτιων περιοχών

Με αφορμή την World Cleanup Day 2023 εργαζόμενοι της εταιρείας σε Αθήνα και Χανιά έλαβαν δράση για τον καθαρισμό παραθαλάσσιων περιοχών, στηρίζοντας τις ενέργειες της οργάνωσης Save Your Hood.
THE LIFO TEAM
“My Βeach. Our Planet”: Γίνε κι εσύ εθελοντής στους καθαρισμούς παραλιών της Αττικής, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

Market news / “My Βeach. Our Planet”: Γίνε κι εσύ εθελοντής στους καθαρισμούς παραλιών της Αττικής, το Σάββατο 16 και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου

H Pernod Ricard Hellas συνεχίζει τους καθαρισμούς παραλιών, σε συνεργασία με την iSea, και μας προσκαλεί να δηλώσουμε συμμετοχή στο mybeachourplanet.gr 
THE LIFO TEAM